Şimdi Ara

Ikinci El Msi Gt 730 Furmark Test Sonucu Problem Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikinci El Msi Gt 730 Furmark Test Sonucu Problem Var mı?

Arkadaşlar merhabalar. Biriyle 600 Tl ye ikinci el Msi gt 730 icin anlastik. Alacagim kisi karti yakin zamanda yere duusurdugunu ve bir yerinin zedelendigini ama bunun calismasinda herhangi bir problem cikarmadigini soyledi. Ben de karsi taraftan resim istedim ve furmark test sonucunu istedim. Test sonucunda fps degerinin dusuk olmasi beni kuskulandirdi. Benimle konusurken de baska biriyle anlastigini soyledi ben de satamazsa talip oldugumu soyledim daha sonra karsi taraf ile anlasamadigini soyledi. Buna da killanmadim degil. Sizce kartta herhangi bir sıkıntı var mı?

• oyun performansı olarak bir beklentiniz yoksa fiyat ve testler gayet iyi. fakat oyun vs düşünüyorsanız gtx 650yi-750ti gibi aynı paralara satılan kartlar mevcut. yeni nesil onboard grafik kartlı işlemciler bu karttan çok çok daha iyi.

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

Hocam lga 775 anakartim var. Gigabyte g41m combo anakarttan uzun zamandir onboard goruntu aliyordum. Bir sure once goruntu bozuk gelmeye basladi. Ekranda karincalanmalar falan olmaya basladi ve ara ara da goruntu gidiyor. 8 gb ddr3 1033 mhz ram q9550 islemci ile alanilecegim en iyi ekran karti darbogaz yapmayab forumlarda 1050 ti yaziyordu. Ben de 1050 ti almak yerine bir tik daha ucuz en azindan bu karincalanma sorununu giderecek ara ara da oyun oynayabilecegim gta v gibi oyunlari oynayabilecegim bir ekran karti bakiyordum.

Benim power 12 volt kanalinda 15 amper dolayisiyla 180 watt veriyor. Zaten islemci 95 watt. Eger power problem cikarmasaydi 6850hd de karar kilardim ama o da 127 watt cekiyor. 1050 ti maksimum 75 watt cekiyor diye biliyorum. Bu poweri da alali cok olmamisti aslinda guya 300 watt bize yeter diye almistik ama frisby baya baya kotuymus. Kim bilir 230 watt powera 300 diye yazip satiyorlar. Burdan mutevellit tanidiklarinizi frisby powerdan uzak tutun. Iste bundan oturu 75 wat ustu ceken kartlardan uzak duruyorum Ayrica monitorum de casper 18.5 led monitor 60 hz 1366 - 768 cozunurlugu var

Neyse baska biriyle 900 tl ye resimlerdeki yine msi nin gt 1030 ekran karti icin anlastik. Tabi karsi taraftan henuz test sonucu istemedim. Ee bari sizce bu kart alinir mi? sahibinden ilanlarinda falan ayni msi 1030 un bozuk olanlarini gordum. Sayet aldigim sorunsuz olsa bile yarin obur gun beni yolda birakir mi diye dusunuyorum. Yillarca asus eah 2600 pro (ati readon hd 2600 pro) ekran karti kullandim. Ne termal macun ne baska birsey degistirdim en sonunda ekranda resimdeki dikey kirmizi cizgiler cikacak sekilde bozuldu ama hala bozuk da olsa goruntu veriyor. Arada bir test amacli kullaniyorum. Yenu kartlarda hic boyle dayanikli hava almiyorum. O kadar firina attim cakmakla yaktim falan ne duzeldi ne bozuldu

Haa bu arada resimdeki cizgileri yillar once bozulan asus ekran kartinda var. Onun icin koydum. Su an elbette bilgisayari bu sekilde kullanmiyorum. Ama sy anki hali de cok iyi degil ekranda karincalanma oluyor falan. Anakarttan onboard aliyorum goruntuyu.

• Bakatim kartlarin siralamasini su sekilde yaptim mesela 1050 ti rx 460 dan %46 daha gucluydu performansliydi seklinde. 1050TI - %46 RX460 = %5 750TI - %43 RX550 = %11 GT1030 - %14 R7 350 - %66 GT740 - %65 R7 240 = %7 GT730 = %5 HD5670 - %10 HD6670 = %7 GT630 - %23 HD6570 - %15 HD5570. Technicalcity sitesinde ekran kartlarini karsilastirdigimda sonuclar bu sekilde gozukuyor.

technical.city
    RX 550 vs GT 1030 [2 benchmarkta]
    https://technical.city/tr/video/Radeon-RX-550-vs-GeForce-GT-1030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 25 Kasım 2024; 13:31:31 >

• hocam dediğim kartlara power yeterli ama rx 550-460 gibi amd kartları almak daha mantıklı fakat satarken çok zorlanırsınız

• Gtx 750 ti ve gtx 750 de oluyormuş bana. Gtx 650 de ayni sekilde oluyor ama gtx 650 ti 110 watt cektigi icin olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.