Şimdi Ara

g 500 ya da mx5021 hangisi daha uygun olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba uzun süre forumu okuyordum ses sistemi alacağım benim için ise önemli olan müzik çok arada film izlerim.Sormak istediğim ise vatan bilgisayarda g500 ün fiyatı 350 ytl mx5021 in fiyatı ise 420 ytl müzik dinleyen biri için hangisini almam daha mantıklı olur para da onemli bu arada müzik kalitesi olarak ne kadar fark vardır benim gönlümde yatan mx5021 ama pişman olmamak için iyi bilenlerinizden yardım almak istedim teşekkürler..

• cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awareturkey

cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen.
    ben 1 aydır G500 kullanıyorum gerçekten iyi y
  • quote:

Orijinalden alıntı: G ö z l e m c i

ben 1 aydır G500 kullanıyorum gerçekten iyi y

Alıntıları Göster
    saolasın ben otesi peki g 500 dde müzik dinlerken saadece iki hoparlor ayarlayabiliyormuuyz yoksa ses 5 uydu hoparlorden çıkmak zorunda mı
  • quote:

saolasın ben otesi peki g 500 dde müzik dinlerken saadece iki hoparlor ayarlayabiliyormuuyz yoksa ses 5 uydu hoparlorden çıkmak zorunda mı

Alıntıları Göster
    beyler bişeyler yazın ya fikri olan yokmu yarın alayım bu ikisinden birini
  • quote:

beyler bişeyler yazın ya fikri olan yokmu yarın alayım bu ikisinden birini

Alıntıları Göster
    mx5021 kullanan yook mu ??
  • quote:

Alıntıları Göster
    müzik önemliyse kesinlikle mx5021 i tavsiye ederim. pekçok sistem kullandım. 500 ytl ye kadar fiyatı olan sistemler arasında mx5021 in dinleti kalitesine ulaşacak sistem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaramazan -- 5 Ocak 2008; 23:41:05 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    mx 5021 kullanan vardı forumda ama az kişi .. G500 derim ben sana... yanında da X-fi gamer alırsın tamamdır... mx 5021 de çok iyidir ama bu laetin hakkında çok yorum okuyamıyoruz maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

mx 5021 kullanan vardı forumda ama az kişi .. G500 derim ben sana... yanında da X-fi gamer alırsın tamamdır... mx 5021 de çok iyidir ama bu laetin hakkında çok yorum okuyamıyoruz maalesef..

Alıntıları Göster
    saolun ama ikjinizden farklı yorumlar geldi:).peki g500 ü stereo olarak dinleme şansızmız var mı sadece 2. hoparlorden yani
  • quote:

saolun ama ikjinizden farklı yorumlar geldi:).peki g500 ü stereo olarak dinleme şansızmız var mı sadece 2. hoparlorden yani

Alıntıları Göster
    Bir de megaramazan sen anlaşılan kullandın mx5021 i.G500 ün filmde verdiği kaliteyi verir mi çevresel ses olarak bahsetmiyorum zaten 2.1 ama film efeklteri olarka nasıl buldun acaba?
  • quote:

Bir de megaramazan sen anlaşılan kullandın mx5021 i.G500 ün filmde verdiği kaliteyi verir mi çevresel ses olarak bahsetmiyorum zaten 2.1 ama film efeklteri olarka nasıl buldun acaba?

Alıntıları Göster
    ne g500 adam müzik dinliyecekmiş kaliteli ses için mx5021 öneriyorum fakat dost tavsiyesi çok fazla bass beklentisi içindeysen almamanı tavsiye ederim yok ben sadece kaliteli müzik dinlemek isterim bas a pek takmam dersen mx5021 tabikide fakat 2. tercihin g500 olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

ne g500 adam müzik dinliyecekmiş kaliteli ses için mx5021 öneriyorum fakat dost tavsiyesi çok fazla bass beklentisi içindeysen almamanı tavsiye ederim yok ben sadece kaliteli müzik dinlemek isterim bas a pek takmam dersen mx5021 tabikide fakat 2. tercihin g500 olmalı

Alıntıları Göster
    tmm benim aklımda da mx5021 vardı şu anda 2 ye 1 ama darkdchildi n yorumları için de teşekkürler büyük ihtimalle mx5021 alacağım

• quote:

tmm benim aklımda da mx5021 vardı şu anda 2 ye 1 ama darkdchildi n yorumları için de teşekkürler büyük ihtimalle mx5021 alacağım

Alıntıları Göster
    G500 ü de bağlantıları sökerek 2+1 dinleyebilirsin... dediğim gibi mx 5021 forumda çok yaygın değil.. sakata gelme diye G500 al dedim... ama sakata da geleceğini zannetmiyorum.. gönlün nasıl istiyosa ?? allahtan seçeneklerden biri microlab değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

G500 ü de bağlantıları sökerek 2+1 dinleyebilirsin... dediğim gibi mx 5021 forumda çok yaygın değil.. sakata gelme diye G500 al dedim... ama sakata da geleceğini zannetmiyorum.. gönlün nasıl istiyosa ?? allahtan seçeneklerden biri microlab değil

Alıntıları Göster
    film beklentini de karşılar merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaramazan

film beklentini de karşılar merak etme.

