Şimdi Ara

G.Skill Ripjaws SR910 oyuncu kulaklığı inceleme videosu '10 sürücülü, 7.1 kanal kulaklık' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

istisnasız bütün oyuncu kulaklıkları çöp ve para tuzağı
    Aynen katılıyorum,oyuncu adı altında en kaliteli ürünlerin bi çoğunu deneme fırsatım oldu şu anda a4tech 15 liralık fare kullanıyorum

• Güzel görünüyor , ama cidden kulaklık ağırmış.
  • Hem oyun için Hem de dinleyeceğiniz bir çok müzik türü için alınabilecek şu an en iyi kulaklığın Sennheiser HD800 olduğunu düşünüyorum. F/P oranı olarak da bir beats pro dan fersah fersah ilerde. Oyun performansına gelecek olursak bf4 de yaptığım testlerde özellikle ses ayarlarından Hifi modu açıkken kulaklıktan alacağınız keyif tarif edilemez. Gerçekten deneyim edilmeden sözlerle anlatmak imkansız. Hatta sesler o kadar gerçekçi ki silahları susturucu takmadan kullanmak imkansız gibi. Gerçek bir 9 mm silah Nasıl ses çıkarır veya 50 cal. Bir silah Nasıl gümbürder, bir RPG atarken çıkarken o tıslama sesi... Anlatılmaz kesinlikle yaşanmalı. O sebeple oyun ekipmanları yapan firmalardan Ziyade ses mühendislerinin ürün geliştirdiği firmaların kulaklıklarını kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

Hem oyun için Hem de dinleyeceğiniz bir çok müzik türü için alınabilecek şu an en iyi kulaklığın Sennheiser HD800 olduğunu düşünüyorum. F/P oranı olarak da bir beats pro dan fersah fersah ilerde. Oyun performansına gelecek olursak bf4 de yaptığım testlerde özellikle ses ayarlarından Hifi modu açıkken kulaklıktan alacağınız keyif tarif edilemez. Gerçekten deneyim edilmeden sözlerle anlatmak imkansız. Hatta sesler o kadar gerçekçi ki silahları susturucu takmadan kullanmak imkansız gibi. Gerçek bir 9 mm silah Nasıl ses çıkarır veya 50 cal. Bir silah Nasıl gümbürder, bir RPG atarken çıkarken o tıslama sesi... Anlatılmaz kesinlikle yaşanmalı. O sebeple oyun ekipmanları yapan firmalardan Ziyade ses mühendislerinin ürün geliştirdiği firmaların kulaklıklarını kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

Aynen katılıyorum. Sennheiser hd800 ün yanında en pahalı "oyuncu kulaklığı" bile çöp kalır. Kulaklığa çevresel ses için minik minik hoparlörler eklemek teoride güzel gibi görünse de kulaklıkları denediğiniz zaman neyin ne olduğunu anlıyorsunuz. Hiç bir oyuncu kulaklığı kaliteli bir stereo kulaklığın yerini tutamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 31 Aralık 2015; 17:05:03 >

• CS oyuncuları milyonculardan 5-10 liralık kulakliklardan alın en iyi sesi kasmanizi sağlar. Annemin 6 liraya aldığı kulakligi kullanıyor kardeşim ses kasmak için gaming headset ler hep para tuzağı.

• Asus ORION Pro kullanıyorum 50mm sürücüleri ve sanal 7.1 var. Tek sürücü olması daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperrNaturaL

Asus ORION Pro kullanıyorum 50mm sürücüleri ve sanal 7.1 var. Tek sürücü olması daha iyi

Bende de aynı kulaklığın düz versiyonu var. 10 numara 5 yıldız kulaklık. Pro versiyonunda kulaklığın yanında gelen ses kartı yerine kendi aldığım harici ses kartı ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 1 Ocak 2016; 4:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c36ab7c4

quote:

Orijinalden alıntı: SuperrNaturaL Asus ORION Pro kullanıyorum 50mm sürücüleri ve sanal 7.1 var. Tek sürücü olması daha iyi
    Bende de aynı kulaklığın düz versiyonu var. 10 numara 5 yıldız kulaklık. Pro versiyonunda kulaklığın yanında gelen ses kartı yerine kendi aldığım harici ses kartı ile kullanıyorum.

Aynen bende harici ses kartı ile kullanıyorum. Creative SB Recon 3D var son seste bile seslerde hiç bir bozulma yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: evad3rs

Hem oyun için Hem de dinleyeceğiniz bir çok müzik türü için alınabilecek şu an en iyi kulaklığın Sennheiser HD800 olduğunu düşünüyorum. F/P oranı olarak da bir beats pro dan fersah fersah ilerde. Oyun performansına gelecek olursak bf4 de yaptığım testlerde özellikle ses ayarlarından Hifi modu açıkken kulaklıktan alacağınız keyif tarif edilemez. Gerçekten deneyim edilmeden sözlerle anlatmak imkansız. Hatta sesler o kadar gerçekçi ki silahları susturucu takmadan kullanmak imkansız gibi. Gerçek bir 9 mm silah Nasıl ses çıkarır veya 50 cal. Bir silah Nasıl gümbürder, bir RPG atarken çıkarken o tıslama sesi... Anlatılmaz kesinlikle yaşanmalı. O sebeple oyun ekipmanları yapan firmalardan Ziyade ses mühendislerinin ürün geliştirdiği firmaların kulaklıklarını kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum

Adamlar 500tl lik kulaklık inceliyor sen kalkıp 5000tl lik kulaklık en iyisi diyorsun

• Şuan video da bir sorun yok açılıyor ve gayet iyi bir inceleme olmuş. Teşekkürler.

• Logitech g633 ve g933 icin de inceleme bekliyoruz Erdi başkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Ocak 2016; 10:53:02 >
  • mesut bey sızın hep boyle overek bahsettıgınız bır kulaklık modelı vardır tasm ahtırlamıyorum ama thurtle beach mı oyle bısıydı o model hakkında tam bır bılgı verır mısınız ve amazondan alabılır mıyızı o kulaklıgı cok ovuyordunuz denemek ıstıyorum acıkcası güzel inceleme olmus basarılarınızın devamını dılerım ...
  • Erdi bey incelemeniz çok güzel ellerinize sağlık.
    Razer Tiamat 7.1 kulaklık aldım ama 7.1 açmayı çözemedim, Msi Gaming M7 anakarta bağladım ama arka ve öndeki hoparlörleri aktif edemiyorum bi yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.