Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 G.Skill Trident Z Neo RGB (2x16)GB 3600 MHz DDR4 CL16 Satın Al 12 Nisan 2023 18:15 1 1 G.Skill Trident Z Neo RGB (2x16)GB 3600 MHz DDR4 CL16 Selamlar aşağı yukarı 1-2 sene önce yine bu forumdan almış olduğum G.Skill Trident Z Neo RGB (2x16)GB 3600 MHz DDR4 CL16 ürünü yerine aldığım 32x2 kit dolayısıyla satışa çıkarıyorum. o alışverişin linki şu : https://forum.donanimhaber.com/g-skill-trident-z-neo-rgb-2x16-gb-3600-mhz-ddr4-cl16-satildi--149739423Piyasasına çok detaylı bakmadım ama piyasayı bilenler bir fiyat teklifinde bulunabilir, ben muadillerine ve benzerlerine bakıp ortalama bir karşılaştırma yaparım ve fiyatta anlaşırız.Ömür boyu garantisi var diye biliyorum. RAM'lerin herhangi bir problemini görmedim açıkcası. Genellikle en yoğun yükü arada bir yaptığım render işlerinde kaldırmıştır herhalde. onun dışında çok sık oyun oynayan biri olmadığım için yormuş olduğumu da düşünmüyorum.En son memtest yaptığımda bir hata ile de karşılaşmadım ama ne yalan söyleyeyim 6-7 aydır filan hiç yapmadım.kutusu vb. duruyor mu hatırlamıyorum ama satış netleşir gibi olursa evde bakarım bir yerlerden çıkar belki.fiyat koymak zorunluymuş diye 2200'tl koydum. piyasası neyse ona göre anlaşma yaparız hiç sorun değil. ne ben ne alıcı mağdur olmasın isterim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bose companion 5 control pod G.Skill Trident Z Neo RGB (2x16)GB 3600 MHz DDR4 CL16 Satılık Intel I7 3820 socket 2011 İşlemci en düşük fiyat (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı )