quote:Orijinalden alıntı: ishak94190küsürk exp veriyim tek pokedeAlıntıları Göster 116 k Gligar Fissure ekli.
quote:Orijinalden alıntı: ishak94190küsürk exp veriyim tek pokedeAlıntıları Göster olmaz napim o kadar exp exp dioruz sen 190 diosun
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLiolmaz napim o kadar exp exp dioruz sen 190 diosunAlıntıları Göster Benimkini de mi reddettin?
quote:Orijinalden alıntı: DroogieBenimkini de mi reddettin?Alıntıları Göster evet exp dedik en az 700k
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLievet exp dedik en az 700kAlıntıları Göster yuh çok istiyon kimse vermez ki max 300k
quote:Orijinalden alıntı: ishak94yuh çok istiyon kimse vermez ki max 300kAlıntıları Göster yeni yakalamış kaç expi olabilirki mewtwo nun
quote:Orijinalden alıntı: panzer_yeni yakalamış kaç expi olabilirki mewtwo nunAlıntıları Göster isterseniz
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLiistersenizAlıntıları Göster ishak haklı.Böyle düşünürsen elinde patlay G Mewtwo.
quote:Orijinalden alıntı: Droogieishak haklı.Böyle düşünürsen elinde patlay G Mewtwo.Alıntıları Göster isterseniz dedim teklif atıyosanız atın yoksa boşverin
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLiisterseniz dedim teklif atıyosanız atın yoksa boşverinAlıntıları Göster 400 k son
quote:Orijinalden alıntı: Umut K.Bulursun sen 700 k yeAlıntıları Göster 1 m exp veriolar pokemoncraterin forumundaa
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLi1 m exp veriolar pokemoncraterin forumundaaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MakZumeLi 1 m exp veriolar pokemoncraterin forumundaa o zaman git orda sat
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLi1 m exp veriolar pokemoncraterin forumundaaAlıntıları Göster git sat o zamn bana ne gel bnm dandik 10 lvl n.spiritomb la kapıştıralım ne biçim yenerim seni iyi bi pokemi ki bu
quote:Orijinalden alıntı: Umut K.git sat o zamn bana ne gel bnm dandik 10 lvl n.spiritomb la kapıştıralım ne biçim yenerim seni iyi bi pokemi ki buAlıntıları Göster sanane istiyosan al yaz boşuna post kasma
quote:Orijinalden alıntı: MakZumeLievet exp dedik en az 700kAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MakZumeLi evet exp dedik en az 700k merak etmeyin pokemonu bilmediğinden ole dio