Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Daha benim kamera gelmeden montaj, kart vs zamazingoları ile ilgili düşünürken ve araştırırken aşağıdaki ürüne rastladım. Çakmak girişi, çoklayıcı vs uğraşmak istemeyen olursa diye paylaşayım dedim. Ben tepe lambalarından güç almayı planlarım arasına almıştım ki şu ürünleri gördüm. Sanırım isteyen arkadaşlarında işini ziyadesiyle görür.

http://www.ebay.com/itm/12v-to-5v-Hard-Wire-Power-Adapter-Cord-Cable-Mini-USB-for-0801-G1WH-G1W-G1W-C-/261581813911?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3ce77db897

http://www.ebay.com/itm/Car-charger-hardwire-cable-for-G1W-G1W-C-Dash-Cam-Camera-Recorder-Vehicle-DVR-/111637988504?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item19fe248498

Saygılar...

• 4 km ilerlemiş benim kamera bugün
    quote:

9 --- 13/04/2015 --- 13:32:40 --- PTT İşyerine Girdi --- Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi --- İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU --- İSTANBUL(AVR)
    10 --- 13/04/2015 --- 15:29:56 --- Geliş Kaydı Yapıldı --- İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM --- ZEYTİNBURNU --- İSTANBUL(AVR)
  • İncelemelerinizi okuduktan sonra öncelikle 1 adet G1W-C siparişi verdim. İndirim kodu hala aktif 41.99$ ödedim. Sadece sistenin adres satırındaki 35 karakter olayı beni uğraştırdı. Umarım sorunsuzca gelir güle güle kullanırız. :)

Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: cekool

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Türkiye giriş yapmış elbet gelir bir türlü

Çinliler işini yapmış Top PTT'de

Su an gumrukte gozukuyor.bu hafta artik gelsin...

Walla en çok sizinki geldi diye sevindim ne yalan söyliyim :)

Gümrükte sadece kontrol, takılma yok merak etmeyin

Kutu resmi isteriz

Tesekkurler gelirse paylasirim merak etmeyin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denmus

Arkadaşlar merhabalar. Daha benim kamera gelmeden montaj, kart vs zamazingoları ile ilgili düşünürken ve araştırırken aşağıdaki ürüne rastladım. Çakmak girişi, çoklayıcı vs uğraşmak istemeyen olursa diye paylaşayım dedim. Ben tepe lambalarından güç almayı planlarım arasına almıştım ki şu ürünleri gördüm. Sanırım isteyen arkadaşlarında işini ziyadesiyle görür.

http://www.ebay.com/itm/12v-to-5v-Hard-Wire-Power-Adapter-Cord-Cable-Mini-USB-for-0801-G1WH-G1W-G1W-C-/261581813911?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3ce77db897

http://www.ebay.com/itm/Car-charger-hardwire-cable-for-G1W-G1W-C-Dash-Cam-Camera-Recorder-Vehicle-DVR-/111637988504?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item19fe248498

Saygılar...

Kardes bunun icinde bi bir ay beklenmez.coklayici al gec..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

4 km ilerlemiş benim kamera bugün
    quote:

9 --- 13/04/2015 --- 13:32:40 --- PTT İşyerine Girdi --- Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi --- İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU --- İSTANBUL(AVR)
    10 --- 13/04/2015 --- 15:29:56 --- Geliş Kaydı Yapıldı --- İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM --- ZEYTİNBURNU --- İSTANBUL(AVR)

Seninki bayagi onde gidiyormus torpil mi var naptin:)

• cekool kullanıcısına yanıt
    Çin'den Hollanda'ye baya hızlı geldi diğerlerine göre hocam. Ama İstanbul'da çok oyalandı. Başkalarının 1 günde tamamlanan işlemleri bende hafta sonuyla beraber 5 gün sürdü. Benim torpil Türkiye sınırlarına girene kadardı sanırım :)
  • bir ay beklenmez kısmında hak veriyorum. ama mesela benim araç astra classic. bilirsin büyük ihtimalle. bizim çakmak girişi vitesin arkasında kapaklı bir yerde. dolayısıyla ordan uzatma işi en azından beni uyuz eder. dedim benim gibi "cins" arkadaşlar varsa işlerini görür.
    not: kimse üstüne alınıp kavga çıkarmasın. o tip işler benim cinsliğim...
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• En son yurt ici merkeze sevk edildi.14.04.2015.gece saat 02:30..7/24 mu calisiyor bunlar yokssa sisteme mi gec giriyor anlamadim..

• quote:

Orijinalden alıntı: denmus

bir ay beklenmez kısmında hak veriyorum. ama mesela benim araç astra classic. bilirsin büyük ihtimalle. bizim çakmak girişi vitesin arkasında kapaklı bir yerde. dolayısıyla ordan uzatma işi en azından beni uyuz eder. dedim benim gibi "cins" arkadaşlar varsa işlerini görür.
    not: kimse üstüne alınıp kavga çıkarmasın. o tip işler benim cinsliğim...
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

Sen bilirsin sabir senin...

• quote:

En son yurt ici merkeze sevk edildi.14.04.2015.gece saat 02:30..7/24 mu calisiyor bunlar yokssa sisteme mi gec giriyor anlamadim..

siz bugun alırsınız urunlerinizi.size tavsiyem ptt kargoyu arayip urunun hangi subedeyse gidip almanız.kimliginiz ve sipariş takip numaranız yanınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werrol

İncelemelerinizi okuduktan sonra öncelikle 1 adet G1W-C siparişi verdim. İndirim kodu hala aktif 41.99$ ödedim. Sadece sistenin adres satırındaki 35 karakter olayı beni uğraştırdı. Umarım sorunsuzca gelir güle güle kullanırız. :)

Emekleriniz için çok teşekkür ederim.

En kısa zamanda gelir inş

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

En son yurt ici merkeze sevk edildi.14.04.2015.gece saat 02:30..7/24 mu calisiyor bunlar yokssa sisteme mi gec giriyor anlamadim..

siz bugun alırsınız urunlerinizi.size tavsiyem ptt kargoyu arayip urunun hangi subedeyse gidip almanız.kimliginiz ve sipariş takip numaranız yanınızda olsun.

Adamlar getiriyor yaw onların işi bu. Seni kızlar görmek istiyorsa millet napsın. Herkez senin kadar yakışıklı değil

• quote:

quote:

quote:

Adamlar getiriyor yaw onların işi bu. Seni kızlar görmek istiyorsa millet napsın. Herkez senin kadar yakışıklı değil

yaw dur olgu abi:)

• Benimki Zeytinburnu'nda takıldı kaldı. Ya da artık kayıt girmiyorlar bilmiyorum. İzmir'e adımını atsa onun gelmesini beklemeyip ben gidip alacam :)
  • Selamlar

benim kamera geldi ama bunun G1W-C olduğunu nasıl bileceğiz?

her yeri çince yazan bir kutu, hiç bir yerded de G1W-c yazmıyor.

kandırıldık mı acaba diyorum
  • quote:

quote:

Eyvallah saol getirsinler artik okadar bekledik.ayaklarina gitmeyelim.gelince birde montajiyla ugrascaz...

• canverse C kullanıcısına yanıt
    Kameranın resimlerini çekebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Selamlar

hadi ya bi resim koyarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Selamlar

Kandırma olayı genelde Türk satıcılar için geçerli

Resim ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.