Şimdi Ara

G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-32GTZNC 32 GB (2x16) DDR4 3600 MHz CL16 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta ki ürünü tavsiye eder misiniz? 2019 Temmuz'da çıkmış olması bir şeyi değiştirir mi yani daha güncel olması mı gerekir? Bir de İntel 10700k veya 11. nesil intel Z490 veya Ryzen yeni çıkacak 4000 serisi X570 ile kullanabilir miyim?

• Overclock yapma derdin yoksa xmp açıp rahat takılırsın. Eğer oc yapacağım dersem ramlerin hynix çıkma ihtimali de var. Hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Lakin b die çıkarsa güzel sonuçlar alman muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    OC yapmayı düşünmüyorum da hynix ve samsung b-die şeyleri şansa dayalı mı geliyor?

Bir de çıkış tarihi önemli mi RAM'lerin hocam 2020'de çıkmış olanla 2019 yılında çıkmış arasında çok fark var mıdır?
  • Hynix chipli o bellekler.

Ayrıca Neo modelleri ryzen işlemciler için optimize edilmiş demek. G.Skill Trident Z düz modeller intel için

G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600C16D-32GTZNC 32 GB (2x16) DDR4 3600 MHz CL16 Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 22 Eylül 2020; 21:57:42 >
  • Ürün kodunun sonunda "C" varsa (F4-3600C16D-32GTZNC) yongalar SK Hynix üretimidir.

Z490 ve X570 çipsetli anakartlarda XMP açıp kullanabilirsiniz.
  • Ryzen ile tam uyumlu, Intel ile de kullanabilirsiniz.

9900K - Z390 Hero ile kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Eylül 2020; 22:17:18 >
  • ayni davinci hynix chip li olup kaportasi farkli "gvkc" modelini kullaniyorum. b550 gaming edge ile, al tak calistir, sifir sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum. Peki bunun siyah olanı ne işe yarıyor bu yeni çıkmış ve AMD için optimize edilmiş diyor diğeri intel için mi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 22 Eylül 2020; 23:1:38 >
  • Siyahtan kastım sadece Trident Z RGB olan Neo ismi geçmiyor onun içinde ve full siyah ama daha eski ve sitesinde en aşağıda İntel ibaresi var Neo da ise AMD ibaresi. Bir fark olmaz herhalde değil mi?
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

sadece subtimingler ile oynadim, islemcide tatli bir oc var @4.3ghz, ne voltaj ne hiz, 3600mhz cl16-19-19-39, 3800mhz e kadar cl18-18-18 seklinde calistiranlar varmis ama voltaj yazmamislar, denemedim acikcasi... bende de tRFC 486 calisiyor ama her yerde bulacaginiz listede yer alan 414 degerinde acilmadi. 1usmus ta ki subtiming degerleri calisiyor. normalde 73ns iken suan 68,8ns oldu.

dedigim gibi bu konuda ki ram ile benimkinin motoru ayni kaporta farkli...

• Paister P kullanıcısına yanıt
    bunu direk g.skill e mail atarak detayli bilgi alabilirsiniz. mail adresi bulamazsaniz verebilirim. yukarda arkadaslar sonunda "C" harfi ile bitenlerin ryzen sistemlerde calisacak sekilde optimize edildigine dikkat cekmisler ve intel sistem ile de ayni rami kullanan sorun yasamayan arkadasimiz var. Diger soruyu internetten arastirmak gerekir. ben kullandigim ram hakkinda detayli bilgi verdim, yine ihtiyaci olan varsa subtiming ayarlarini yazabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.