Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.882
Cevap
98
Favori
265.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende DW-6900CS-7DR modelini aldım 1 seneye yakındır almayı planlıyordum kısmet şimdi oldu
    www.saatfirsati.com
    IIS 10.0 Detailed Error - 503.0 - Service Temporarily Unavailable
    http://www.saatfirsati.com/urun/9251/casio_g_shock_dw_6900cs_7dr_kol_saati.aspx

fakat saat fırsatının bazı problemleri var.. Cuma günü siparişi kapıda ödeme olarak geçtim ve ardından 10 dk içinde aradılar siparişin onayı için siparişi de telefondaki bayan arkadaşa onaylattım. fakat Pazartesi saat 15:00 civarına kadar hala "Onay Bekliyor" olarak görünüyordu aradım ve durumu bildirdim sizi arayacaklar dediler bende arandığımı ve onayladığımı belirttim telefondaki bayana aradığımda, neyse siparişi "Onaylı" durumuna getirdiler bugünde hala bekliyorum aradım ve ürün tedarik ediliyor yarın kargoya verilecek dediler. çalışma şekilleri biraz yavaş ve pek hemen yetiştirelim vs gibi bir şeyleri yok. ağırdan alıyorlar işleri. bari ürün tedarik ediliyor, sitede belirtin "Tedarik aşamasında" diye.. neyse bayan arkadaşın sesi güzeldi biraz gerginliğimi sinirimi aldı tatlı tatlı konuşup

• Benim de canavar simdi geldi.

Bekledigimden cok daha guzel. Model ga-1000-1bdr

Saatfirsati sitesinden aldim :)

Analog+dijitalin havasi da ayri bi guzel oluyomus

Edit: imla

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless Hardness -- 30 Ocak 2014; 11:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve saatim sonunda geldi DW-6900CS-7DR modeli biraz ağırmış yaa çok hoşuma gitti gerçekten eski LEVI'S saatimde arada görünmüş

G-Shock Topluluğu.

• Gule gule kullanin:)

• Stainless Hardness kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sizde güle güle kullanın kolunuzda eskisin inşallah.. ayrıca model çok güzelmiş hoşuma gitti
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Bu saatleri eskitmek biraz zor hocam ben de subat 5de askerim. Klasik asker saatinden ziyade bunu tercih ettim. 5.5 ay guzel bir dayaniklilik testine girecek bakalim

• Stainless Hardness kullanıcısına yanıt
    ouvv hadi bakalım hayırlı teskereler inşallah.. sağ salim gider gelirsiniz inşallah..

benimde ilk g-shock deneyimim bakalım nasıl olacak. 1 yıldır almayı planladığım saatti anca alabildik.
  • Beyaz modellerde renk atma sorunu oluyor mu?
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Tesekkurker hocam iyi dilekleriniz icin:)

• Beyler bu grubu açarken millet çocuk saati takiyorsunuz diye dalga geciyordu.ama şimdi görüyorum ki her geçen gün g-shocklar popüler oluyor.:)

• Popüler olmasının sonucunu hemen buna bağlayamayız buraya uğrayan çocuk sayısı da artmış olabilir.

Yanlış anlamayın şu sıralar gmat diye bir sınava çalışıyorum fazla sorguladım galiba.

Bu konu beni de eski günlerime götürdü ve tekrar G2900F ile aranıza katıldım, emeği geçenlere teşekkürler.

İyi geceler bu güzel topluluğa..
  • size sormustum benim ilk deneyimim olacak boyle bir saat aldim bu zmana kadar hep kibar saatler taktim ama hersferinde kirdik casionun g schock serisini cok ovduler bende boyle bir tane aldim daha gelmedi acaba sizce nasil ?? casio mudman 9300-1 modeli
     G-Shock Topluluğu.
  • Bende G-Shock GDF-100-1ADR modelini sipariş ettim. bakalım ilk G-Shock deneyimim olacak
  • Kutusunda yazan kod: GA-110-1ADR

Birkaç gün oldu alalı, ilk G-Shock'ım.

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 4 Şubat 2014; 20:05:47 >
  • Saatim geldi :))
     G-Shock Topluluğu.

• Gruba katkımız olsun
     G-Shock Topluluğu.

• Arkadaşlar aranıza 40 yaşımda ilk G-Shock um GD-110-1DR ile katıldım.
  • G-8900 tam bir klasik g-shock sonunda benim

• G shock gd 350-8

G-Shock Topluluğu.

Çok güzel..

• Saatinize özel Türkçe kullanma klavuzu arıyorsanız >>
    www.binbirsaat.com
    CASIO SAAT TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZLARI
    http://www.binbirsaat.com/casio-saat-turkce-kullanma-kilavuzlari-pml13

Kutunun üstündeki 4 haneli koda göre gireceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.