Şimdi Ara

G103 Klavye Aldım Kahve Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba DH kullanıcıları, başlıkta da belirttiğim gibi hepsiburada.com'dan yeni bir Logitech G103 klavye aldım ancak birkaç gün önce kahve döktüm.

Numpad tarafındaki 1,4,5,7,8,9 (numara) ve /,* (sembol) tuşları diğer tuşlar kadar rahat basmıyor. Tatlı kahve tuşlara basmayı biraz engelliyor.

Bana hepsiburada ya da Logitech yardımcı olabilir mi? ya da benim bu problemim için ben bir şeyler yapabilir miyim?

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

İyi forumlar...

• Satın aldiginiz yerlere ulasin.Sirf bunun gibi sorunlar icin indirimleri bekleyip magazadan alacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada.com'dan aldım. facebook hesabından yazdım sipariş no istediler yardımcı olacağız dediler verdim sipariş no yu bekliyorum onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvan11

Hepsiburada.com'dan aldım. facebook hesabından yazdım sipariş no istediler yardımcı olacağız dediler verdim sipariş no yu bekliyorum onları.

Hocam hayırlısı olsun iyi gunlerde kullanin insallah :-)

Bende uzun zamandir arastiriyorum klavyeden memnunmusun? :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Microsoft klavye kullanıyordum bir de wireless klavyeydi klavyenin tuşları felan da iyi basmıyodu cihaz algılamıyo du vb. birsürü sıkıntısı vardı.

Bu klavyeyi aldım ilaç gibi geldi kullanımı çok rahat tuşları çok rahat tavsiye ederim.

Ama işte Microsoft klavyeye de dökmüştüm kahveyi (baya sakar bi insanımdır) ona bişey olmadı bu klavye de bi değişik oldu ona üzüldüm.

Uzun lafın kısası yanında benim gibi bişey yemeyin içmeyin süper klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvan11

Hocam Microsoft klavye kullanıyordum bir de wireless klavyeydi klavyenin tuşları felan da iyi basmıyodu cihaz algılamıyo du vb. birsürü sıkıntısı vardı.

Bu klavyeyi aldım ilaç gibi geldi kullanımı çok rahat tuşları çok rahat tavsiye ederim.

Ama işte Microsoft klavyeye de dökmüştüm kahveyi (baya sakar bi insanımdır) ona bişey olmadı bu klavye de bi değişik oldu ona üzüldüm.

Uzun lafın kısası yanında benim gibi bişey yemeyin içmeyin süper klavye

Hocam bu klavye tam orta seviye oyunculara gore zaten ve kalitesinden zaten suphem yok.Logitech ve a7techten yillardir sasmadim ve pismanda olmadim.Urunleri en az 3-4 yil kullandim ve kullanmayada devam ediyorum.Bi arkadasim gecen gun tt esports almis yok faniydi yok rengiydi falan.Sonra diger internet cafeci bi arkadasta da g103 vardi.Sonra dedim bu klavyede led isik yokmus kac yazar.Zaten kullandigin w a s d bide ctrl bosluk baska tus yok ne gerek var dedim fana falan.Kesinlikle g103+g300 alacagim ikisi birlikte 135 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam indirim yakaladim.Her ne kadar led isik istemedigimi soylemesemde g105 teknosada 100 TL olmuş.Paraya kıyıp yanınada g300s alacagim nedense ikisi yan yana olmasina ragmen daha rahat geldi.G300s 75 TL.
    Toplam 175e patliyor hocam.Sag olun sizinde tamirden gelir insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha tamire yollayamadım. Hâlâ ne yapacağımı bilemiyorum hocam klavyeyi.
  • Bendede aynı model klavyeden var.Aynı şekilde bende kola dökmüştüm numpad tarafına, garantisi bittiği için kendim söküp temizlemiştim kulak çubuğu ile şuan hala çalışıyor ve memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.