Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.907
Cevap
100
Favori
267.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karqasa

Merhabalar

Casio GM-B2100BPC-1ADR

Bu model hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Hocam, Selamlar

bu saati yurtdisinda inceleme firsati bulmustum, oncelikle cok guzel renk kombinasyonu var. cok elegant duruyor. aslinda temelinde gunes enerjili blueetoothlu metal kasa ama bezel rengi ic tasarim akrep yelkovan rengi bu saati ozel kiliyor.

ozel bir saat anlayacaginiz. ama siz ne ogrenmek istiyorsunuz o daha onemli

• photographerclown kullanıcısına yanıt

Bunu nadir yapıyor çok sık değil. Saat 20 günlük zaten modlar arasında geçiş yapınca düzeliyor. Hepsiburada üzerinden almıştım saati. Peki kordon kirlenmeye başladı ne yapmalıyım fikriniz var mı? Hoş olmayan bir görüntü oluşturuyor

G-Shock Topluluğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEA1471 M kullanıcısına yanıt

o halde oncelikle pili degistirin marka bir pil ile ondan sonra gecmiyorsa kasanin icindeki mekanizmaya baktirmak gerekir baski usulu calisan kucuk bir metal var o tusun altinda.

ozellikle bu renk, beyaz ve seffaf renkler gshock saatlerin en kotu renkleri. ilik sabunlu su ve dis fircasi ile temizlemeyi deneyin. ama sizin durumunuzda gececegini sanmiyorum. ileride daha da kirlenirse komple kayislari degistirirsiniz.

• photographerclown kullanıcısına yanıt

Şu anlık saatin ışığı sorun yaratmıyor çok da kurcalamak istemiyorum. Sabunlu suyu denedim geçmedi. O zaman yapmam gereken şey daha dikkatli olmak. Teşekkür ederim.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Hocam bu modelde indirim var şu an ve almayı düşünüyorum. Saatin olumlu ve olumsuz özellikleri ile ilgili eleştirilerinizi okumayı çok isterim. Teşekkürler :)

• candemirtas_ C kullanıcısına yanıt

Hocam 5 yıllık süreç için değerlendirmeniz nedir, olumlu olumsuz paylaşırsanız çok memnun olurum

• candemirtas_ C kullanıcısına yanıt

Hocam gg 1000den memnun musunuz uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım

Hocam gg 1000'in performansindan memnun musunuz

• Mr.Engineer kullanıcısına yanıt

Hocam saatin ekran görünürlüğü güneş altinda okunurlugu nasıl :)

• turkkoylusu T kullanıcısına yanıt
    Canavar gibi saat hocam soldakini almama rağmen satmadım hatırası büyük. Tek handikapı büyük olması da diyemiyorum çünkü büyük olmasının da ayrı bir albenisi var. Kaplıca suyuna gg 1000 ile çivileme atladım ve yüzdüm, bana mısın demedi, Soldakini hiç almasam bile olurdu ama neyse. Casio kalitesi derim susarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 2 Şubat 2025; 22:24:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çok iyi saat büyük olmasına takılmam diyorsanız alın zaten kolda sırıtmıyor en son 8 bin liraydı kaç paraya indirdiler merak ettim bir bakayım

Hızlı cevap için minnettarım hocam. Şu an ersa saatte gg 1000'de indirim var. Ciddi ciddi almayı da düşünüyorum ama bazı yorumlar aklımı bulandirdi. Dijital analog uyumsuzluklari, pil değişimi sonrası yaşanması muhtemel arızalar, pusula kalibrasyon sorunu vs gibi. Sizdeki model ile g9300 1dr arasındayım. G9300un solar özelliği var ekran koyu renk güneş altı performansi zayıf mıdır acaba görünürlükte? Ama aklım hala sizdekinde albenili kerata bilemedim:)

Ersa saatin kendi sitesinde 9500 TL hocam sepet indirimi ile normal fiyatı 18000 TL üzerinden gösteriyor

Hocam pil değişimi sonrası digital analog uyumsuzluğu olabiliyor ama ayarlardan analog ve digitali denkleştirebiliyorsunuz. Buna kalibrasyon deniliyordu zannedersem. Yeni nesil g shock solarlar da çok iyi benim yukarda alıntıladığınız solar ve çok memnunum ben. 20 yıl pil ömrü bekliyorum açıkçası. Öyle biraz karanlıkta kalınca hemen durmaz zaten özelliklerde yazıyor ama yeni jenerasyon solar olmasına dikkat edin , g 3000 yeni jenerasyon mu bilmiyorum. G1000 haki ve büyük g3000 zannedersem siyah ve daha küçük. Ama dediğim gibi Ayar yaptığınızda bir kere pil değişimi sonrası bir daha bozulmuyor analog digital uyumu.

Zam gelmiş geçen aylarda ersa saatte 8 bin idi.

Ben yaklaşık 10 yıldır gg 1000 i kullanıyorum bir kere bile arızalanmadı casio g shocklar evladiyelik bence zaten takvimleri 2100 yılına kadar ayarlı

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Zam gelmiş geçen aylarda ersa saatte 8 bin idi.
    shopcasio.ersasaat.com.tr
    CASIO G-SHOCK G-9300GB-1DR Kol Saati
    https://shopcasio.ersasaat.com.tr/g-shock-master-of-g-g-9300gb-1dr-kol-saati-d2

Bu model için bir yorumda bulunabilir misin üstadım?

Hocam güzel saat ben de olsam solar tercih ederdim. İçi altın sarısı gibi. G shockların standart 200 mt su geçirmez özelliği var dalış çivileme atlayış vs yapabilirsiniz suya. Zaten g shock serilerinde casio öyle adi saat sürmez diye düşünüyorum. Fiyatı da gösteriyor zaten aşağı seviye bir saat olmadığını. Ama casio nun çok çok ucuz saatleri var onları tavsiye edilmez hemen bozuluyor. Ama G-SHOCK larda markasının hakkını veriyor pişman olmazsınıZ.

Sizin kolunuzdaki albeni itibariyle cazip, g9300 solar olması itibariyle cazip ilaveten zaten benim küçük çapta bir saat koleksiyonum var ve hepsi analog saatlerden oluşuyor. Seiko 5 otomatik, raketa biz zero kurmalı, dice kayek, grand romanson, diamomd rene. Bunlara sırf dijital olan bir saat eklemek bana makul geliyor. Gg 1000 kullanıcısı olarak siz de solar diyorsunuz. O zaman ben g9300 solardan devam edeyim :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın hocam g shock serisi pişman etmez

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.