Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.864
Cevap
98
Favori
264.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim. Dün konuyu incelerken dikkatimi çekmişti. Çok hoş bir model ve kasa ebatları da istediğim seviyedeymiş.

Şimdi fiyat ve alabileceğim yeri araştırayım :)
  • Arkadaşlar model tamam da alışveriş yapabileceğim güvenilir bir site bulamadım daha. Bu konuda tercrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    ennucuz elifsaat saatfirsati ve hizlisaat bu 4 siteden hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle hizlisaat de diğerlerine göre daha uygun fiyatlar var bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • saatfirsati.com'dan siparis ettigim saatim elime ulasti.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Kapida odeme ile almistim, her sey dahil 175TL'ye mal oldu.
    Site kesinlikle guvenilir, gonul rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: agacadalanvar

Arkadaşlar model tamam da alışveriş yapabileceğim güvenilir bir site bulamadım daha. Bu konuda tercrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    ennucuz elifsaat saatfirsati ve hizlisaat bu 4 siteden hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle hizlisaat de diğerlerine göre daha uygun fiyatlar var bu site hakkında ne düşünüyorsunuz?

Saatfirsatindan alisvreris yapabilirsiniz, guvenilir ve en ucuz site.
    Ben alisveris yaptim sorum yasamadim, saatim bugun geldi

• Leonelle kullanıcısına yanıt
    garantisi hangi firmadan acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ngamlinga

garantisi hangi firmadan acaba ?

Ersa garantili hocam.
  • Bu saati kullanan var mı?

G-Shock Topluluğu.
  • Buda benim G-Shock'ım :)
     G-Shock Topluluğu.
  • Kasasi dağılan ve kayışı olmayan dw69001vr saatim var. İnternette bulduğum fiyatlara göre sifiri en az 160 tl civarinda. Servis kasa kayis değişimi için 80 tl fiyat vermişti. Bu durumda kararsiz kaldim saati yaptirsam mi acaba yaptirmak mantikli midir sifir fiyati ile saatin servis fiyatina göre

• quote:

Orijinalden alıntı: DelGaDo82

Beyler bu 2 saatten hangisini tavsiye edersiniz sağlamlık bakımından Mudman daha iyi gibi fakat ebat konusunda çekincem var kasa çapı ufak gibi geldi biraz büyük istiyorum bu yüzden GD-350 serisi hoşuma gitti fakat kayışın altında ki kulakçıklar rahatsız ediyormu bileği kullananlar bilgi verebilirse sevinirim ..
     G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

Biraz geç gördüm ve cevap veriyorum..belki saatlerden birini almış bile olabilirsin ama ben gd 350 kullanıyorum, kullanımı rahat, kayış altındaki kulakçıklar rahatsız etmiyor ayrıca saati sabit tutuyor. saat ve diğer bilgiler rahat okunuyor, aydınlatması da mükemmel.. diğerini hiç bilmiyorum ama tavsiyem gd 350'den yana

• Bende bu var ve devasa bir saat de olsa çok rahat;
     G-Shock Topluluğu.

Ama aklıma da MT-G ( Metal Twisted - G Shock ) modeli takılmıyor değil. Bunu satıp onu alsam mı ? Daha sağlam ve dayanıklı görünüyor.

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendDarkKnight -- 16 Ocak 2014; 23:06:01 >

• selamlar bende de g shock ga-100 modeli var alalı 4-5ay olmasına rağmen kordon koptu.garantide kordonu kapsamıyormuş.kordon için 50 lira istediler. bildiğiniz nette falan bulabileceğim ucuz bir yer var mı?izmir de oturuyorum elden ya da online alabilirim.
  • bana tavsiye lazım. nereden alabilirim istanbul'da en uygun ve güvenilir.
  • İstanbul'da en güvenilir yer tabii ki de dağıtımcısı olan Ersa'dan alabilirsiniz ( Kısıklı - Üsküdar)
    Sirkeci'de daha iyi fiyat verebilirler mi emin değilim ama normalden iyi fiyat bulabilirsiniz.
  • ustadlar,selamun aleykum bende soyle bir g shock aldim daha once hic kullanmadim ilk sefer bi macera yasayayim dedim sizce guzelmidir bu saatler??
     G-Shock Topluluğu.
  • Merhaba ben de topluluğa G2900F-1VER modeli ile katıldım mı tam emin değilim,saatfırsatı'ndan siparişi verdim ama onay bekliyor diyor. Alırken stok için iletişime geçin diyordu. Süreç böyle mi işliyor siparişten sonra? Şimdi tekrar aynı modele baktım, bu fırsatı kaçırdınız ürün gelince haber ver yazısı çıkıyor.

Bu siparişin gerçekleştiği anlamına mı geliyor? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

quote:

Orijinalden alıntı: agacadalanvar

Arkadaşlar model tamam da alışveriş yapabileceğim güvenilir bir site bulamadım daha. Bu konuda tercrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Saatfirsatindan alisvreris yapabilirsiniz, guvenilir ve en ucuz site.
    Ben alisveris yaptim sorum yasamadim, saatim bugun geldi

Merhaba ben de oradan bu sabah sipariş verdim ancak hala onay bekliyor yazısı gözüküyor. Ne kadar zamanda size ulaştı.

• Sizi arayip onay alicaklar daha sonra 3gun icerisinde kargoya verirler.
    Daha sonra elinize ulasir.

Bu arada hangi modeli aldiniz acaba?

• G2900F-1VER modelini satın aldım. Ben kredi kartı ile ödemeyi seçtim bugün ya da yarın onaylanır dedi, müşteri servisini aradığımda.

Bir de sitede bir sorun var galiba üye olmama rağmen üye girişinden giremiyorum, yeni üyelik gibi bilgilerimi yazınca kendi profilime girebiliyorum.

Saat hakkında düşünceniz nedir ben Gshock olsun dedim temel kronometre,alarm özellikleri benim için önemliydi bir de kesinlikle çok büyük olmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

G2900F-1VER modelini satın aldım. Ben kredi kartı ile ödemeyi seçtim bugün ya da yarın onaylanır dedi, müşteri servisini aradığımda.

Bir de sitede bir sorun var galiba üye olmama rağmen üye girişinden giremiyorum, yeni üyelik gibi bilgilerimi yazınca kendi profilime girebiliyorum.

Saat hakkında düşünceniz nedir ben Gshock olsun dedim temel kronometre,alarm özellikleri benim için önemliydi bir de kesinlikle çok büyük olmamalıydı.

Ben alirken her hangi bi sorun yasamadim.
    Yalniz istedigim saat stoklarinda yoktu, kisa surede temin ettiler ve aldim.
    Zaten kapida odemeyle almistim.

Siz saati begendiyseniz tamamdir, gshock olsun taştan olsun

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.