Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.882
Cevap
98
Favori
265.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki saatlerin hepsi çok güzel bende benim emektarı koyayım bari 2002 yılından beri bende çok badireler atlattı kordon sıkıntısı var ist. alabileceğim bir yer varsa linkleri bekliyorum..

G-Shock Topluluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

[![simage](https://store.donanimhaber.com/45/8e/26/458e26dc64ff46514e2dc7baa9e099e9.jpg)](http://hizliresim.com/KlZDEk)

G-Shock Topluluğu.

Bende bunu aldım arkadaşlar..nedir nedeğildir bilmiyorum ama içlerinde hoşuma bu gitti aldım.

GA-100 modeli, çok da güzel bir model, hayırlı olsun.

• LegendDarkKnight L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .
  • bende bu modeli aldim ilk deneyimim olacak mudman gw 1000-1 olamsi lazimama arkadas yurt disindan aldim 1 ay oldu elime ulasmadi daha
     G-Shock Topluluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkoglu82

bende bu modeli aldim ilk deneyimim olacak mudman gw 1000-1 olamsi lazimama arkadas yurt disindan aldim 1 ay oldu elime ulasmadi daha
     G-Shock Topluluğu.

Hayırlı Olsun şimdiden. Hangi siteden aldınız acaba?

• Daha bikaç gün oldu alalı, topluluğa dahil oldum böylece :)

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesera -- 15 Şubat 2014; 22:49:27 >
  • oggomoggo kullanıcısına yanıt
    saol hocam ebay den almistim posta yola cikti diyor ancak biraz uzun suruyor bakalim artik ins onumuzdeki gunlerde elimizde olur ALLAHIN izni ile
  • Casio G-Shock GX 56-1ADR

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bir g-shock tutkunu olarak paylaşımda bulunmak istedim umarım almak isteyen veya kararsız kalanlara yol gösterir.Saati aynıgunkargo.com'dan aldım sıkıntısız bir site alışveriş yapabilirsiniz. saat elime geçtiğinde ve sonrasındaki gözlemlerim :

- ilk başta kaliteli hissiyatını yaşatıyor bu saatler malzemesi işcliği duruşuyla
    -en önemli özelliği kaya gibi oluşuydu neredeyse % 10-15 esnek(bağlantı yerleri) o yüzden ilkin alışmak zor oldu.
    -sanırım g-shock serilerinde en büyük bu model gx-56 dolayısıyle insan biraz yadırgamıyor değil ama zaman geçtikçe göz alışıyor ve güven hissi veriyor.
    -49 ülke saati,5 birbirinden bağımsız alarm,24 saatlik kronometre, 1dk ile 24 saat arası geri sayım,otomatik ışık,düğme sesi açma kapama,güç tarassuf modu gibi birçok detay var
    -kıyafetlere uyum sağlayacak kadar renkleri uyumlu bana göre.. tercih meselesidir ama gömlekle bile şık duruyor kişiliğinizi %100 yansıtan bir saat.saat demek yanlış kaya sanki :)
    -belkide en güzel yanı birçok g shock da olduğu gibi kasasının değiştirilebilir olması 15$ kadar fiyatı var(ebay).küçük bi ihtimal ama bişey oldu diyelim sıfırdan bir saat almış gibi olursunuz.
    -kordon malzemesi dayanklılığı artırmak üzere icat edilmiş olan üretandan yapılmıştır ve korumayı arttırmak amaçlı klipsinde çift demir bulunuyor.

aklıma gelenler şimdilik bukadar arkadaşlar yardımcı olabilmişimdir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesera

Daha bikaç gün oldu alalı, topluluğa dahil oldum böylece :)

G-Shock Topluluğu.

Bunun modeli ne arkadaşım. Çok güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda geldi saatim harika bir saat herkese tavsuye olunur
     G-Shock Topluluğu.
  • arkadaslar saatimi aldim demistim ancak gozume takildi ilk sefer gshock kullandigim icin bilgi sahibi dgilim bu saati yurt disindan geldi yaklasik 1 aydir posta da idi bugun bu saatler sanirsam gunes enerjisi ile calisiyor sadece ilgimi PIL gistergesi MEDIUM gosteriyor ki saat yeni bu bir aydir kapali kutu icinde kalmasindan olabilirmi??yoksa bir problem mi??yardimci olursaniz sevinirim
     G-Shock Topluluğu.

