Şimdi Ara

G Sync Actigimda Input Not Supported Hatasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 ay once AOC C27G1 model monitorumu satin aldim. Bu sureye kadar hdmi ile bagladigim icin gsync acmayi hic denemedim. Bugun bir tarafi mini display port diger tarafi display port olan bir kablo alip 2060 olan laptobumdan monitorume bagladim. Monitor ayarlarindan DP 1.2 secili ve Freesync acik oldugu halde. Nvidia denetim masasindan gsync aktif ettigimde monitore goruntu gelmeyip input not supported yaziyor. Ne deniyebilirim cozumu nedir ?

• AOC C27G1 monitörü bende kullanıyorum. Aynı hatayı bende alıyorum. Dp kabloda sorun var herhalde dedim gittim Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo aldım gene aynı. Bende gsync kullanmıyorum vsync açıyorum. Benim monitorde sorun var zannediyordumm demekki genel yazılımsalmış.
  • Sorunu çözebilen oldu mu? Bugün C27G1 monitörüm geldi ama aynı sorunu yaşıyorum
  • Selamlar, Aralık ayında aldım monitörü. G-Sync açtığımda hiç bir sıkıntı yoktu. Daha sonra arka aydınlatmada sıkıntı olduğu için monitörü garantiye gönderdim. Yeni sıfır monitör gönderdiler. Hiç bir değişiklik yapmadan monitörü taktığımda bu sıkıntı çıktı bende de. Sanırım yeni üretimlerde bu sorun var. Her şeyi denedim ama maalesef artık G-Sync açılmıyor. Çözümü olsa keşke :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.