Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kun_agüero_16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.882
Cevap
98
Favori
265.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çoğu kişinin g shock larda olmasını istediği özellikler protrek serisindeydi... (barometre, pusula, ısı, basınç vs)
    artık g shocklarda da var... ben çok beğendim... bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 5 Kasım 2013; 22:43:09 >

• Mudman aldim bugun.SS'sini atarim gelince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşınızda GA 1000 4-A
     G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

• Kalsit
  • merhaba,

ben de g-shock almaya karar verdim; ebay üzerinden güvenilir bir satıcı ya da alternatif olarak ucuz bulabileceğim adresler hakkında yardım bekliyorum. teşekkürler.
  • G-shock için hiç e-bay falan araştırmayın, imkanınız varsa gidin Sirkeci'den alın. Fiyatlar ebay'ın bayaa altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalsit -- 12 Kasım 2013; 15:51:31 >
  •  G-Shock Topluluğu.

255 e aldım bugun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsit

G-shock için hiç e-bay falan araştırmayın, imkanınız varsa gidin Sirkeci'den alın. Fiyatlar ebay'ın bayaa altında.

tamamdır, teşekkürler.
  • quote:

G-shock için hiç e-bay falan araştırmayın, imkanınız varsa gidin Sirkeci'den alın. Fiyatlar ebay'ın bayaa altında.

sirkecide önerebileceğin adres varmı
  • Gnardal G kullanıcısına yanıt
    Merkez Saat - Doğubankın girişinin yanında, ben ordan aldım, Ersa bayisi ve fiyatlar netten bulduğum en düşük fiyatın altındaydı.
  • quote:

Merkez Saat - Doğubankın girişinin yanında, ben ordan aldım, Ersa bayisi ve fiyatlar netten bulduğum en düşük fiyatın altındaydı.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

g shock kullanılır pro trek arazi kulanım ıcın iyi olabilir ancak darbe ve su konusunda soru işaretidir gshock su darbe her konuda sağlam saattir

Ben Protrek aldım, hem de titantum olan en pahallı modelini.. En ufak darbede kasa ve kordon çiziliyor, kesinlikle G-Shock alın, ben de şimdi G-Shock'lara bakıyorum..
  • g9300gb-1dr modelinin siparişini verdim. Fakat iptal etsem mi diye bir fikir oluştu aklımda... GW9300gb çıkmış yeni versiyonu... 390 liraya aldım. Biraz pahalı aldım sanırım ama... İptal edebilirim... İptal edip başka model mi alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

g9300gb-1dr modelinin siparişini verdim. Fakat iptal etsem mi diye bir fikir oluştu aklımda... GW9300gb çıkmış yeni versiyonu... 390 liraya aldım. Biraz pahalı aldım sanırım ama... İptal edebilirim... İptal edip başka model mi alsam?

Iyi fiyata almissiniz.H. olsun

• bende Casio GWX-8900B-7DR alarak aranıza katıldım, panda çok hoşuma gitti incelemelerde.
     G-Shock Topluluğu.

bu saatle Casio AW-90H-2BVDF saate toplamda 252 tl ödedim 6 taksitte saatyol.com dan.
    2 gün sonra elimde olacak inş.
  • Bende saatlerimin arasına GW 9400 1 DR RANGEMAN modelini ekledim...
    Gerçekten mükemmel...

Ayrıntılar linkte...

http://www.youtube.com/watch?v=P88Xeo_10RI
  • Ga110 rosegold la araniza katildim=)) G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 21 Kasım 2013; 21:11:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: req16

Bende saatlerimin arasına GW 9400 1 DR RANGEMAN modelini ekledim...
    Gerçekten mükemmel...

Ayrıntılar linkte...

Kaca,nereden aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Gerçekten mükemmel...

Ayrıntılar linkte...

Kaca,nereden aldiniz?

ben casio g shocklarımın hemen hemen hepsini gittigidiyor dan fırsatsaati isimli satıcıdan adım...
    resmi distribitör ersa garantisiyle satıyor...world card kampanya bonusunu da düşersek 559 a aldım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Gerçekten mükemmel...

Ayrıntılar linkte...

Kaca,nereden aldiniz?

ben casio g shocklarımın hemen hemen hepsini gittigidiyor dan fırsatsaati isimli satıcıdan adım...
    resmi distribitör ersa garantisiyle satıyor...world card kampanya bonusunu da düşersek 559 a aldım...

1 hafta once Canaakalede 850'ye satmaya calisiyorlardi.Uygun fiyat,hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.