• quote:

arkadaslar saatimi aldim demistim ancak gozume takildi ilk sefer gshock kullandigim icin bilgi sahibi dgilim bu saati yurt disindan geldi yaklasik 1 aydir posta da idi bugun bu saatler sanirsam gunes enerjisi ile calisiyor sadece ilgimi PIL gistergesi MEDIUM gosteriyor ki saat yeni bu bir aydir kapali kutu icinde kalmasindan olabilirmi??yoksa bir problem mi??yardimci olursaniz sevinirim
     G-Shock Topluluğu.

Kardeşim Hayırlı Günlerde Kullan İnşallah.

Güneş Işığı veya Floresanda Kendisi şarj oluyor(Tough Solar). Zaten belli bir süre ışıkta kaldıktan sonra H yazar merak etme.

Kaça maloldu sana kardeşim. Meraktayım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vagrantleo

Casio G-Shock GX 56-1ADR

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bir g-shock tutkunu olarak paylaşımda bulunmak istedim umarım almak isteyen veya kararsız kalanlara yol gösterir.Saati aynıgunkargo.com'dan aldım sıkıntısız bir site alışveriş yapabilirsiniz. saat elime geçtiğinde ve sonrasındaki gözlemlerim :

- ilk başta kaliteli hissiyatını yaşatıyor bu saatler malzemesi işcliği duruşuyla
    -en önemli özelliği kaya gibi oluşuydu neredeyse % 10-15 esnek(bağlantı yerleri) o yüzden ilkin alışmak zor oldu.
    -sanırım g-shock serilerinde en büyük bu model gx-56 dolayısıyle insan biraz yadırgamıyor değil ama zaman geçtikçe göz alışıyor ve güven hissi veriyor.
    -49 ülke saati,5 birbirinden bağımsız alarm,24 saatlik kronometre, 1dk ile 24 saat arası geri sayım,otomatik ışık,düğme sesi açma kapama,güç tarassuf modu gibi birçok detay var
    -kıyafetlere uyum sağlayacak kadar renkleri uyumlu bana göre.. tercih meselesidir ama gömlekle bile şık duruyor kişiliğinizi %100 yansıtan bir saat.saat demek yanlış kaya sanki :)
    -belkide en güzel yanı birçok g shock da olduğu gibi kasasının değiştirilebilir olması 15$ kadar fiyatı var(ebay).küçük bi ihtimal ama bişey oldu diyelim sıfırdan bir saat almış gibi olursunuz.
    -kordon malzemesi dayanklılığı artırmak üzere icat edilmiş olan üretandan yapılmıştır ve korumayı arttırmak amaçlı klipsinde çift demir bulunuyor.

aklıma gelenler şimdilik bukadar arkadaşlar yardımcı olabilmişimdir umarım.

Çok Güzel Hocam

İyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

G shock gd 350-8

G-Shock Topluluğu.

Çok güzel..

Çok Güzeeel. Hastasıyımmmm.
  • quote:

sonunda geldi saatim harika bir saat herkese tavsuye olunur
     G-Shock Topluluğu.

meraklanma bir süre sonra düzelir...
    benmde resimde ilk dikkatimi çeken pil gösergesi oldu...
    başıma daha önce gelmedi ama tahminen güneş enerjili olduğu için düzelir...
    hayırlı uğurlu olsun...
    eskimiyor bu saatler süreklide almak istiyorsun en azından ben öyleyim...

mudman
    riseman
    rangeman

frogman ucuz denk getirirsem alıcam.

• oggomoggo kullanıcısına yanıt
    tsk ederim gardesim icim biraz rahatladi simdi ya ilk sasirdim satici oyle deyince tamam dedim ilk sefer kullandigim icin bilgi sahibi degildim saolun bu konuda bilgilendirdiginiz icin vallahi kardesim ben 140 dolara maal oldu kargo icinde..
  • req16 R kullanıcısına yanıt
    aynen o sekildeymis valalhi tavsiye ederim bende ilk sefer kullaniyorum gerci simdi dgerlendirmek icin cok erken ama hosuma gitti hele pusulasi cok harika bende sonraki alacagim model rangman olacak onalrda guzel
  • G-shock modelleri ister istemez kaba ve hacimli olmakta, ve bu saatin hakkını vermek için bilek lazım İnce bileğe uygun, G-Shocklar içerisinde en küçük boyutlu modeller hangileridir? Baby G ler hariç.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    vallhi ustad bence ilk etap da kaba gibi gorunsede bence cok hos ve insanin da zamanla gozu alsiyor bence al bir tane babalarindan :)
  • Ga 1000 fc kullanan arkadaşımız varmi acaba. Bu saatten almayı düşünüyorum. Ama sanki bana biraz büyük gibi geldi. Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.