Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.864
Cevap
98
Favori
264.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Orijinalden alıntı: req16

Bende saatlerimin arasına GW 9400 1 DR RANGEMAN modelini ekledim...
    Gerçekten mükemmel...

Ayrıntılar linkte...

http://www.youtube.com/watch?v=P88Xeo_10RI

Kaca,nereden aldiniz?

ben casio g shocklarımın hemen hemen hepsini gittigidiyor dan fırsatsaati isimli satıcıdan adım...
    resmi distribitör ersa garantisiyle satıyor...world card kampanya bonusunu da düşersek 559 a aldım...

1 hafta once Canaakalede 850'ye satmaya calisiyorlardi.Uygun fiyat,hayirli olsun

teşekkür ederim dostum..satış fiyatı o hatta ersanının kendi sitesinde de 800 küsürdü konyalı saatte de 873 tl peşin satış fiyatı... ama herzaman ersa böyle yapıyor kendisi en pahalıya satıyor...nedenini bilemiyorum ama heralde toplu alan bayiilerini kolluyor...genelde tüketicide ana kaynağından alma düşüncesi vardır daha ucuzdur diye...ama ersada tam tersi... saat gerçekten çok güzel.tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 21 Kasım 2013; 22:24:22 >

• G-shock severler merhaba,

aklımda uzun zamandır , Casio DW-6900-1VDR modeli var. özellikle klasik model olduğu için çok hoşuma gidiyor, kullanan arkadaşların fikrini almak istiyorum. (5 alarm ve erteleme fonksiyonu mevcut mu ? bu bilgileri edinemedim )

Bide dw6900 serisinin güneş enejisi ile şarj olan saatleri var , onları önerir misiniz, şarj olan pilin ömrü bitince sıkıntı olabilir diye düşünüyorum, bu sorunu yaşayan bir arkadaşın mesajını okumuştum.
  • etna83 E kullanıcısına yanıt
    Bu güneş enerjisi ile şarj olan modellerde pil bitme durumu genelde olmuyor.Çok uzun süre hava kapalı olmasına ragmen ben bir sıkıntı yaşamadım.Ben de GX-56-1ADR mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Bu güneş enerjisi ile şarj olan modellerde pil bitme durumu genelde olmuyor.Çok uzun süre hava kapalı olmasına ragmen ben bir sıkıntı yaşamadım.Ben de GX-56-1ADR mevcut.

aynen hocam...
    full karanlık ortamda 24 ay gider pil...
    sen ona 10 yıl de rahat...
  • Aslında şu soruyu sormak istedim, bu pilin genel bir ömrü yok mu? diğelim 4 yıl sonra pil bozuldu, genel kullanım ömür bitti... sizce böyle bir şey olma ihtmali varmı ? orjinal güneş enerjisi ile dolan bir pil tedarik etmek gerekli kalabilir , buda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. (varsayım)

Piyasada çok sayıda g-shock satan e-ticaret sitesi var, malesef en çok bire bir kopyası üretilen marka casio , güvenip alabileceğim firmalar olarak önerileriniz varmı, ucuz satan yerlere güvenemiyorum bir türlü. E-ticaret sitesinden alıp sorun yaşamayan ve önerdiğiniz siteleri duymak isterim

teşekkürler.
  •  G-Shock Topluluğu.

2 Saat arasında kaldım, ilk saat 5 alarm , erteleme fonksiyonu , daha kaliteki belirgin led, güneş enerjisi ile çalışma gibi extra özellikleri var 2. saatten farklı olarak, fiyat farkı 25-30 lira kadar, paradan ziyade hangisi daha şık sizce ? Karar veremiyorum. Görüntü herşeyden önemli , 2. resimdeki saat g-shock un ilk serilerinden efsane modeli. kırmızı g-shock yazısı beni cezbediyor, ama özellikleri ve led kalitesi açısında 1. resimdeki daha güzel gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etna83 -- 23 Kasım 2013; 0:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etna83

G-Shock Topluluğu.

2 Saat arasında kaldım, ilk saat 5 alarm , erteleme fonksiyonu , daha kaliteki belirgin led, güneş enerjisi ile çalışma gibi extra özellikleri var 2. saatten farklı olarak, fiyat farkı 25-30 lira kadar, paradan ziyade hangisi daha şık sizce ? Karar veremiyorum. Görüntü herşeyden önemli , 2. resimdeki saat g-shock un ilk serilerinden efsane modeli. kırmızı g-shock yazısı beni cezbediyor, ama özellikleri ve led kalitesi açısında 1. resimdeki daha güzel gibi.

fazla bir bilgim olmasada bu saatler hakkında kaliteli led li olanı alman daha mantıklı olacaktır, zaten dediğinize göre biri efsane olduğuna göre 10-15 senelik diğeri 3-5 senelik bir saat.