Alıntıları Göster
    Kardeş zaten winamptan falan dinliyorsan müziği 2+1 olarak çalıyor. Eğer 5+1 istersen menüden extra seçiyosun. Ayrıca şunu söyleyebilirim kullanan biri olarak, Kesinlikle piyasadaki en dengeli sistemlerden biri Bass lar olsun Mid ler olsun mükemmeller. Baslar o kadar derinki insanın içini yumuşatıyor. Ayrıca Midler de o kadar berrak ve temizki insana müthiş zevk veriyor. Sonuçta Cambridge üretimi kolonlar. Ben sana kesinlikle tavsiye ederim. Oyun, film, müzik hepsinde işini çok çok görebilcek bir set. Ben birde Onboard ses kartıyla kullanırken bunları diyebiliyorum. Yakında X-fi gamer alınca bakalım neler diycem. Sende hiç beklemeden al G500'ünü bak keyfine. Birde ses kartı alabilirsen baldan yenmez öyle söyliyim. Hadi kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc4eve

Kardeş zaten winamptan falan dinliyorsan müziği 2+1 olarak çalıyor. Eğer 5+1 istersen menüden extra seçiyosun. Ayrıca şunu söyleyebilirim kullanan biri olarak, Kesinlikle piyasadaki en dengeli sistemlerden biri Bass lar olsun Mid ler olsun mükemmeller. Baslar o kadar derinki insanın içini yumuşatıyor. Ayrıca Midler de o kadar berrak ve temizki insana müthiş zevk veriyor. Sonuçta Cambridge üretimi kolonlar. Ben sana kesinlikle tavsiye ederim. Oyun, film, müzik hepsinde işini çok çok görebilcek bir set. Ben birde Onboard ses kartıyla kullanırken bunları diyebiliyorum. Yakında X-fi gamer alınca bakalım neler diycem. Sende hiç beklemeden al G500'ünü bak keyfine. Birde ses kartı alabilirsen baldan yenmez öyle söyliyim. Hadi kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

kolonların cambridge olduğunu zannetmiyorum megaworks oyleydi ama bu oyle değiil galiba emin misin?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Merc4eve

kolonların cambridge olduğunu zannetmiyorum megaworks oyleydi ama bu oyle değiil galiba emin misin?

Alıntıları Göster
    Öncelikle birçok seti kullanmış ve g500'de kullanan biri olarak sadece müzik dinlemek istiyorsan sana dinleyenlerin başını döndüren, kullanıcıların öve öve bitiremediği Acoustic Energy Aego M öneriyorum. Dinlemedim ama dinleyen bilinçli kullanıcıların yorumları ve yapılan incelemeler setin ne denli iyi olduğunu ortaya koyuyor. Müzik için tabiki mx5021'de son derece iyidir ama ikisi arasındaki kararı dinlyerek senin vermen gerekir. G500 içinde bir şeyler söylemek istiyorum. Eğer alacağın seti film amaçlıda kullanacaksak ve arada oyun'da oynuyorsan kesinlikle öneririm. Ayrıca müzik performansıda 5.1 multimedya bir set için son derece iyidir. Uyduları kesinlikle cambridge soundworks yapımıdır, set tüm frekanslarda başarılı fakat bazı müziklerde orta frekans için eq ayarı gerekebilir ama ben genelde dokunmadan dinliyorum. Set film konusunda da son derece başarılı sesler net ve anlaşılır özellikle detay sesler duyulabiliyor ve subwoofer'da patlama gibi ekektlerin hakkını veriyor. Tabiki G500'ün yukarıda bahsettiğim setler karşısında müzik'te pek şansı olacağını zannetmiyorum yani amaç sadece müzikse G500'ü kenara ayır ama çok amaçlı bir set almak istiyorum dersen tabiki tavsiye ederim. Ayrıca sormuşsunda seti 2.1 olarak da kullanabilirsin ses kartı ayarlarından 2.1 e getirmen yeterli.

G500'ün Cambridge Soundworks uyduları foto ekleyemedim link veriyorum.

http://www.mbnet.fi/nettijatkot/2006/01/kaiuttimet/g500_iso.jpg

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

ya dostum zaten mp3 ler stereo kayıtlı ses kartından ekstra bi özellik açmadığın sürece ses woofer ve ön sağ-sol uydudan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: emre6128

quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

ya dostum zaten mp3 ler stereo kayıtlı ses kartından ekstra bi özellik açmadığın sürece ses woofer ve ön sağ-sol uydudan gelir

Alıntıları Göster
    birde ben soru sorayım g500 ile ilgili en ucuz nerede bulabilirim ankarada öyleki şuan vatan gözüküyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

birde ben soru sorayım g500 ile ilgili en ucuz nerede bulabilirim ankarada öyleki şuan vatan gözüküyor ama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

evet en ucuzu vatan bilgisayar.. ben 365 YTL KDV dahil vatandan almıştım. gerçekten ses kartı ile güzel bir set olacaktır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.