tabi çekilsin... hatta hemen çelikmeye başlasın...
İsmi gora olmayabilir veya bir uzay filmi olmayabilir ama Cem Yılamzın yazdığı bir sinema filmi olsun isterim
bir başka sinema filmi düşünülüyor diye söylemişti...
gora 2 yi bilemem ama. cem yılmazın kesinlikle bi korku filmi çekmesi lazım.
çekilsin. yok yok çekilmesin BU NE KADAR SAÇMA BİR SORU BÖYLE??????
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaydemir
cem yılmaz bir korku filminde çok ilginç olur
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
HAYIR. 1. iğrençti. Cem Yılmaz'ı tanıyamadım. Sözde komedi filmi ama , komediden eser yok. Film sonuna kadar yüzümde ufak bir tebessüm bile belirmedi.
+1 aynen nerdeyse aglicaktim
bence çekilsin insanlar güslün biraz
o parayı bana versinler oscarlık komedi filmi çekeyim...gora saçmalıktan başka birşey değil...
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
o parayı bana versinler oscarlık komedi filmi çekeyim...gora saçmalıktan başka birşey değil...
walla ya haklisin banada bi rol werirmisin
bi görmem lazım seni bi kaç isimle daha görüşecem daha kesin değil ama bişiler ayarlarız sana çaycı felan olursun...
saol ya ben zaten ne is olursa yaparim
çekilsin
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaydemir
çook iyi bir fikir,klasik amerikan korku filmleri ile alay etse filmde çok güzel olur
-çok korkuyorumm mary -feneri öyle tutma
bence cekiLsin ben bidaha giderim sorun deeL bu Gora'nın kamera arkaLarıda guzeLmis be yaw
çekilmeliii. çekilecek büyük ihtimalle...
cem yılmaz olsun b.k tan olsun
Genelde serisi yapılanların, ikincisi ilkinden daha kötü oluyor. Bu nedenle, eğer çekilirse, tüm zamanların en kötü komedisi olarak ödül alabilir.
Bu durumda; çekilsin tabe.
selamun aleyküm, abi her aklınıza geleni sormak zorunda mısınız? gidişatı kötü forumun. yani üstünüz açık mı uyuyorsunuz, sorun ne? bana bunlarla gelmeyin.
kıskanmayalım lütfen.. GORA konusu ile vasat bir filimdi.... ama filmi asıl önemli kılan şey teknolojisi ve efektleriydi. şimdiye dek sanılanın aksine türkiyede bizim bu teknik imkanları kullanmayı beceremeyeceğimizi iddia edenlereçarpılmış bir tokat oldu. demekki oluyormuş... o kadarda zor değilmiş demekki bizde yapabiliyormuşuz... şimdi sinema sanatında halkımızın yerli filimlerden beklentisi arttı çıta yükseldi. artık daha eski efektleri insanlar beğenmeyecek en azından GORA kadar olsun isteyecek...
cem yılmazı kıskananlar olsun - kendileride bu sanata ilgi gösteren ama beceremeyenler olsun - her zaman bozgunculuk çıkarıp "biz adam olmayız zaten" demeyi gelenek haline getiren soluncan ve haşarat takımı olsun GORA da kullanılan teknolojiyi görünce bozum oldular... onların kıskançlıklarının ve aşşağılık komplexlerinin etkisinde kalıpda haksızlık etmeyin. GORA türk sinemasında teknolojik çıtayı dünya seviyesine çıkartabilen ilk filmimiz. bu yönüyle çok başarılı oldu... şimdi 2. çekilirmi..? ilk filmden sonra çıta yükseldi... cem yılmaz en azından bu seviyeyi yeniden yakalamak zorunda. bu iş biraz zor artık. ama yapabiliyorsada yapsın yani. konu m.ktan vasat bir cem yılmaz komedisi ama sinemacılık açısından bakarsak filmi çok iyi hazırlamış çekmiş - teknoloji açısından bakarsak en yüksek teknolojiyi kullanmış üstelikde becermiş yani. teknolojik yapıda çok iyiydi... olabilecekse devamıda olsun.
BARGSAAAN sana katılıyorum bencede konuya değil çekimlere bakın arkadaşlar,bence mükemmel bir film ikincisinide bekliyorum sizlerde uzay 1999 larla büyüseydiniz ne dediğimi anlardınızzzzzzzz......