Bildirim
G-Shock Topluluğu. (34. sayfa)
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90003712&p=1#90003712 arkadaşlar sıfır satılık acil
Güncel beyler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak istedğin değil ama bi göz istersen.
Benziyor biraz.
www.saatfirsati.com
IIS 10.0 Detailed Error - 503.0 - Service Temporarily Unavailablehttp://www.saatfirsati.com/urun/18768/casio_g_shock_ga_100c_4adr_kol_saati.aspx
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
teşekkür ederim, ama ıstedgım tam olark bu degıll aramaya devam edim en ıyısı -
-
-
arkadaşlar bu aliexpressdeki 10 dolarlık g shockların durumu nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ben de merak ettim -
Modelin genel adı G011, fotoğraftaki G011-D... -
Aslında çoğumuz bir F-91 sahibi olarak G-Shock sahibi olmuş sayılırız F-serileri G-Shock ların atasıdır bence. Ama tabii ki, G-Shock lar günümüzde ulaştıkları tasarımları ve özellikleri ile ekol oldular...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalbaz -- 11 Nisan 2014; 11:58:48 > -
-
Beyler bende beyaz gshock bakıyorum sizce ortalama fiyatı ne olmalı ya da en uygun nereden alabilirim ?
-
Morhipo da kampanya baslamis epey uygun fiyata ve taksitli alinabiliyor. Ceklerle beraber ben GA-100-1a1dr kaptim :) 200 lira 6 taksit.
Ama haftaya elimde olacak.
-
siyahlı olan hoşuma gitti, ne kadar hocam fiyatı ? -
Hocam selam, saatfırsati.com dan 212 TL ye aldım ama indirim vardı, şimdi indirim oranlarını düşürmüş olabilirler.En uygun orası.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X