Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer forumda fordclup alanlar hemen video çekiyor burada bizim takım acaba benimki sahtemi ? kandırıldıkmı başka muhabeett yok ?? pfff

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Diğer forumda fordclup alanlar hemen video çekiyor burada bizim takım acaba benimki sahtemi ? kandırıldıkmı başka muhabeett yok ?? pfff

olgu abiicim tamam kızma.menu benimkindede varmıs.sadece tus kilidini kaldirmamisim.senin gosterdigin ayarların aynısını yaptım.alan arkadaşlar hicbi sıkıntı yok.

sadece olgu abi yuksek anlayiş sevgi saygına dayanarak aractan kontagı ceksem dahi cihaz kapanmadı .cakmaklıktan guc alıyor hala.bunun bi ayarı varmıdır.artık montaj asamasına geciyoruz abi

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Diğer forumda fordclup alanlar hemen video çekiyor burada bizim takım acaba benimki sahtemi ? kandırıldıkmı başka muhabeett yok ?? pfff

olgu abiicim tamam kızma.menu benimkindede varmıs.sadece tus kilidini kaldirmamisim.senin gosterdigin ayarların aynısını yaptım.alan arkadaşlar hicbi sıkıntı yok.

sadece olgu abi yuksek anlayiş sevgi saygına dayanarak aractan kontagı ceksem dahi cihaz kapanmadı .cakmaklıktan guc alıyor hala.bunun bi ayarı varmıdır.artık montaj asamasına geciyoruz abi

Senin araba bozuk demekki

• quote:

quote:

quote:

Senin araba bozuk demekki

abi iyi geceler.bugunluk soru bukadar yeter.yarın devam ederiz anlasılan:))

• Aksam deneme amacli kayit yaptim.goruntu iyi amasi var oda dibimdeki arabayi uzakta gostwriyor bide plakalar okunmuyor bazi ince ayarlari varmidir.kurcalamak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekool

Aksam deneme amacli kayit yaptim.goruntu iyi amasi var oda dibimdeki arabayi uzakta gostwriyor bide plakalar okunmuyor bazi ince ayarlari varmidir.kurcalamak gerekir.

Önündeki koruma bantını çıkarttınız değilmi ? Örnek çekim bekliyoruz kayıpsız.
  • Aldım bir tane, güzel fiyat!
  • quote:

Olgu hocam göstermiş olduğun ilgi alaka için teşekkür ederim ancak bahsettiğin soruyu ben sormuştum.

Kusura bakma ancak fotoğraf ve videdo ekleyememek için geçerli bir sebebim olduğunu da bildirdim.

Zira kamerayı kuracağım araç dadhi yok şu anda.

Lütfen, biz ded sizin gibi dedtay istiyoruz elbette ancak bir laf ederken karşınızdakilerin ded incinebileceğini düşünün..

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Olgu hocam göstermiş olduğun ilgi alaka için teşekkür ederim ancak bahsettiğin soruyu ben sormuştum.

Kusura bakma ancak fotoğraf ve videdo ekleyememek için geçerli bir sebebim olduğunu da bildirdim.

Zira kamerayı kuracağım araç dadhi yok şu anda.

Lütfen, biz ded sizin gibi dedtay istiyoruz elbette ancak bir laf ederken karşınızdakilerin ded incinebileceğini düşünün..

Yok ben sizi kastetmemiştim sadece kandırıldıkmı yazısı gelince üzüldüm :(

Yani insanları kandırmışım gibi hissettim bir an kusura bakmayın

• Beyler 2012 beetle var bende ön ve arka cama olmak üzere 2 tane almak istiyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var..

Kabloların gizlenmesi zor oluyor mu
    Gece araba çalışmıyor kayıt yapıyor mu
    Arka camdan kameraya bağlantı nasıl olacak

Yetkili servis yada elektronikçi montaj yapar mı
    Hiç uğraşmasak..

• quote:

quote:

Aksam deneme amacli kayit yaptim.goruntu iyi amasi var oda dibimdeki arabayi uzakta gostwriyor bide plakalar okunmuyor bazi ince ayarlari varmidir.kurcalamak gerekir.

Evt koruma bandini cikardim..kayit yaparken parcali kayit yapiyor.birde farkli bir formatta kodec istiyor ses ve goruntu icin..class 10 sd kullaniyom.goruntu kaydini etkilemez degil mi?

• cihazı kullanan arkadaslara sormak istedigim bişey var.
    kontagınızı kapattıgınızda cihazin kapanmasını saglayan bi ayari varmı cihazin?oyle bir ozellik varmı?bende kontagı takmasam bile veya kontagı cıkartsam dahi cihaz calısmaya devam ediyor.cakmaklıkda elektirik var. saat 9 da servisi ariycam.
  • Bu senin aracınla alakalı bir durum. Bazı araçlarda kontak kapandıktan sonrada elektrik verir bir süre. Kapıları anahtar ile kilitlemeyi dene.
  • quote:

cihazı kullanan arkadaslara sormak istedigim bişey var.
    kontagınızı kapattıgınızda cihazin kapanmasını saglayan bi ayari varmı cihazin?oyle bir ozellik varmı?bende kontagı takmasam bile veya kontagı cıkartsam dahi cihaz calısmaya devam ediyor.cakmaklıkda elektirik var. saat 9 da servisi ariycam.

