Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Tam 18 günde ürün elime ulaştı paketi gayet sağlam ürünü araca taktım. Ancak diğer 6,25 Dolarlık ürün gelmedi küçük aparat. O ne zaman gelir ve ya gelmez bilmiyorum bile umudumu kestim ondan Akşam sizin önerdiğiniz Sd kart ve çoklayıcı geliyor. Sd kart gelsin akşam video upload ederim

1 vatandaşta kutu açılım videosu çekmedi iyimi ilk sayfaya koyucaz diom yaaaa

• Kamerayı eve telefon açan hatun mu getirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Kamerayı eve telefon açan hatun mu getirdi

yok abi baska bi postacı bayan getirdi.bu ptt neden bayan calısanlara dagıtım veriyorki?ilk defa goruyorum posta dagıtan bayanı
  • Dün sipariş vermiştim, bugün kargoya verildiğine dair mesaj geldi, takip numarasıyla birlikte. Yurt dışından ilk siparişim hızlı geliyor galiba nazar değmesin :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

yok abi baska bi postacı bayan getirdi.bu ptt neden bayan calısanlara dagıtım veriyorki?ilk defa goruyorum posta dagıtan bayanı

Cinsiyet ayrımcılığı yapmaya gerek yok. Neden yaptırımasın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İşyerinde olduğumdan dolayı video çekme şansım yoktu. Şimdi tam video başlarsın biri çağırır Rıfatttt Sistemde problem var satışı giremiyorum diye
  • Benim kamera Türkiye'ye kadar iyi geldi, Türkiye'ye girince İstanbul'da takıldı kaldı. 1 haftadır İstanbul'da, napıyorlar kamerayla anlamadım.

4	08/04/2015	23:19:29	Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi	Receive item at office of exchange (Inb)	-	-	Turkey 

5 09/04/2015 21:18:08 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

6 10/04/2015 00:18:08 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey

7 10/04/2015 12:06:09 PTT İşyerine Girdi Torbaya Eklendi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

8 13/04/2015 08:23:41 PTT İşyerinden Çıktı Posta Teslim Bordrosu Kapatıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

9 13/04/2015 13:32:40 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU İSTANBUL(AVR)

10 14/04/2015 15:56:06 Zimmet Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU İSTANBUL(AVR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 15 Nisan 2015; 16:44:24 >

• quote:

quote:

Körün istediği 1 göz allah verdi 2 göz misali ne güzel bayan postacılarımız var :)

Buldunda bunuyon yani ah ahhh

Keşke bizede gelse bayan postacı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimkide nihayet geldi.siparis verdigim gunden teslim aldigim gune kadar 40 gun gecti.kamerayi henuz deneyemedim.ilk izlenim olarak parasina gore bir urun plastik ve gorunus olarak.montajdan sonrada islevsellik olarak degerlendirecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cekool

Benimkide nihayet geldi.siparis verdigim gunden teslim aldigim gune kadar 40 gun gecti.kamerayi henuz deneyemedim.ilk izlenim olarak parasina gore bir urun plastik ve gorunus olarak.montajdan sonrada islevsellik olarak degerlendirecegim.

sonunda kendime gelse sevinmem bu kadar ne çektiniz yaa :)

Ayarlar :

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

Cinsiyet ayrımcılığı yapmaya gerek yok. Neden yaptırımasın ?

çünkü bayanın yaptığı hiçbir işe güvenmiyorum.arkadasından bir kez daha kontrol edilmesi gerekiyor.ticaretle uğrasiyorum .tecrube ile sabittir.

• Evt malesef neler cektik.sans olsa zaten kiz dogardik derler ya aynen..normalde en fazla 20 gunde gelmesi gerekti.fransadan bir postam geldi daha yeni 11 gunde..yurt disi malesef uzun suruyor.cihazda 3 5 yil gider insallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Benim kamera Türkiye'ye kadar iyi geldi, Türkiye'ye girince İstanbul'da takıldı kaldı. 1 haftadır İstanbul'da, napıyorlar kamerayla anlamadım.

4	08/04/2015	23:19:29	Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi	Receive item at office of exchange (Inb)	-	-	Turkey 

5 09/04/2015 21:18:08 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

6 10/04/2015 00:18:08 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey

7 10/04/2015 12:06:09 PTT İşyerine Girdi Torbaya Eklendi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

8 13/04/2015 08:23:41 PTT İşyerinden Çıktı Posta Teslim Bordrosu Kapatıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAKIRKÖY İSTANBUL(AVR)

9 13/04/2015 13:32:40 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU İSTANBUL(AVR)

10 14/04/2015 15:56:06 Zimmet Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU İSTANBUL(AVR)

hocam son duzlukde gectik seni tekrar:))

• ürün plastik diyorsunuz da ne bekliyordunuz ? yaldız işlemeli titanyum gövde mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ürün plastik diyorsunuz da ne bekliyordunuz ? yaldız işlemeli titanyum gövde mi

Ahanda Panorama X2 Aliminyum kasa Taş gibi Titanyum isteyene

• arkadaslar pardon yanlıs alarm.benimkindede menu varmiş.cihazda tus kilidi varmis.ben onu acamamıstım ondan dolayiymis ozur dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 15 Nisan 2015; 22:18:56 >
  • quote:

arkadaslar urun olgu abinin tanıtım video sundaki menusunden cok farklı.menu filan hic yok gibi.bu kamerayi inceleyecek ve video cekip buraya koyacak arkadaş olursa cok sevinirim.

Haydaaaa. Kandırıldık mı nedir. Version numarasına bakabildiniz mi bari. Acaba versiyonmu farklı.
  • Şu anda upload ediyorum ancak bana gelen bire bir aynı menü aynı ekran sıkıntı yok.
  • Şu anda yükleme yaptım ilk acemiliğim yarın montajını daha sağlıklı yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faheka_ -- 15 Nisan 2015; 21:41:56 >
  • quote:

arkadaslar urun olgu abinin tanıtım video sundaki menusunden cok farklı.menu filan hic yok gibi.bu kamerayi inceleyecek ve video cekip buraya koyacak arkadaş olursa cok sevinirim.

Sen çeksen de videoyu görsek ne farklı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.