Bildirim
G-Shock Topluluğu. (25. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
G-Shock saatiniz süper görünüyor. GA-100-1A1 alacakken aklımı çeldiniz :)
Fiyatı ERSAda 600Lira civarı sanırım. Siz ne kadara aldınız acaba?
Casiosaat.com - 433TL
Saatturk.com - 449TL
Saatfirsati.com - 322TL
Çok değişken fiyatlar var. 322 TL uygun gibi ancak replika mı acaba karar veremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 2 Aralık 2013; 11:44:43 > -
Ben 400'e aldım Sirkeci Merkez Saatten, Ersa garantili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalsit -- 2 Aralık 2013; 17:21:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kalsit
Ben 400'e aldım Sirkeci Merkez Saatten, Ersa garantili.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Eğer beyaz kordonlu bir G-shock düşünüyorsan
kullanım ömrü 6 ay
iç taraflar sararıyor
kullanım şekline göre değişir tabiki ama çok titiz davranman gerekli
buda G-shock ruhuna aykırı -
6 ay mı nasıl oluyor? 6 ay her gün takınca mı? Bir de yazın silikon sıkıntı yaratır ama kalan 8-9 ay sanmam -
yıkayınca geçen cinsden birşeymi bu sarılık
dışında sorun oluşuyormu
kordonun resmini atarmısınız -
-
Açıkcası kullanımdan kaynaklanan bir sorunda olabilir ben havuzda çalıştığım için sürekli suya girip çıkıyordum
birkaç tane daha beyaz modellerden kullanan kişi varsa daha çok yardımcı olabilirler -
Hocam içindeki sarılık gayet normal sürekli suya girip çıkmanızla alakalı mı bilmem ama her kordon zamanla , terle yıpranır ki bu silikon bir kordon.Dışında pek sorun görmedim o kadar şeye rağmen bence iyi. -
Şu konuya her göz attığımda saat alasım geliyor -
Bizim okulda asistanda var beyazı cidden çok uzaktan bile dikkat çekiyor bende bütçe yaratma derdindeyim niyet ettim -
benim anlamadıgım plastik kordon nasıl sararıyor arkadaş.havuza girdim demişsin klordan kaynaklanan sıkıntı olsa gerek.bu arada beyaz çok iyiymiş.dijital analog olan modelleri çok beğeniyom.yazın çok gzl gözüküyo -
Arkadaşlar bende bi g-shock almak istiyorum Casio GA-100-1A2 almak istiyorum ama bu saatin bi Casio GA-100-1A2dr modeli var birde Casio GA-100-1A2er modeli var bu ikisi arasındaki farklar nelerdir? -
Arkadaşlar bende bu modeli arıyorum bulamadım olan siteler görünüyor pek güvenilir gibi gelmedi bana.
Casio G Shock DW6900CS-7
EDİT:
arkadaşlar hızlısaat de buldum burası güvenilir midir ?
http://casio.hizlisaat.com/dw-6900cs-7ds
birde burada var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Aralık 2013; 10:28:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: coaxem
Casiosaat.com - 433TL
Saatturk.com - 449TL
Saatfirsati.com - 322TL
Çok değişken fiyatlar var. 322 TL uygun gibi ancak replika mı acaba karar veremedim.
www.saatfirsati.com gsa,karpa,ersa,aslan saat garantili ürünler satıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: OrhanDUYGU
quote:
Orijinalden alıntı: coaxem
Casiosaat.com - 433TL
Saatturk.com - 449TL
Saatfirsati.com - 322TL
www.saatfirsati.com gsa,karpa,ersa,aslan saat garantili ürünler satıyor.
Teşekkürler, site sanırım sizin tasarımınız faprika yazılım olarak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X