Teşekkür ederim vallahi istediğim neredeyse tüm bildirimleri alıyorum normal bir akıllı saat gibi senkroize ediyor herşeyi...tercihim garmindi aslında ama çok para buda 27 zaten az degil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 5 Mart 2025; 10:37:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
G-Shock Topluluğu. (146. sayfa)

-
-
Saatin modeli nedir hocam?
Hangi model telefon kullanıyorsunuz, iPhone mu android bir tel mi?
-
Model casio gpr-h1000-9dr android
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Almak isteyen arkadaşlar için, sadece bezeli metal. Kasa plastik.
-
-
Cidden güzel görünüyor, güle güle kullanın
-
arkadaşlar, Casio Gw-9500-3dr modelinde bir türlü pil göstergesini bulamadım, ama özelliklerinde var diyor, çok ekstrem bir düğmesi yoksa bence yanlış bilgi verilmiş, bu özellik yok.
-
Saniyenin altında L M H diye üç harften biri olması lazım.
Low düşük pil
Medium orta seviyede
High dolu olarak geçiyor.
Ayarlardan kapatma veya açma yok diye biliyorum bu göstergenin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o dikkatimi çekmedi hocam, en altta saniye olduğunu hatırlıyorum, eve geçince bakayım saniyenin altında var mı diye, teşekkür ederim.
-
o dikkatimi çekmedi hocam, en altta saniye olduğunu hatırlıyorum, eve geçince bakayım saniyenin altında var mı diye, teşekkür ederim.
ekleme: Gerçekten dediğiniz doğru çıktı ben pil göstergesi beklerken, m yazıyor şu an, orta seviyede Sağ olun hocam yardımlarınız için
-
-
bende aynısı yeşili var. güzel saattir gerçekten.
-
22 bin civarı sıfırı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de yeşili var 12 bine almıştım gerçekten buna benzeyen premium serilerine öyle 30 40 bin vermeye gerek yok mesela cam Safir olsa ne olcak olmasa ne olcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Nisan 2025; 12:42:28 >
Apple watch 10 parasına bunu alırım ömürlük çünkü
Aynen hocam g shock serisinin bozulduğunu duymadım şimdiye kadar, ben de evladiyelik ömürlük diye niyetiyle kullanıyorum g shockları
ben geçen sene 14 e almıştım. ersadan bakmayın orası pahalı 17-18 bandıda satan yetkili casio satıcıları var.
-
Arkadaşlar selam elimde GG1000 modeli var. Sürekli senkronizasyon bozuluyor. Bazen saniye 2 saniye ileri konumuna gelmiş oluyor. Genellikle sabah kalktığımda ise saat 6 dakika 28 saniye ise 45 civarında kalmış oluyor. Sizce neden olabilir ve nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkürler iyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X