3 gün kaldı preninin bitmesine sizce gold mu yoksa silver mi alsam itemlerde var gerçi kilitleme bir + yaratıyor gold için sizce?
gold al
bi tek item kitleme için gold almaya deymez yeni bir bug sayesinde item kilitleri malesef açılabilior... bronze bile fazla bu oyuna
bi topiğinde soyuldum oyunu bıraktım diye topik açıyo şimdide itemler kitli hangi preyi alım diğerinde şu adamı göremiyom saçma sapan topikler şu veledin topiklerine cevap yazmayaın arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: deuchejunge
bi tek item kitleme için gold almaya deymez yeni bir bug sayesinde item kilitleri malesef açılabilior... bronze bile fazla bu oyuna
bencede artık kilitli itemleride çalıyolar
bug sayesinde nasıl açılıyor kilit?
Bence pre alma baksana preler bosa gidiyor son günlerde yok xtrap sorunu yok start yok dc ler" bu k2 salmıs koyunları çayıra, basımızda coban gibi bizim nereye giderse"resmen bence durum su an bu ne kadar katılırsınız bilmem ama benim görüşüm bu!
quote:
Orjinalden alıntı: banderas789
quote:
Orjinalden alıntı: deuchejunge
bencede artık kilitli itemleride çalıyolar
Çalıntı değilde itemlerin kilitlerini bug ile çöpe atma şekli var. Tamamen de açılıyor mu artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme