Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Yok ben sizi kastetmemiştim sadece kandırıldıkmı yazısı gelince üzüldüm :(

Yani insanları kandırmışım gibi hissettim bir an kusura bakmayın

Kandırıldık mı yoksa diye biraz da espriyle yazdığım yazıyı hsngencer arkadaşa yazmıştım. O da ben de cihazı gearbest ten aldık. Ama bunu derken sizin isminiz aklımın ucundan bile geçmedi. Ne alakası var Allah aşkına. Bu kadar alıngan olmayın lütfen. Siz önermiş olabilirsiniz ama sonuçta eğer ortada bir sorun varsa bu gearbest ile bizim aramızdaki bir meseledir. Sorumluluk bizimdir yani. Benim size bu konuda söyleyebileceğim tek şey detaylı inceleme ve öneriler yaptığınız için teşekkür etmektir.

Walla girbest çık best dinlemem yamuk yaparlarsa arkamızda kapı gibi paypal koruması var ben 45 günü geçirmeyin diye hep uyarıyorum.

Özellikle gelen ürünlerin kayıpsız örneklerini yükleyin görelim bir yamuk-yanlış varmı diye söylüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Benim kamera postaneye gelmiş de memurdan memura geçiş yapıp duruyor. Alayım ilk işim kayıpsız örnek yüklemek olacak.
    Bunu söylediğiniz iyi oldu ancak ben gayet memnunum sizin drobbox'a attığınız görüntü kalitesi ile aynı ilk başlarda koruma bandını çıkarmamışım aracın camını sildim sonra baktım koruma bandı var dedim Aman tanrım Sonra akşam iş çıkışı gayet akıcı bir kayıt. Teşekkürler tekrardan eve geçince bol bol upload ederim videoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Bunu söylediğiniz iyi oldu ancak ben gayet memnunum sizin drobbox'a attığınız görüntü kalitesi ile aynı ilk başlarda koruma bandını çıkarmamışım aracın camını sildim sonra baktım koruma bandı var dedim Aman tanrım Sonra akşam iş çıkışı gayet akıcı bir kayıt. Teşekkürler tekrardan eve geçince bol bol upload ederim videoları.

Bekliyorum walla ilk msj da ekleyelim ama winrar yada winzip ile sıkıştırma yapmadan yüklemeyin

Olgu Bey, benim 41 gün oldu. Kamera hala Zeytinburnu'nda gözüküyor. 45 gün olmadan itiraz etmeli miyim, PTT'yi arayıp sövmeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Olgu Bey, benim 41 gün oldu. Kamera hala Zeytinburnu'nda gözüküyor. 45 gün olmadan itiraz etmeli miyim, PTT'yi arayıp sövmeli miyim?

Paypaldan ürünü teslim alamadım diye itirazı oluşturun hakkımız gitmesin hemen yapın

İtirazımı oluşturdum Olgu Bey. Adamlarda da suç yok aslında, Türkiye'ye kadar iyi geldi ama malesef bizim sorunlu PTT'ciler yüzünden takıldı kaldı.
  • Nihayet kameram biraz önce geldi.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 16 Nisan 2015; 10:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

İtirazımı oluşturdum Olgu Bey. Adamlarda da suç yok aslında, Türkiye'ye kadar iyi geldi ama malesef bizim sorunlu PTT'ciler yüzünden takıldı kaldı.

Adamlarda suç yok biliyorum ama mesela kamera kırık çıktı, arızalı vs ? O zaman 45 günü geçtiği için itiraz açamayız eşşeği sağlam kazığa bağlayalım :)

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    Resimler çıkmıyor bende :(

Forumda bir sorun var sanırım, tekrar yükledim yine aynı.
  • quote:

Nihayet kameram biraz önce geldi.

Hocam ne kadar sürede geldi acaba?

Hayırlısı olsun bu arada. En kısa zamanda bende alacağım. Konu sahibine de teşekkürlerimi sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Hayırlısı olsun bu arada. En kısa zamanda bende alacağım. Konu sahibine de teşekkürlerimi sunuyorum.

Konuyu okuyorsanız bilirsiniz, bizim siparişlerde stok sıkıntısı olmuştu. 5 Mart ta siparişi verdim ama kargoya ancak 20 Mart ta verebildiler. Yani kargoya verildikten sonra 25-26 günde gelmiş oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Konuyu okuyorsanız bilirsiniz, bizim siparişlerde stok sıkıntısı olmuştu. 5 Mart ta siparişi verdim ama kargoya ancak 20 Mart ta verebildiler. Yani kargoya verildikten sonra 25-26 günde gelmiş oldu.

Anladım hocam. Teşekkür ederim yanıt için.

Kurulumu kendiniz mi yapacaksınız acaba bana nedense zor geliyor yapmak (:

• En hızlı bana geldi herhalde kargoya verildikten sonra tabi ki. 18 günde teslim aldım ürünü
  • Kısa bir çekim yaparak denedim. Çakmaktan sorunsuz otomatik açılıp kapanıyor.

1920x1080 kayıt yapıyor. Toplam bit hızı: 12391 kb/sn. Resim karesi hızı: 30 kare/sn.

Bir sorun yok gibi anladım ben şimdilik, ne dersiniz. Kayıpsız çekimi akşam eve dönüş kayıdından sonra yarın yükleyeceğim.
  • quote:

Kısa bir çekim yaparak denedim. Çakmaktan sorunsuz otomatik açılıp kapanıyor.

1920x1080 kayıt yapıyor. Toplam bit hızı: 12391 kb/sn. Resim karesi hızı: 30 kare/sn.

Bir sorun yok gibi anladım ben şimdilik, ne dersiniz. Kayıpsız çekimi akşam eve dönüş kayıdından sonra yarın yükleyeceğim.

Değerler süper
  • quote:

En hızlı bana geldi herhalde kargoya verildikten sonra tabi ki. 18 günde teslim aldım ürünü

Bence sizin PTT de tanıdık var olmaz böyle şey
    Hiç tanıdığım yok ama beklemedi bile ürün PTT'de. Çok ballıyım herhalde
  • quote:

Hiç tanıdığım yok ama beklemedi bile ürün PTT'de. Çok ballıyım herhalde

Hadi hadiii kandırmayın bizi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.