Şimdi Ara

G-mail e Dikkat !.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bunlar herzaman vardi ve yeryüzünde insan oldugu sürece de
    devam edecek, iki kisi yanyana geldigimizde bile dedikodu yapiyoruz.
    Fazla paranoyak olmayin
  • bunlar genel olarak söylenmese bile hepsinde var. hiç de zor değil birilerinin maillerine ulaşmak. zaten bi yerlerde biz silsek bile tutulduğuna adım gibi eminim ben
  • Ya ben kendimi anlatamadım galiba bu mail sadece bi örnek önemli olan işin temeli yani başlı başına bilgisayar ve kime nasıl hizmet ettiğidir.Sana bilgisayar mail atma mail alma ne bilim belge okuma oyun oynama gibi hizmet etsede başkasına nasıl hizme vardiği konusunda en ufak bi fikrimiz bile yok !..
    Belki var ama bunlardan ibaret değil pc dünyası.Anlatmak istediğim şu;bilgisayar düşmanı değilim zaten bu formda takılmazdım öle olsam ama körü körüne bağlamak bence bi aptallıktır.Başkasını yarattığı tuzağa düşmektir.Bu bilgisayarlar artık her alana girdi belki çaok saçma ama yakında tak bi yerden yani tek merkezden adamlar dünyayı istedikleri gibi yönetecekler.Peki onları besleyen kim biz!..Lütfen biras daha dikkat !...
  • dikkat ettimde gmailin yazılım bölümünle ne alakası var internet daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 16 Eylül 2005, 18:22:44 >
  • benim için hiç önemli değil saklayıp bi taraflarında stoklasınlar
  • yapılan şerefsizlik 2gb ver verileri sakla ne lan o saçmalık.
    Dijital kale'deki qibi mesajları kodlayıp da mı qöndericez nedir
  • aha ispati.kendime içinde CAR (araba) geçen mail gönderiyorum ve gmail sol tarafta hemen araba reklamını kondurmuş.

http://rapidshare.de/files/5197266/gmail-tehlikesi.JPG.html

ispatı yukarıda
  • bunu zaten gmail çıkarken herkes söylüyordu gmail sizi arşivliyor diye ama kimse sallamadı herkes saldırdı gmail e benim 3-4 tane gmail hesabım var ama hiçbirini kullanmıyorum işlerim gereği.Gmail arşivlediğini söylüyor ama bu arşivin sadece reklam için kullanılması bana gerçekçi gelmiyor.
  • amerikaya saldırmaycaksanız sallamayın agbi yahoo hesabim 1 gb gmail de var ama soguk geliyor bana kullanmıyorum..yahoo simsicak
  • ya sallama işini geç sende adama bi fantazi yaptırmıyon yaw
  • Bu mahremiyet olayı
    Sizin sildiğiniz e-maillerin mail serverlerde tutulması olayı bence her server için geçerli siz sildiniz adam silmeye mecbur değilki
  • Kendi pop3+weberisim mailimizü alsak.
  • Ya tamam istihbaratta kullanıyor diyelim.
    Peki bide senin e-maili alıp tercüme mi edecek bu USA.
    Bunlarla mı uğraşacak

Bence bunun yolu yordamı daha farklı

Bide yahoo demek yahova şahitleri demek

yani hiristiyan mezhep grubunu açıktan değilde bilmeden destelemek gibi birşey oluyor

yaaaa
  • Bu tartışma iletişim sektörü varoldukça sürecek
  • bence bunlar koca koca yalanlar neden dıyeceksen cunku rakıplerı google ın onune ancak boyle gecebılır.
    aynısını yapılıyorsa emınım kı yahoo ve hotmaıl de yapıyordur bunu buna emınım
  • eft şu anda yeni bir kavga konusu : google iyi mi kötü mü ?
  • arkadaslar bu yeni değilki adamlar sadece acıkca soylemiş o kadar
  • google in sözleşmesinde yazanları aynı işi yapan bütün şirketler yapıyor.
    reklam yollarlar en fazla hepsi bu. onu da yaparlarsa ben de kullanmam mail adreslerini olur biter.
  • dunyada TEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: felixagu

Gmail'in pek dikkat edilmeyen bir kullanıcı anlaşması ve kullanım şartları sözleşmesi var. Satıraralarıysa üye olma konusunda sizi bin kere daha düşündürecek detaylar saklıyor. İşte benim dikkatimi çekenler:

� Google, bu sistemi desteklemek için her mesajın altına diğer ücretsiz e-posta hizmetlerinde olduğu gibi reklam ekleyecek. Ancak bu alanda da farkını ortaya koyarak reklamı mektubunuzun içeriğiyle ilgili seçecek! Aynen öyle. Yani Gmail sizin yazdığınız mektubun konusunu algılayacak (tekniği açıklanmıyor) ve ona göre bir reklamı altına koyup yollayacak. Örneğin bir arkadaşınıza yeni aldığınız otomobiliniz ile ilgili bir şey yazıyorsunuz. Gmail altına (varsa) o otomobil üreticisinin reklamını yerleştirecek. Yani Gmail'de yazdığınız her şey bir otomasyon yazılımıyla 'okunacak'. Aynı tekniğin daha gizli amaçlarla kullanılmayacağına dair hiçbir güvence de yok.
    � Gmail posta kutunuzdan sildiğiniz mektupları kendi arşivinden silmeyecek. Yani tüm mektup arşiviniz Google tarafından bir yerlerde saklanacak. Peki neden; tahmini olan var mı?
    � Gmail üyeliğinden ayrılırsanız size ait yazışmaların kayıtları silmeme hakkı saklı tutuluyor. En mahrem detaylarınız Google'ın doyumsuz arşivinde sonsuza kadar kalacak.
    � Her ne kadar Google yetkilileri arama hizmetiyle posta hizmetini birlikte kullanmayacaklarını sözlü olarak belirtse de, aradıklarınız, okuduklarınız, yazdıklarınız, yazıştıklarınız; kısacası interneti kullanım oranınıza göre kendinizle ilgili hemen her şeyi Google'ın ellerine vereceksiniz.

Eğer 1GB alan sizin için çok önemliyse biraz dişinizi sıkın; şimdiden aynı alanı, yine ücretsiz veren rakipler belirmeye başladı bile.
    Google geçen sene 25 milyar dolarlık değeriyle Amazon'u geçti. Yeni hizmetiyle arayı daha da açacak. Ve yazacak daha çok ayrıntısı var.

hocam ben yasadışı veya benzeri bi eyleme kalkışma planları yapmadıktan sonra n'apsın google benim mail in içeriğini... a evet, aradaki kelimelere göre reklam koyar, ama maillerin okunması, mahremiyetin kalkması ortada bi neden olmadıkça imkansız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.