Evet bazen o elektrik aracında bir 15 dk duruyor. Yada hiç kapanmıyor. Denemelisin duruma göre çözüm üretelim

• quote:

quote:

quote:

Evt koruma bandini cikardim..kayit yaparken parcali kayit yapiyor.birde farkli bir formatta kodec istiyor ses ve goruntu icin..class 10 sd kullaniyom.goruntu kaydini etkilemez degil mi?

Tmm class 10 ile kayıt yapıyor tabi. Özellikle kartı kameraya takıp, kameranın menü ayarlarında bulunan kısımdan karta bir temiz format atın.

Class 10 ile bazı kartlarda ( hepsinde değil ) döngüsel kayıt sıkıntısı çıkabiliyor. Yani kart full dolunca eskileri silmeme gibi bir durum. Bu ihtimali sıfırlamak için hep Class 4 öneriyorum ama her Class 10 kart ile böyle yapacak diye bir kural yok. Yeni sürümler ile aştılar tahmin ediyorum.

Cihazı kart full dolduktan sonra Class 10 kart ile kayda devam edip etmediğini, eskileri silip silmediğini gözlemleyin

• voswagen doğuş oto servisiyle gorusuldu: yeni model araclar da cakmakliklarda herzaman elektirik olur denildi.o cakmaklıkla yolda belde kalındıgı zaman veya arac calısmadıgında arac icinde elektirik lazim oldugu icin devamli bir elektirik akımı hazır bulunur dedi.hatta elektirikle bile calıstırıla biliyor.bu bir ozelliktir dedi.aracın elektirik tesisatiyla sakına bi elektirikcide oynattirmayin dediler.

bizim iş sıkıntıya girdi.her arac binildiginde cakmaklik adamdorunu takıp cıkartıcaz galiba.@OlguErhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 16 Nisan 2015; 9:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Beyler 2012 beetle var bende ön ve arka cama olmak üzere 2 tane almak istiyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var..

Kabloların gizlenmesi zor oluyor mu
    Gece araba çalışmıyor kayıt yapıyor mu
    Arka camdan kameraya bağlantı nasıl olacak

Yetkili servis yada elektronikçi montaj yapar mı
    Hiç uğraşmasak..

Şimdi size ekonomik olması açısından şu an kullandığım kameranın aynısı ( kopya taklit değil klon ) olan bu cihazı önerebilirim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103986087&p=1

Bendekihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102635979&p=1 ürünün aynısı ama yarı fiyatı çift kanal özelliklerini videoları izleyerek dinleyin bir bir anlattım

Kablo durumu için izleyin :http://youtu.be/k9fG_rVW-Rw

180 $ beni aşar diyorsanız ( Adam Kawasaki motora binio abi 180 $ ne )

Farklı çözümler üretelim

• quote:

tamam olgu abi.bugun aracı getiriyim bi 15 20 dk bekliyeyim.

Getir getir servis ücretim ucuz yağına-suyuna da bakarız

• quote:

Kandırıldık mı yoksa diye biraz da espriyle yazdığım yazıyı hsngencer arkadaşa yazmıştım. O da ben de cihazı gearbest ten aldık. Ama bunu derken sizin isminiz aklımın ucundan bile geçmedi. Ne alakası var Allah aşkına. Bu kadar alıngan olmayın lütfen. Siz önermiş olabilirsiniz ama sonuçta eğer ortada bir sorun varsa bu gearbest ile bizim aramızdaki bir meseledir. Sorumluluk bizimdir yani. Benim size bu konuda söyleyebileceğim tek şey detaylı inceleme ve öneriler yaptığınız için teşekkür etmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Kandırıldık mı yoksa diye biraz da espriyle yazdığım yazıyı hsngencer arkadaşa yazmıştım. O da ben de cihazı gearbest ten aldık. Ama bunu derken sizin isminiz aklımın ucundan bile geçmedi. Ne alakası var Allah aşkına. Bu kadar alıngan olmayın lütfen. Siz önermiş olabilirsiniz ama sonuçta eğer ortada bir sorun varsa bu gearbest ile bizim aramızdaki bir meseledir. Sorumluluk bizimdir yani. Benim size bu konuda söyleyebileceğim tek şey detaylı inceleme ve öneriler yaptığınız için teşekkür etmektir.

Alamadık espiriyi demek yaşlanıoz yaw :)

Ağlarım walla

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.