• @kalsit
    1000 li model olan turuncu saat artık satılmıyor mu 3-4 farklı sitede 400-450 tl civarı fiyatlara satılmış ama hiçbirinde stok yok şuan.bu model çok hoşmuş özellik ve görüntü olarak.birde bunun siyahı var o daha mantıklı olabilir her ortamda kulanmak için.

birde başka forumdonanımhaberdeki konularda bi üyenin güneş enerjisiyle şarj olanının pilinin Türkiye'de bulunmadığı ebay da 25 dolara satıldıgını söylediğini gördüm.tabi pili Türkiye'de binlerce saat frimadan ve tedarikçisinin getirmemesi mantıksız geliyor.eğer güneş enerjisiyle şarj olan modeller daha çok yeniyse veya tr ye yeni geldiyse bu durum oluşmuş olabilir ama yorumu yapanın pili bittiğine göre en az 2-3 senelik bi mazisi vardır.
  • Yabancı forumlara baktım, bazıları 10 yıl bazıları 7 yıl ömrü var demiş, tabi az da olsa 15 yıl ve forever diyen de var :D

Neyse ben solar ( güneş enerjili) saati tercih ettim(hizlial.com). Saat gelince resimler ile birlikte paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etna83

Yabancı forumlara baktım, bazıları 10 yıl bazıları 7 yıl ömrü var demiş, tabi az da olsa 15 yıl ve forever diyen de var :D

Neyse ben solar ( güneş enerjili) saati tercih ettim(hizlial.com). Saat gelince resimler ile birlikte paylaşırım.

hayırlı olsun doğru tercih bencede...
    solar enerji ve led ışık baya farkediyor kullanımda...
  • Hayirli olsun güle güle kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

www.watchcentre.com.au
    Page not found – WatchCentre
    http://www.watchcentre.com.au/products/gw-m5630d-1

ben bu modelı hiç bi yerde bulamıyorum

türkiye de mi? casio nun bayilerine gidip GW-M5630D-1 adlı seri numarayı verirseniz belki getirtebilirler. fiyatı da 1200 lira civarında olur heralde

bu da ebay linki..

G shock serisinden pek hoşlanmam, spor yaparken kullanabileceğim ucuza bir g shock var mıdır diye bakıyordum da bu model nedense beni çocukluğuma götürdü, cidden güzelmiş

• M@rvelous M kullanıcısına yanıt
    bu modelde br çok özellik mevcut http://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-gset-30-1d/
    ha buldum ancak fiyat cok kabarık
  • quote:

bu modelde br çok özellik mevcut http://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-gset-30-1d/
    ha buldum ancak fiyat cok kabarık

hocam konyalıda pahalı netten çok uygun bulabilirsin...gg da fırsatsaati var ben ordan alıyorum.. ersa guvencesiyle istediiin modeli getirtiyorlar...
  • req16 R kullanıcısına yanıt
    gg ye güvenmiyorum kalpazanlarla dolu key satın aldım beta cıktı oyun steamdan silindi gg hiçbişiy yapmadı
  • quote:

gg ye güvenmiyorum kalpazanlarla dolu key satın aldım beta cıktı oyun steamdan silindi gg hiçbişiy yapmadı

insanın yaşadığı acı tecrübeler ne yazıkki soğutuyor haklısınız...
    ben sürekli alışveriş yaptığım için yazdım çok saat aldım firmadan...
    net dışında mağazalarda ne yazıkki çok pahalı...
    istanbula yolunuz düşüyorsa yada bir tanıdığınız varsa doğubankın ordan aldırabilirsiniz...
    ana bayiileri var casionun.
  • Merhaba beyler bende bugün gshocklarıma kavuştum ayarlarımı yaptım, verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyorlar.

G-Shock Topluluğu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ssatıcı varsa gg de ona güvenip alabilirim sizin öneriniz le tabiki izmirdeyim ne yazıkki :)
  • quote:

ssatıcı varsa gg de ona güvenip alabilirim sizin öneriniz le tabiki izmirdeyim ne yazıkki :)

hocam ben fırsatsaati isimli satıcıdan alıyorum saatlerimi...
    ersa garantisiyle ve özenli bir şekilde kargo yaparak gönderiyorlar ben memnunum zaten kullanıcı yorumlarıda hep olumlu...
    baktım gayet yeterli bi profil ancak istediğim model satte burda 800 lerde
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.