Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hareketleri ptt.gov.tr deki gönderi takipten mi görüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Dünden beri baya hareketlilik olmuş benim gönderide. Kamera gümrük macerasını başarıyla atlatmış anlaşılan ve İzmir'e doğru yola çıkıyor sanırım. Tahmin ettiğim gibi yeni hafta ile birlikte elime ulaşır PTT aşırı yavaş davranmazsa.

quote:

5 --- 09/04/2015 --- 21:18:08 --- PTT İşyerine Girdi --- Gümrüğe Sevk Edildi --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)
    6 --- 10/04/2015 --- 00:18:08 --- Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) --- Send item to customs (Inb) --- - --- - --- Turkey
    7 --- 10/04/2015 --- 12:06:09 --- PTT İşyerine Girdi --- Torbaya Eklendi --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)
    8 --- 10/04/2015 --- 12:18:41 --- Torba Kapandı --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)

vayyyy hocam seninki bildigin bi kac gune dagitima cikar elinde olur.inan hem cok sevindim hemde cok guldum.bizden sonra aldın bizden once teslim alicanolgu abinin deyişiyle bizim ucak daha havada inecek insallah.

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    http://www.postnl.post/ post adresinde; 08-04-2015 10:45 The item has arrived in the country of destination Bu şekilde görünüyor ancak ptt kargo takipte tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

http://www.postnl.post/ post adresinde; 08-04-2015 10:45 The item has arrived in the country of destination Bu şekilde görünüyor ancak ptt kargo takipte tık yok

Bende de aynen böyle.
  • quote:

Dünden beri baya hareketlilik olmuş benim gönderide. Kamera gümrük macerasını başarıyla atlatmış anlaşılan ve İzmir'e doğru yola çıkıyor sanırım. Tahmin ettiğim gibi yeni hafta ile birlikte elime ulaşır PTT aşırı yavaş davranmazsa.

quote:

5 --- 09/04/2015 --- 21:18:08 --- PTT İşyerine Girdi --- Gümrüğe Sevk Edildi --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)
    6 --- 10/04/2015 --- 00:18:08 --- Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) --- Send item to customs (Inb) --- - --- - --- Turkey
    7 --- 10/04/2015 --- 12:06:09 --- PTT İşyerine Girdi --- Torbaya Eklendi --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)
    8 --- 10/04/2015 --- 12:18:41 --- Torba Kapandı --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)

Türkiye'ye hangi gun gelmisti siparisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    Şu adresten görüyorum hocam: http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
  • Aynen hocam, benimki en geç gönderildi falan derken son düzlükte öne geçmiş sanırım
  • Kabuska kullanıcısına yanıt
    8 Nisan'da hocam. Siparişimin ayrıntılı geçmişi şöyle: 5 Mart'ta sipariş verdim. 23 Mart'ta kargoya verildi. 1 Nisan'da Hollanda'ya geldi. 2 Nisan'da Hollanda'dan Türkiye'ye sevk edildi. 8 Nisan'da Türkiye'ye geldi. 9 Nisan'da gümrükten geçti. 10 Nisan'da yani bugün İzmir'e yönlendirildi sanırım. 18 gün ürünün tedarik edilmesini beklemek yüzünden 1 ayı geçti malesef gelmesi. Ama kargoya verildikten 16 gün sonra Türkiye'ye giriş yaptı.
  • quote:

8 Nisan'da hocam. Siparişimin ayrıntılı geçmişi şöyle: 5 Mart'ta sipariş verdim. 23 Mart'ta kargoya verildi. 1 Nisan'da Hollanda'ya geldi. 2 Nisan'da Hollanda'dan Türkiye'ye sevk edildi. 8 Nisan'da Türkiye'ye geldi. 9 Nisan'da gümrükten geçti. 10 Nisan'da yani bugün İzmir'e yönlendirildi sanırım. 18 gün ürünün tedarik edilmesini beklemek yüzünden 1 ayı geçti malesef gelmesi. Ama kargoya verildikten 16 gün sonra Türkiye'ye giriş yaptı.

Benimki de dun gelmis buraya. Aynı mantıkla gidersek yarın sevk edilir:) Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Benimki de 28 Martta kargoya verilmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

quote:

vayyyy hocam seninki bildigin bi kac gune dagitima cikar elinde olur.inan hem cok sevindim hemde cok guldum.bizden sonra aldın bizden once teslim alicanolgu abinin deyişiyle bizim ucak daha havada inecek insallah.

Havada değil düştü sizin uçak

• quote:

Orijinalden alıntı: mturgaye

Gearbest sitesinden kod ile 42$ a bir tane de ben aldım.

Ancak bundan önce ebay den global-cloudpower isimli satıcıdan almıştım. Ürün başlığı: "G1W-C Novatek 96650 2.7" LCD Car Dash Full HD 1080P Vehicle Camera DVR NEW" şeklinde idi fakat gelen ürün G1W çıktı. İçini de açıp baktım pil vardı. @OlguErhan Bey in açıklamalarından dolayı satıcıya ürünü iade ettim (iade prosedürü ile ilgili olarak yardımcı olabilirim).

Bu yüzden ebay den değil de gearbest gibi sitelerden almanızı tavsiye ederim.

En kısa zamanda gelir inş

• quote:

461 13 36 dağıtım servsi Ptt bornova. İzmire gelince telefon açıp adım adım bilgi alabilirsiniz

• Bu haftada bos gectik..

• Evet ürün Türkiye giriş yapmış artık

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faheka_ -- 12 Nisan 2015; 12:51:58 >
  • quote:

Evet ürün Türkiye giriş yapmış artık

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

urunler gumruklere sevk edilmis.bu hafta icide alacagımızı zannetmiyorum.

• Türkiye giriş yapmış elbet gelir bir türlü
  • quote:

Türkiye giriş yapmış elbet gelir bir türlü

Çinliler işini yapmış Top PTT'de

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Su an gumrukte gozukuyor.bu hafta artik gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: cekool

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Su an gumrukte gozukuyor.bu hafta artik gelsin...

Walla en çok sizinki geldi diye sevindim ne yalan söyliyim :)

Gümrükte sadece kontrol, takılma yok merak etmeyin

Kutu resmi isteriz

• Benim alet hala İstanbul'daymış. PTT'de kapatılan ne çok şey varmış. Ama sanırım bu sefer İstanbul'dan ayrılıyor daha kapatılacak başka şeyler yoksa :)

quote:

8 --- 13/04/2015 --- 08:23:41 ------ Posta Teslim Bordrosu Kapatıldı --- İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM --- BAKIRKÖY --- İSTANBUL(AVR)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.