Nedense büyük kriz, büyük şok, batıyor, ölüyor, gidiyor, aha gitti... gibi konu başlıklarını GS bölümüne full Beşiktaşlılar açıyor.
ısmarlama haber olduğu o kadar açık ki...cümlelerin içinde inanılmaz mesajlar var. tamamen takım psikolojisini çökertmek adına yapıyorlar bunları...bu kadar ayak oyunu da olmaz be kardeşim. yuh yani
Bu arada haberi milliyette DHA 'dan almış
Bende biliyorum hocam sıkıntı yok yeniler öğrensin amaç
ya bir şey sorucam, niye bu aralar yalan olduğu belli olan haberleri hep fenerli ve bjk liler açıyor? bu işte bir terslik yok mu? hayır onları ne ilgilendiriyor bu kadar anlayamadım. eğer trollük yapıyorlarsa bu tür trollüğü bizde diğer bölümlerde yaparsak ceza almayacaksak bilelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _Glorious_
Negatiwe dostum amacım işine karışmak değil de tabiki, bu konuyu gelip de bir BJKli'nin Gs forumuna açması garip durmuş. Sonra adamlar bizim foruma kışkırtıcı mesaj yazdıklarında da şikayet ediyoruz. Konuya gelirsek, Türk Medyası sonuçta çok da takmamak lazım. 2 sene üst üste şampiyon olmuş, CL'de çeyrek finale kalmış bu sene de CL'ye gitmiş bir takımın bu kadar maddi kriz yaşayacağını düşünmüyorum. İllaki sıkıntılar vardır ama abartıldığı kadar da değildir...
Konuyu açanın amacı ortada garip bir durum söz konusu değil, huylu huyundan vazgeçmez.
Keşke sözünde durup futbol bölümünü bıraksaydın.
Amacım neymiş niye boş konuşuyorsun.
Gs bölümünde açığım son konu Ocak 2011 tarihli. Aralık 2013. Hala bıdı bıdı.
Ben sözümde durdum 8 ay tek mesaj yazmadım bu bölüme, yazmama sebebimi de herkesle paylaştım. Şimdide haftada toplasan 4-5 mesaj yazıyorum. Eskiden günde 30-40 mesaj yazardım. Tabi bunlar seni alakadar etmez. İstediğim yere istediğim kadar post atarım. Konumuz bu değil.
Senin amacını gayet iyi biliyoruz. Fanatizmle yoğrulmuş bir can sıkıntın var senin bence. Onu çözebilsen aslında matrak çocuksun. Arada o can sıkıntısı seni dürtüyor böyle gereksiz konulara giriyorsun. Arabana jant, kanat, difüzör, marşpiyer, body kit falan al onlarla vakit geçir. İstersen sana kıyak yapayım gelip arabana çarpayım servis, sigorta, kasko vs baya vaktini alır.
Sende çok matraksın. Ama takıntıların çok.
Araç modlama işlerini bırakalı çok oldu.
Fantezilerinin potansiyel bir suç olduğunun farkındasındır umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _Glorious_
Negatiwe dostum amacım işine karışmak değil de tabiki, bu konuyu gelip de bir BJKli'nin Gs forumuna açması garip durmuş. Sonra adamlar bizim foruma kışkırtıcı mesaj yazdıklarında da şikayet ediyoruz. Konuya gelirsek, Türk Medyası sonuçta çok da takmamak lazım. 2 sene üst üste şampiyon olmuş, CL'de çeyrek finale kalmış bu sene de CL'ye gitmiş bir takımın bu kadar maddi kriz yaşayacağını düşünmüyorum. İllaki sıkıntılar vardır ama abartıldığı kadar da değildir...
Konuyu açanın amacı ortada garip bir durum söz konusu değil, huylu huyundan vazgeçmez.
Keşke sözünde durup futbol bölümünü bıraksaydın.
Amacım neymiş niye boş konuşuyorsun.
Gs bölümünde açığım son konu Ocak 2011 tarihli. Aralık 2013. Hala bıdı bıdı.
Diğer açtığım konular tahrik yüzünden kapandı, bir tek 2011 tarihli duruyor desene sen şuna.
Kardeşim tahrik olacaksan ne işin var burada. Sen benim avatarımdan da tahrik olursun nickimdende ona bakarsan.
Konu açmadım, silinen son konu Ünal Aysal, Aziz Yıldırım olma yolunda ilerliyor konusuydu. Fatih Terimin istifa ettiği dönem. Zaman beni haklı çıkaracak.
La daha 3 ay önce Gs'ye para yağıyor,Gs parayla oynuyor,Gs paraya doyacak zart sponsor yıllık şu kadar veriyor zurt sponsor şu kadar veriyor Gs xxxx kombine ve loca sattı gelir 100 milyon euro diyen medya şimdi borç mu var diyor?Harbiden bu ülkenin medyasından utanıyorum lan kamuoyunu yönetenler bu adamlar bide yazık. Gs'nin mali durumuyla ilgili endişelerini en başından beri söyleyen tek adam Serdar Ali Çelikler'dir abi adam Gs Şl'de yarı finalden dönerkende durum vahim diyordu şimdide.