Şimdi Ara

g 500 ya da mx5021 hangisi daha uygun olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tebep bilgisler için sağol.Bişey daha sormak istiyorum Neden her yerde fiyatlar vatanınkinden farklı acaba.Samsung un da lcd panellerde c sıkıntısı varmış gliba bundad da oyle bişey olabilir mi acaba?Sonuçta creative de kendini çin pazarına kaptırmış firmalardan biri siz ne düşünüyorsunuz yoksa bu vatanda olan bi kampanya mı sadece ?
  • sanmam sonuçta sana garanti veriyor. ben ordan almıştım bir problem olmadı daha
  • problem olacağından değil hani kullanılan malzeme kalitesizdir fln.
    bu arada eğer mx5021 alırsam sizce xtreme gamer almalı mıyım yoksa augidiy value kartımla devam etmeli miyim xfi alırsam pişman olur muyum yani sonu.ta pahalı bir kart 150 ytl br de gamer yerine galiba audio var onu alsam nasıl olur ?
  • AUDIGY 2 NX Harici ses kartını kullanıyorum ama.. diğer kartları kullanmadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_5750483/tm.htm

bu topic iki seri olan Audigy ile x-fi kartları arasındaki fark hakkında bilgi verebilir arkadaşım
  • teşekkürler kardeş bu arada bilgisi olanlardan asus xonar mı daha iyidir xfi gamer mı asus un fiyatı pahalı ama hangisi enrede yidiri kısaca açıklayacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

problem olacağından değil hani kullanılan malzeme kalitesizdir fln.
    bu arada eğer mx5021 alırsam sizce xtreme gamer almalı mıyım yoksa augidiy value kartımla devam etmeli miyim xfi alırsam pişman olur muyum yani sonu.ta pahalı bir kart 150 ytl br de gamer yerine galiba audio var onu alsam nasıl olur ?

slm.. Extreme music yada gamer almalısın hangisi denk gelirse.. hatta hepsiburada.com da extreme music 109 ytl olarak gözüküyo.. bi bak istersen !! bence kaçırma hala duruyosa... Audigy value iyi bi kart sayılmaz onunla devam etmeni tavsiyte etmem ..alacağın sistemden tam verim almak istiyosan X-fi Extreme gamer yada ext. music almalısın..

Asus xonar a gelince bu kart hakkında son 10 topikde değişik yorumlar var.. ve genel olarak kaliteli bi kart.. tam incelemedim ama fiyatı extreme serisinden daha pahalı ise boşver derim .. ama asla kalitesiz kötü bi kart demiyorum dikkat. et.. biraz araştır kendin... beğenirsen hoşuna giderse alabilirsin... asus xonar lar hakkında çok bilgim yok.. ama yorumlar baya iyi genelde...

• quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

tebep bilgisler için sağol.Bişey daha sormak istiyorum Neden her yerde fiyatlar vatanınkinden farklı acaba.Samsung un da lcd panellerde c sıkıntısı varmış gliba bundad da oyle bişey olabilir mi acaba?Sonuçta creative de kendini çin pazarına kaptırmış firmalardan biri siz ne düşünüyorsunuz yoksa bu vatanda olan bi kampanya mı sadece ?

vatandada bundan yaklaşık 1 ay önce 440 dan satılıyordu biden indi fiyatı kullanılan malzemede bi değişiklik olacağını sanmıyorum diğerleri ne ise oda odur gönül rahatlığıyla alabilirsin ses kartı olarakta hepsiburadadan xtreme music alabiliyorsan kaçırma alamazsan xtreme gamer al bak keyfine

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.