Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.864
Cevap
98
Favori
264.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanDUYGU

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

G-Shock saatiniz süper görünüyor. GA-100-1A1 alacakken aklımı çeldiniz :)

Fiyatı ERSAda 600Lira civarı sanırım. Siz ne kadara aldınız acaba?

Casiosaat.com - 433TL
    Saatturk.com - 449TL
    Saatfirsati.com - 322TL

Çok değişken fiyatlar var. 322 TL uygun gibi ancak replika mı acaba karar veremedim.

www.saatfirsati.com gsa,karpa,ersa,aslan saat garantili ürünler satıyor.

Teşekkürler, site sanırım sizin tasarımınız faprika yazılım olarak.

evet altyapı bizde sürekli geliştiriyoruz ama bu fiyatlar insanların aklında soru işareti bırakıyor replika olsa 5 bankanın sanal posunu kullanamazlar. ürünlerin hepsi garantili ve faturalı bir şekilde gönderilir. tasarım olarak ve güven vermesi adına öneriniz var ise mutlaka bildiriniz hemen uygulayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanDUYGU -- 13 Aralık 2013; 0:16:05 >

• req16 R kullanıcısına yanıt
    GW 9400'den memnun musunuz? Şu an PRG-500Y ve G-2300B sahibi olarak GW-9400-3DR'yi yeni gördüm çok beğendim. Sizce fiyatını hak ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakiza

GW 9400'den memnun musunuz? Şu an PRG-500Y ve G-2300B sahibi olarak GW-9400-3DR'yi yeni gördüm çok beğendim. Sizce fiyatını hak ediyor mu?

çok g shock kullanmış biri olarak...ben memnunum kasa buyukluğu ağırlık gorunuş...
    bende ilk gorduğumde beğendim...
    fiyat konusuna gelicek olursak,
    ben de hastalık olduğu için g shocklara mukayese etmeden aldım.
    ama pratik olarak pro trek serilerinin en ucuzları 500 den baslıyor.
    ve g shock kadar tarz değil ve dayanıklıda değil kasaları. böyle düşünürsen fiyat olarak makul.

forums.watchuseek.com
    First impressions of the Casio G-Shock GW-9400 Rangeman Master of G... comparison pictures...
    http://forums.watchuseek.com/f17/first-impressions-casio-g-shock-gw-9400-rangeman-master-g-comparison-pictures-925915.html

linki incelersen daha iyi olur.

• Arkadaşlar hepinize merhaba
    bende casio g shock ga-110 c var . Kayışı koptu. Servis 140 tl fiyat verdi. Ebay da 25$ +8$ kargoya buldum. İzmir de bildiğiniz servis var mıdır ? Ebay deki fiyatla aynı veya altında ?
  • flood_777 kullanıcısına yanıt
    www.saatfirsati.com ara ersa yada karpa sorup en uygun fiyata yaparlar mağazaları şirinyerde.
  • ersaya mail attım dönmemişlerdi aradım şimdi aradım sordum 40 tl dediler iyi bence. saolasın dostum
  • ARKADASLAR GW-2310-1ER bu modeli hiç bi yerde bulamadım bilgsi olan vara aydınlatabilirmi .
  • Karar veremeden GA-1000-4adr fiyat fırsatını saatfirsati.com da kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayışı 40 tl değiştirdim valla orijinal yırttık =)
  • Arkadaşlar sizce hangi "Master of G" modeli en iyisi kendi tecrüblerinizi ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim ( fiyat/performnasıda s geçmeyelim), birde Protek serisi saatler yerine "Rangeman" almak daha mantıklı değilmi.

Birde istanbulda " Casio G-shock Frogman " bulabileceğim bir yer varmı. birde aklımda bu model var sizce nasıl bir saat
    GShock
    G-Shock Watches by Casio - Mens Watches - Digital Watches
    http://www.gshock.com/watches/Classic/GDF100-1A
    yardımcı olursanız sevnirim şimdiden sağolun.

• saatfirsati.com'dan alisveris yapmayi dusunuyorum. Guvenilir midir? Alisveris yapmis olan var mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

İki model arasında kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Casio G-Shock GA-100MC-1ADR ve Casio G-Shock GA-100-1A2DR bu iki modelden hangisini tavsiye ederseniz?

Ayrıca asıl sorum ise güvenilir bir satıcı firma arıyorum bu konuda tavsiyeniz ne olacaktır? ennucuz ve elifsaat saat hakkında bir bilgisi veyahut münasebeti olan var mı bu noktada? Yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi saatfirsati hakkında bir fikri olan var mı?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agacadalanvar -- 7 Ocak 2014; 23:53:51 >
  • agacadalanvar A kullanıcısına yanıt
    Ben saatimi elif saat internet sitesi üzerinden aldım sorun olmadı zaten ersa garantili geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de istanbul'a döndüğümde alacağım bir g-shcok. elim biraz büyük ve bileğim ince. çirkin durur mu acaba?
  • Beyaz modellerde sorun oluyor mu cidden almayı düşünüyorum ona göre?
  • bu harika bir model -
     G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhio -- 11 Ocak 2014; 15:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhio

bu harika bir model -http://academywatch.ru/casio-g-shock-g-9200gy-1e.html
     G-Shock Topluluğu.

bunu istanbulda bulabilir miyiz ya çok hoşuma gitti

• Bilmiyorum. Ben Rusya'dan getirdim.
  • Arkadaşlar Selamlar ,

Bende kendime bir tane G-Shock almayı düşünüyorum. 55mm veya daha büyük kasaya sahip G-Shock varmıdır ? Yoksa hiç yönelmiyim ?

3 yildir Edifice Gold Label kullanıyorum . Saatten memnunum yalnız Saatin Boyutları : 52,5 X 49,1 X 12,2mm olmasına rağmen saat bileğimde küçük duruyor ve 225gr arada bileğim yoruluyor .
     G-Shock Topluluğu.

Kardeşimde bunu kullanıyor. Saatin Saatin Boyutları : 51,6 X 46,9 X 14,3mm boyutlarında olmasına rağmen daha büyük gözüküyor  G-Shock Topluluğu.

Konu ile alakalı önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyWalker87

Arkadaşlar Selamlar ,

Bende kendime bir tane G-Shock almayı düşünüyorum. 55mm veya daha büyük kasaya sahip G-Shock varmıdır ? Yoksa hiç yönelmiyim ?

Konu ile alakalı önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler arkadaşlar.

gw-9400 var
    http://mygshock.com/2013/08/20/gw-9400-rangeman-g-shock/

55,2mm x 53,5mm x 18,2mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risq -- 12 Ocak 2014; 11:49:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.