Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.894
Cevap
99
Favori
265.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet lidyana.Com dan aldım. Amazon'dan alacaktım Türkiye'de daha uygun olunca oradan aldım 139 liraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Hocam kendimde de beyaz bir gshock var ilk günkü gibi piri pak olmasa da temiz sarılık yok demekki kullanım terleme falan da etkili.

Sarı alacağım kendime bir de turkuaz yazlıkta takmak için ama bu modelde çok hoş ya

Muhakkak kişiden kişiye göre değişiyordur
    Beyaz gshockun yanına bir tane daha beyaz almaktansa, renkli bir gshock almak daha mantıklı bence
    Ben turuncu gshock kullanıyorum, farklı bir hava katıyor kesinlikle öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Hocam kendimde de beyaz bir gshock var ilk günkü gibi piri pak olmasa da temiz sarılık yok demekki kullanım terleme falan da etkili.

Sarı alacağım kendime bir de turkuaz yazlıkta takmak için ama bu modelde çok hoş ya

Muhakkak kişiden kişiye göre değişiyordur
    Beyaz gshockun yanına bir tane daha beyaz almaktansa, renkli bir gshock almak daha mantıklı bence
    Ben turuncu gshock kullanıyorum, farklı bir hava katıyor kesinlikle öneririm

Hocam aslında bu alacağım analog ağırlıklı ya birde gördüm bir iki kişide farklı bir boyut gerçekten.

Bir de sarı alacağım hatta baya uyguna düşürdüm ama karar veremedim.

Bizim yazlığa kuzenle eşini davet etmiştim ikisi de g shock la geldi gerçi eşinin ki baby g ama o da çok şıktı.Şöyle yan yana durduk 3 tane g shock Bizim sülale hastalığı ya Bir arkadaşta da turuncu vardı en azından 2 ay önce falan vardı ama bin küsür liralık bir model ve çok muhteşem gerçekten

• arkadaşlar birkaç tane farklı renklerde g shock alacam 2.el olarak arıyorum satmak isteyenler olursa iletişime geçebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

benimkide bu
     G-Shock Topluluğu.

ileride bunu almayı düşünüyorum
     G-Shock Topluluğu.

üstteki siyahın modeli nedir acaba? ne olarak geçiyor?

• kiwi21 kullanıcısına yanıt
    GA-100-1A1DR
  • arkadaşlar merhaba bugün casio g-shock gw-9400-1dr modelini satın aldım.Arkadaşlar saatin aynısından kullananlara bir sorum olacak barometrik basın göstergesinde sadece 1-2 tane nokta dışında bişey yok nedeni nedir sizce arkadaşlar
  • rdeb66 nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ben de bir süredir gw-9400-1dr modelini araştırıyorum
  • ucuza g shock önerileriniz varmıdır
  • bi türlü sevemedim şu g-shock'ları ama bi gün alıcam merakımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratistalking

rdeb66 nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ben de bir süredir gw-9400-1dr modelini araştırıyorum

Ben izmirde oturuyorum.Çiğlide bir kuyumcu aracılığıyla izmirdeki casio mağzasından getirttim.Saat orijinal.Garanti belgesini felan imzalayıp kaşelediler.Orjinal kutusunda geldi.Çok güzel bir saat.Tavsiye ederim.Saati 700 tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdeb66 -- 5 Ekim 2014; 16:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdeb66

quote:

Orijinalden alıntı: muratistalking

rdeb66 nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ben de bir süredir gw-9400-1dr modelini araştırıyorum

Ben izmirde oturuyorum.Çiğlide bir kuyumcu aracılığıyla izmirdeki casio mağzasından getirttim.Saat orijinal.Garanti belgesini felan imzalayıp kaşelediler.Orjinal kutusunda geldi.Çok güzel bir saat.Tavsiye ederim.Saati 700 tl ye aldım.

ben de istanbuldayım konyalı saatte o civarda fiyatı fakat internette daha düşük fiyat kararsız kaldım o yüzden sordum teşekkürler
  • Casio GA-100-1A1

bu modelden almak istiyorum ama bileklerim biraz ince ve aşırı büyük durmasından endişeliyim kullananlar yardımcı olabilirmi. Benim durumumda olup kullanan varmı?
  • ben o saatin dijitalini kullanıyorum (ki zaten bana göre analog g-shock ruhuna ters ) ama zevk meselesi tabi çok ince değilse bileğin kötü durmaz kaba bi saat değil
  • Arkadaşlar,
    Casio G-Shock GA-100-1A1DR modelinin sadece kasası gerekiyor bana. Kordonada gerek yok.
    Bu şekilde elinde olupta satmak isteyen olursa özelden görüşelim lütfen.
    Saatin görseli aşağıda.

G-Shock Topluluğu.
  • Bu G-Shock'lar darbelere karşı dayanıklı ama çizilmelere karşı da dayanıklı mı ? Kasımda askere gideceğim ve Saat olarak aşağıdaki G-Shock'u düşünüyorum.

Casio GD-350-1B

• merhaba arkadaslar..
    alttakı lınktekı saattı almak ısıtıyorum ılerdede PROTREK modellerınden alıcam

sızce bu saat nasıldır kullanan arkadasım yada yorum yapabılcek kımse varmıdır

G-Shock Topluluğu.

Casio GDF-100GB-1DR G-Shock Erkek Kol Saati

• Bende aynı saatin GD350-8DR modelini saatcell den aldım.Hem askerlik hemde genel kullanım için.Pazartesi kargoya verilecek.
    Kargo dahil 220 TL havale/eft fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosp1k -- 11 Ekim 2014; 14:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosp1k

Bende aynı saatin GD350-8DR modelini saatcell den aldım.Hem askerlik hemde genel kullanım için.Pazartesi kargoya verilecek.
    Kargo dahil 220 TL havale/eft fiyatı.

Hayırlı olsun. Merak ettiğim Site nasıl, güvenilir mi ? Çünkü rakiplerinden daha uygun bir fiyat politikaları var.
    Saatin camı çizilmelere karşı dayanıklı ama dış kaplaması da dayanıklı mı ?
    Bu saati gördükten sonra ben gidip te 91w takmam koluma. üni sınavı için 1 kez takmak zorunda kalmıştım 91w 'yi , kolumda o kadar rahatsız etmişti ki masaya koymak zorunda kalmıştım.
  • Arkadaşlar g9000 serisi mudman g-shock alacğaım fakat birsürü sitede farklı fiyatlar var. Ersa sanırım Türkiye distribütörü fakat en pahalı fiyat orada. Size aşağı linkler verdim ama güvenemiyorum sadece konyalısaat ve distribütör sitelerine güvenilir. Yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-g-9300gb-1d/

http://www.ersasaat.com.tr/urun/casio-g-9300gb-1dr/

www.saatturk.com
    Object variable or With block variable not set.
    http://www.saatturk.com/Saat.aspx?saat=sck02.11073-g-9300gb-1dr__casio_kol_saati

www.lidyana.com
    Sayfa Bulunamadı | Lidyana.com
    http://www.lidyana.com/g-9300gb-1dr-kol-saati?sid=0

Edip Saat Galerisi
    Casio G-9300GB-1DR - CAS-G9300GB1DR - Edip Saat Galerisi
    http://www.edipsaat.com/U32316,48,casio-zy-casio-g-9300gb-1dr-urun-kodu-sck0211073.htm

http://www.hediyesaati.com/urun/casio-g-9300gb-1d/

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.