hocam outlet ise teshir olabilir fiziki olarak gormeden almani tavsiye etmem. fotograflardan cok guzel gorunuyor ama koluna takmadan hicbir saati anlayamazsin bence, Casio GA-B2100-1ADR guzel saattir, spor kiyafetle de olur klasikle de omurluk saat olur |
G-Shock Topluluğu. (134. sayfa)
-
-
amazon üzerinden GA-B2100-2 AER satın aldım modkit metal kordon ve kasa almak istiyorum
türkiye de bulabilirmiyiz yoksa aliexpress tek çare mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 14 Şubat 2024; 15:54:40 > -
bazen ikinci el uygulamalarinda olabiliyor hocam bir bakin dolap gardrops vs. ama iyi referansli aliexpress saticilari inanin daha uygun olur.
-
Merhaba, ben de Amazon üzerinden GA-2100FF-8AER siparişi vererek gruba dahil oldum. Tek endişem saat plastik üzerine gümüş renk kaplama olduğu için ucuz durması. Canlı görmeden sipariş verdim fotoğraflar güzeldi, umarım gerçekte de öyledir😁 -
Merhaba, siz soyledikten sonra bende inceledim,guzel duruyor bence. eger kolunuzda cok tuy yoksa daha iyi durur ama:) guzel gunlerde kullanin. gelince gercek fotograflarini yollarsiniz
-
Hayırlı olsun. Bugün ben de bir adet GA 2100-1aer bir Orient Ray II siparişi verdim. Dw-5600 ve GA-2100 ün modlanabilmesi koleksiyonumda bulundurma sebebim.
-
Bu mesajımdan sonra solar olduğu için GA-B2100-1AER siparişi verdim, diğerini iptal ettim belki daha sonra gümüş renkliyi alırım yine. Üzerine de aliexpressten şeffaf mod siparişi verdim, şeffaf sararıyor dedikleri için sararacaksa çinden aldığım kordon sararsın diye düşündüm 😁
-
Hocam orient ray ii lacivert modelini 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. F/p çok iyi hayırlı olsun. Ben de cadio ga b2100 1aer ve yanına şeffaf mod siparişi verdim. Metal modlar da çok hoş duruyor ama neredeyse saat parası olması kötü oldu 😁
-
Hayırlı olsun. Bluetoothlu ve solar modelleri pil kullanımı sebebi ile ben çok düşünmüyorum. Çok hoşuma gitmesine rağmen Citizen Aw1760'dan Eco-drive diye vazgeçmiştim. Sonuçta pil var içinde ve değişiminin pahalı olduğunu okumuştum. Casio için nasıl bilemiyorum.
-
Merhaba arkadaşlar
Son olarak kararımı bu iki saat arasında tercih edeceğim 😊
Sizce hangisi neden?
Lütfen gören herkes yorumunu yapsın 🙏
www.ersasaat.com.trCasio G-SHOCK GA-B2100C-9ADR Kol Saatihttps://www.ersasaat.com.tr/casio-g-shock-ga-b2100c-9adr-kol-saati-d36trendyol.comSwiss Military 06-5346.04.003 Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/swiss-military/06-5346-04-003-kol-saati-p-712532719?boutiqueId=61&merchantId=848010&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fergusonnn -- 23 Şubat 2024; 16:47:8 >
-
Bugün arkadaşa da sipariş geçtik yarı yarıya tr fiyatıyla güneş enerjili olan. -
quote:
Orijinalden alıntı: fergusonnnMerhaba arkadaşlar
Son olarak kararımı bu iki saat arasında tercih edeceğim 😊
Sizce hangisi neden?
Lütfen gören herkes yorumunu yapsın 🙏
www.ersasaat.com.trCasio G-SHOCK GA-B2100C-9ADR Kol Saatihttps://www.ersasaat.com.tr/casio-g-shock-ga-b2100c-9adr-kol-saati-d36trendyol.comSwiss Military 06-5346.04.003 Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/swiss-military/06-5346-04-003-kol-saati-p-712532719?boutiqueId=61&merchantId=848010&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listelemeMerhaba arkadaşlar
Son olarak kararımı bu iki saat arasında tercih edeceğim ??
Sizce hangisi neden?
Lütfen gören herkes yorumunu yapsın ??
www.ersasaat.com.trCasio G-SHOCK GA-B2100C-9ADR Kol Saatihttps://www.ersasaat.com.tr/casio-g-shock-ga-b2100c-9adr-kol-saati-d36trendyol.comSwiss Military 06-5346.04.003 Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/swiss-military/06-5346-04-003-kol-saati-p-712532719?boutiqueId=61&merchantId=848010&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listelemeYa bir Allahın kulu yokmu yorum yapıp da yardımcı olacak kimse 😟
-
Hocam, ıkı saat birbirinden çok farklı. Siz nasıl giyiniyorsunuz. Biri klasik spor gümüş bir saat biri renkli daha ince bir saat. Hee fiyat farkı da var. Buna en iyi siz karar verirsiniz ama gshock modlanabildiği için çok kolay metal kordon kasa ya da farklı bir Orson kasa kullanabilirsiniz o yüzden bence gshock -
Teşekkürler hocam yorumunuz için
daha çok spor takılıyorum
6000 tl g shock sarı renk var sıfır
siyahı 1000 tl daha pahalı
ne dersin
-
Ben Citizen BN0193-17E almıştım geçen sene, Kalite olarak çok üst düzey bir model hocam sürekli olarak kullanmıyorum tabi günlük olarak ama bazı Eco kullanıcıları 20 senedir sorunsuz kullandıklarını yazmış bazı citizen modellerinden.
Bende ikinci el olarak GM-5600B-1DR alarak G-Shock kullanıcılarına katıldım. 2-3 güne gelir sanırım.
Birde normal MTP-VD01L-2B2VDF ve ECB-10P-1ADF modelleri var Casio ama ECB modelini satacağım bluetooth bağlantı bana göre değilmiş klasik olarak devam etmek istiyorum.
-
Swiss military iyi markadır. Ama yukarıa bahsettikleri gibi elma ile armut olmuş. Giyim tarzınız göz önüne alındığında Casioak yerinde bir seçim olmuş. Güle güle kullanın.
-
Bluetooth işi zevk işi. Bluetooth'lu bir makine almak istesem akıllı saatler bunlardan iyi bence. Ha onlar da saat değil, ayrı konu.
GBA-800 aldım iki yada üç sene önce, kullanmadan iade ettim. Onda solar da yok.
Citizen tabi ki kaliteli. Ama nedense Eco-drive fiyatları mekanik saatlerle aynı fiyatta neredeyse.
Eğer bir gün alırsam, G-shockların kralını alırım.
-
Teşekkür ederim hocam
son olarak bugün arkadaşım madem iyi uzun ömürlü saat istiyorsun,seiko otomatik saat al dedi
8000 tl civarında buldum bir mekanik seiko
şuan da hangisini almak daha mantıklı olur?
-
Model nedir ?
Mekanik saatleri uzun ömürlü olur tabi. Yalnız ara ara bakımlarının yapılması lazım gelir günlük olarak kullanılacaksa. Ha hiç yapılmaz, sıkıntı çıkarmaya da bilir.
Sorunsuz ve uzun ömürlü bir saat istersen, G-Shock alıp pilden pile saatçi yüzü görürsün. Mekanik saat alırsan, gerçek manada saat almış olursun. Günlük kullanımda bakımlarını aksatmamak gerekir.
-
Seiko 5 srpd59k hocam
Sizce ne yapayım?
yada siz olsanız bu ikisi arasında
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X