Şimdi Ara

fx8350 ve prime 95 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem full default prime 95 acıldıktan 5 dk sonra 2 çekirdek direk kapanıyor digerleri devam ediyor
    sistem: fx 8350 msi gd55 990 xa gskill sniper 8gb 1600 mhz hd 7970 asus dc2 top haf 912 hyper evo 212 sıcaklık degerleri cok iyi boşta 15 derece falan yani orda problem yok

bu arada azıcık bi ocden sonra direk kitleniyor ama 10 saat oyun oyna bsod blue screen hiçbirşey yok
    bugün ram ide test ettim 8 saat 0 hata şimdiden teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasid03 -- 7 Haziran 2013; 2:11:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasid03

Merhaba arkadaşlar
    Sistem full default prime 95 acıldıktan 5 dk sonra 2 çekirdek direk kapanıyor digerleri devam ediyor
    sistem: fx 8350 msi gd55 990 xa gskill sniper 8gb 1600 mhz hd 7970 asus dc2 top haf 912 hyper evo 212 sıcaklık degerleri cok iyi boşta 15 derece falan yani orda problem yok

bu arada azıcık bi ocden sonra direk kitleniyor ama 10 saat oyun oyna bsod blue screen hiçbirşey yok

Boşta 15 derecemi SS koyarsanız sevinirim. 25-38 arası geziniyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Merhaba arkadaşlar

Boşta 15 derecemi SS koyarsanız sevinirim. 25-38 arası geziniyorum ben.

şu an 4.5 ghz da 29 falan
     fx8350 ve prime 95 sorunu

• Bende aynı programla açıyorum, core lar görünmüyor sizde amd'ye has bir durummu? , sıcaklıkları süper sizin, ben zaten hayatımda ilk defa taktım soğutucu, berbat sürdüm heralde macunu

Bende durum bu.

http://u1306.hizliresim.com/1b/7/nvsuw.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 7 Haziran 2013; 2:49:10 >
  • quote:

Bende aynı programla açıyorum, core lar görünmüyor sizde amd'ye has bir durummu? , sıcaklıkları süper sizin, ben zaten hayatımda ilk defa taktım soğutucu, berbat sürdüm heralde macunu

Bende durum bu.

hocam dosyanız acılmıyor ama corelar bende de gorunmuyor bilmiyorum bir de şu prime 95 tamamlasa

• quote:

quote:

Bende aynı programla açıyorum, core lar görünmüyor sizde amd'ye has bir durummu? , sıcaklıkları süper sizin, ben zaten hayatımda ilk defa taktım soğutucu, berbat sürdüm heralde macunu

Bende durum bu.

hocam dosyanız acılmıyor ama corelar bende de gorunmuyor bilmiyorum bir de şu prime 95 tamamlasa

Editledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600 BIOS'da 95 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.