Şimdi Ara

G.O.R.A. 2 çekilsin mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerek yok
  • [Deleted by Admins]
  • gora ve müthiş komedi? hiç te iyi bir ikili olamadılar bence
  • Başka film çeksinler bence.
  • ismi Revenge of the İdiot olsun
  • Gora iğrenç bir film ne anladınız bilmiyorum küfürden başka birşey yok.Çeksinler Eşkiye gibi bir film seyredelim.
  • ewet çekilsin derim ama ben sinemaya gitmem islemek için dvd sinin çıkmasını beklerim
  • YAV ADAM topık olsun dıe topık acmıs SEN YONETMENMISIN ARKADASIM ??sizde cvp verıonuz hayret yaa
  • bence en iyi GORA konusu
    bu ülkedeki her şeyi karalamayı adet edinmiş bazı acayip kafalı uzaylı yaratıklarlarla ilgili
    olarak çekilebilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

biz çekilsin diyince çekilicek mi ?

• yok ya vazgeçtim çekilsin.. koysunlar içine şive komiği esprileri, bazsınlar küfürü, bazsınlar ortaokuldan kalma esprileri. nasılsa bizim komediden anladığımız bu di mi? seviyemiz buna yetiyo? alışığız böyle tokatlanmaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhane

yok ya vazgeçtim çekilsin.. koysunlar içine şive komiği esprileri, bazsınlar küfürü, bazsınlar ortaokuldan kalma esprileri. nasılsa bizim komediden anladığımız bu di mi? seviyemiz buna yetiyo? alışığız böyle tokatlanmaya..

katılıyorum
    ama cekilmesin
  • EVET ÇEKİLSİN. G.O.R.A.2 güzel olur.bence film bir hayal kırıklığı değildi.filmi ilk izlediğinde insan cem yılmazın standup daki gibi gülmek isdediği için insanlar iyi değildi kötüydü diyor.filmi tekrar izlerseniz film okadar da kötü değil. ben her izleyişimde farklı espiriler buluyorum.
  • EVETTT
  • film bence çok eğlenceliydi ama ikincisinin çekilmesi gereksiz! yeni bi proje daha iyi olur...
  • cekilmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

sinemada çok kasılmıştım ama dvd de seyrettikçe daha çok sevdim GORA yı
    cem yılmaz haklı ya da haksız eleştirilerden ders almış veya hırslanmışsa daha iyisini yapacaktır.
    ntv de yeni bir film yapmayı düşündüğünü konusunu bir ilüzyonistin başından geçenler olarak açıkladı. bence bu da çok güzel olur. her ne yapacaksa yapsın boş durmasın yeterki..

seyrettik bile biz onu ohooo...
  • Çekilsede bir farak yaratmaz doğrusu , bu arada ben hala şarkıyı bulmadım

Dipnot: (Mad*faka)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.