Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.892
Cevap
99
Favori
265.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nike

En fazla özelliği barındıran g shock modelinin ismi nedir ?

gw 9400 rangeman diye biliyorum.
  • Arkadaşlar ben de G9000ms almayı düşünüyorum, ful siyah versiyonundan. Nasıldır, daha iyi önerileriniz var mı?
  • aw-591-1adr ile ga-110c-1adr arasında kaldım hangısını onerırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

aw-591-1adr ile ga-110c-1adr arasında kaldım hangısını onerırsınız

ga-110c-1adr
  • En uygun fiyatlı olanı hangisidir?
    Birde bu modeli alın dediğiniz model varmı? Hangi siteden almalı?
  • modelleri şuradan inceleyin:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/g_shock/
    özelliklerine bakın zevkinize göre bir model seçin fiyat olarak yaklaşık 200TL den başlıyor. Özellikleri aynı olan saatler arasında sadece görünüm farkı vardır. Tabi bazı modeller daha çok satıyor bu çok satanlardan biri:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/watch_detail/GA-100-1A4/ bu hem dijital hem de analog. Bazı modeller sadece anolog bazıları da sadece dijital zevke göre. Özellik ve fiyatlar çok çeşitli olduğundan bir model önermek için ne aradığını ve bütçeni bilmek lazım. Modele karar verdikten sonra buradan arat:http://www.akakce.com/ uygun fiyatlar çıkar buradaki siteler genelde güvenilirdir.

• Modeli beğendiysen al çünkü en önemlisi modeli beğenmek özellik olarak aynı olan modellerde sadece dış görünüm farkı olur. Sonuçta hepsi darbeye dayanıklı. Şuradan modelleri bir incele özellikleri de yazıyor ondan sonra yine aynı model iyi diyorsan düşünme al:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/g_shock/
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi sana kalmış ama ga 110 daha çok tutuluyor
  • Nike kullanıcısına yanıt
    Tek bir model yok özellikleri aynı olan dijital ve analog modeller var. Özellikleri fazla olan analogların fiyatları 1000TL nin üzerinde. gw9400, gwa1100, gwa1000, MTG-S1000 modellerine bak:http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/g_shock/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimbo -- 5 Ağustos 2014; 14:05:23 >
  • beyler yeni bir model daha aldim benim g-shock larda soyle

G-Shock Topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketchup. -- 5 Ağustos 2014; 16:19:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yojimbo Y kullanıcısına yanıt
    Mudman olması benim için avantaj çünkü fazlasıyla outdoor aktivitesi yapacağım yakında bir de darbe testlerinde kurşun hariç çoğu şeye dayanmış görünüşünü fonksiyonlarını zaten beğendim fakat tek endişem negatif ekran sorun olur mu? siyah olmasını özellikle istiyorum saatin fakat negatif ekran görünmeyebiliyor sonuçta.
     G-Shock Topluluğu.

Sağol hocam G-Shock dan vazgeçtim ve Protrek serisinden 560 TL ye Casio PRG-250-1DR aldım.
  • Nike kullanıcısına yanıt
    hocam ne icin istiyordunuz bu saati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketchup. -- 5 Ağustos 2014; 18:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklık,rakım ölçer vb özellikler içeren donanımlı sağlam bir saat almaktı amacım.
  • merhaba, iyi akşamlar.

şu saati nereden, en uygun bir şekilde bulabilirim acaba?

GA-100-1A1ER. simsiyah saat. mest etti beni. GA-100-1A1DR'sini buldum ama ER'sini bulamıyorum.

edit : işin ilginci casio'nun resmi sitesinde de bu kodla bulamıyorum saati. acaba kodu mu yanlış buldum? google görsellerde aratınca çıkıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiwi21 -- 5 Ağustos 2014; 22:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

G-Shock Topluluğu.

Sağol hocam G-Shock dan vazgeçtim ve Protrek serisinden 560 TL ye Casio PRG-250-1DR aldım.

Çok iyi saat bu da iyi seçim. Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExYq

Mudman olması benim için avantaj çünkü fazlasıyla outdoor aktivitesi yapacağım yakında bir de darbe testlerinde kurşun hariç çoğu şeye dayanmış görünüşünü fonksiyonlarını zaten beğendim fakat tek endişem negatif ekran sorun olur mu? siyah olmasını özellikle istiyorum saatin fakat negatif ekran görünmeyebiliyor sonuçta.

Bu çok soruluyor...Sonuçta siyah ekranın görünürlüğü daha az ama her koşulda saati görürsün sıkıntı olmaz zaten görünmese yapmazlardı. Eğer negatif beğeniyorsan onu al Benim saat analog g-schock ama dijital kısmıda var ve negatif ekran hiç sıkıntı olmuyor bence de negatif daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

merhaba, iyi akşamlar.

GA-100-1A1ER. simsiyah saat. mest etti beni. GA-100-1A1DR'sini buldum ama ER'sini bulamıyorum.

edit : işin ilginci casio'nun resmi sitesinde de bu kodla bulamıyorum saati. acaba kodu mu yanlış buldum? google görsellerde aratınca çıkıyor ama

Casionun sitesinde her model yok özellikle Türkiye sitesinde. Ayrıca bazı modeller de çok daha az geliyor olmalı ki sizin sorduğunuz da onlardan biri gibi. O yüzden aynı modelin farklı görünümlüsü daha pahalı türkiyede. Şuraa 251TL sizin model

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

merhaba, iyi akşamlar.

ben n11 den 205 liraya siyah ama tuşları ve analoğu kırmızı versiyonunu aldım n11 e bir bakın orada uygun fiyatlı olabilir
    Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.