Şimdi Ara

G.O.R.A (Cem Yılmaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkfilmi.com/produksiyon_gora_teaser.html

baya ii bi film gibi duruyo :)), bir nevi cem yılmaz klasiği olmuş tam, gösteridekilerini filme vurdu sonunda....

• Valla cem yılmaz var abi işin icinde :))Zaten fragmanını seyredince koptum yaa:)))
  • Coming Soon ama Çoook Coming Soon...[evlol]
  • aynen
    java +1
    bakalım ne kadar Komink Suon :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by java</i>
    <br />Coming Soon ama Çoook Coming Soon...[evlol]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1 gördüm fragmanı ama ne kadar iyi acaba...
  • Valla bence fragmanı şöyle 3-5 kez repeat yaptılar mı yeterince güleriz zaten...[evlol][evlol]
  • muhahah [evlol]
  • yok ya ben cem yılmazı Turist Ömere benzettim orda eğer ole alınımtırak bişi olursa [ ki CMYLMZ den beklemem ] ... ihave no idea olur
    ama yinede şu an bişi diyemiyoz...
  • cem yılmaz ise izlenir ve gülünür.kimse felsefe filan beklemesin.(matrixçiler)...:)
  • driver !! allam ya illa her yere sokcanız şunu ... euheuh :)
  • pardon.seviyorum napıyım :)
  • bugun d&r da matrix ve felsefe kitabi gordum cok guldum ya
  • O kitap e-kitap olarakhttp://www.e-kitaplar.net/ de var.
  • cem yilmazdan da bu beklnir :)) icinde cem yılmaz varsa izlemeden gulerim :)
  • Eminim dehşet komik birşey cıkıcak [evlol][bye]
  • ama sen dur ,sen dur, bu yandayım bu yanda ahuzhhazhahuzhuahz yarıldım abi yarıldım filme kesin gidecem . . .
  • ne zaman gösterime girecek film yaw?
  • yok olm cem yılmaz ısın kılıyla geliyo ya, arkadaki sesi diyo '' ışıklamı korkutucan lan beni! '' yarıldım yaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.