Bildirim
G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
hocam sizin araçta kontağı kapattıktan ne kadar sonra elektriği kesiyor corsa D ler az biraz astra h lere benzer demin deneme olsun diye eski taşınabilir dvd oynatıcısının çakmağını arabaya taktım kontağı kapattım sürücü kapısını açıp kapadım sonra kapıyı kilitledim 10 dk geçti kapanmadı, konsoldaki kapı kilitli ışığı söndü ama çakmaklıktaki ışık sönmedi demin indim 30 dk yi geçmiş hala ışık sönmedi elektrik veriyor. her seferinde kablo gizlersek tak çıkar zor olur sanırım...
30 dk da gitmiyorsa elektirik cakmaklıkda herzaman elektirik olucak demektir. -
Olgu abi buda dropbox yüklediğim;
https://www.dropbox.com/s/w9glndnn4q9aesz/08540003.rar?dl=0 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf
Olgu abi buda dropbox yüklediğim;
https://www.dropbox.com/s/w9glndnn4q9aesz/08540003.rar?dl=0
Bak videoda şunu tespit ettim kameranın cama takmak için soketi geçiriyorsun ya o yatak gevşek mi kontrol et. Sanki hafif titreme yapıyor belki arasına ince bir kağıt sıkıştırıp görüntünün titremesini önleyebilirsin.
-
Çekim kalitesi iyiymiş baya hocam. Güle güle kullanın. Benimki hala İstanbul'da İzmir Balçova PTT'yi aradım Zeytinburnu'na ulaşamayınca, onlar da bir numara verdi o numaraya da ulaşılamıyor.
Bu arada PayPal'a açtığım itiraza cevap vermiş garibim GearBest'çiler. 15-45 gün içerisinde teslim edilir kameralar, biraz daha bekleyin diyorlar. Birkaç güne gelmezse bizle veya yerel posta servisinizle irtibata geçin demişler. Adamlar ne bilsin bizim PTT Kargo'nun işe yaramaz bir kurum olduğunu. -
Küçük aparat gelseydi şu anda tam montajını yapamadım desem yeridir. -
Teşekkür daha iyisi sizin olsun PTT kargo bana özel hızlı çalıştı her halde ve ya başkente özel böyle geliyor
-
cesc arakdasımızınkide gelseydi iyi olurdu. -
selamlar, ürün geçen gün elime geçti. Yanlız kullanan arkadaşlara bazı sorumlarım olacak.
- Şarja taktığınızda mavi ışık yanıyormu.
-Benim kameram yaklaşık 7 saat şarjda kaldı. Açtıktan 5 sn ye sonra kapanıyor. Bence ürün sorunlu sizde de benzer sorun varmı yoksa yanlış birşeymi yapıyorum.
-Ürün elektirikten bağımsız ne kadar dayanıyor. -
Dediğiniz gibi 5 sn açık kalıyor. -
quote:
Dediğiniz gibi 5 sn açık kalıyor.
Peki bu üründeki pil ne işe yarıyor.Sürekli kablo ile mi kullanmak lazım. -
Olgu abiye sormak lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: sportacus
quote:
Dediğiniz gibi 5 sn açık kalıyor.
Peki bu üründeki pil ne işe yarıyor.Sürekli kablo ile mi kullanmak lazım.
Bu üründe pil yok kapasitör var, dolayısı ile şarjda yok ve devamlı kabloya takılı olmak zorunda. -
-
Arkadaşlar merhaba. Elinde g1w-c olup da satan kimse var mı? -
Hocam zaten biz bu ürünü pilli değil de kapasitörlü olduğu için tercih ettik. Yazın sıcakta şişiyor piller. Ve her sene değiştirmeniz lazım ömrü bitiyor. Kapasitörde öyle bir sıkıntı yok, ömür boyu kullan. Sadece kabloyu çıkardığınızda kapanıyor doğal olarak pili olmadığından. Araç içi için en uygunu kapasitörlü olanları bence. Normal yani kapanması. -
quote:
Orijinalden alıntı: anemurion_
Arkadaşlar merhaba. Elinde g1w-c olup da satan kimse var mı?
cesc_ hocam da satıcak bildigim kadari ile.onunla iletisime gecin.onun arabasida benim aracim gibi cakmaklıgında sıkıntı var.satıcagını soylemisti.yinede kendinsinden bilgi alin. -
Çekimler güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 19 Nisan 2015; 19:05:07 > -
teşekkürler bu bilgi iyi oldu. anladığım kadarıyla kapasitör sadece 3-5 saniyelik bir güç kaynağı oluyor. Elektiriği kestiğimizde kapanmaya hazırlanması için gerekli süreyi sağlıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X