Bildirim
G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-32GTZNC 32 GB (2x16) DDR4 3600 MHz CL16 Nasıldır?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Overclock yapma derdin yoksa xmp açıp rahat takılırsın. Eğer oc yapacağım dersem ramlerin hynix çıkma ihtimali de var. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Lakin b die çıkarsa güzel sonuçlar alman muhtemel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OC yapmayı düşünmüyorum da hynix ve samsung b-die şeyleri şansa dayalı mı geliyor?
Bir de çıkış tarihi önemli mi RAM'lerin hocam 2020'de çıkmış olanla 2019 yılında çıkmış arasında çok fark var mıdır? -
Hynix chipli o bellekler.
Ayrıca Neo modelleri ryzen işlemciler için optimize edilmiş demek. G.Skill Trident Z düz modeller intel için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Eylül 2020; 21:57:42 > -
Ürün kodunun sonunda "C" varsa (F4-3600C16D-32GTZNC) yongalar SK Hynix üretimidir.
Z490 ve X570 çipsetli anakartlarda XMP açıp kullanabilirsiniz. -
Ryzen ile tam uyumlu, Intel ile de kullanabilirsiniz.
9900K - Z390 Hero ile kullanmaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Eylül 2020; 22:17:18 > -
ayni davinci hynix chip li olup kaportasi farkli "gvkc" modelini kullaniyorum. b550 gaming edge ile, al tak calistir, sifir sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplar için teşekkür ediyorum. Peki bunun siyah olanı ne işe yarıyor bu yeni çıkmış ve AMD için optimize edilmiş diyor diğeri intel için mi daha iyi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 22 Eylül 2020; 23:1:38 > -
Siyahtan kastım sadece Trident Z RGB olan Neo ismi geçmiyor onun içinde ve full siyah ama daha eski ve sitesinde en aşağıda İntel ibaresi var Neo da ise AMD ibaresi. Bir fark olmaz herhalde değil mi? -
-
bunu direk g.skill e mail atarak detayli bilgi alabilirsiniz. mail adresi bulamazsaniz verebilirim. yukarda arkadaslar sonunda "C" harfi ile bitenlerin ryzen sistemlerde calisacak sekilde optimize edildigine dikkat cekmisler ve intel sistem ile de ayni rami kullanan sorun yasamayan arkadasimiz var. Diger soruyu internetten arastirmak gerekir. ben kullandigim ram hakkinda detayli bilgi verdim, yine ihtiyaci olan varsa subtiming ayarlarini yazabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X