Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çakmaklık sorununu burada olguerhan ın önerdiği aşağıdaki linkteki çoklu ve anahtarlı çakmak çoklayıcı ile çözebilirdiniz aslında. En azından Cesc_ arkadaşımız aynı sorun varsa bu yolla aşabilir.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-1-cakmaktan-1-usb-4-cakmak-cikis-coklayici-33b010/productDetails.aspx?productId=otm33b010&categoryId=20024988
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Çakmaklık sorununu burada olguerhan ın önerdiği aşağıdaki linkteki çoklu ve anahtarlı çakmak çoklayıcı ile çözebilirdiniz aslında. En azından Cesc_ arkadaşımız aynı sorun varsa bu yolla aşabilir.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-1-cakmaktan-1-usb-4-cakmak-cikis-coklayici-33b010/productDetails.aspx?productId=otm33b010&categoryId=20024988

ege hocam.araci babamda kullaniyor.o bilemez bu tarz bi aleti calistirip takmayi.aracta gece unutur.akü sabaha kadar boşalır.bide akü masrafi.bide kişisel olarak fikrim araca çin mali elektrik elektronik aksam pek fazla takmak istemiyorum.aracta multimedya cihazi +navigasyon +bide kamera olursa ben ekranlara bakmaktan bi ucurumdan aşağı ucarim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Çakmaklık sorununu burada olguerhan ın önerdiği aşağıdaki linkteki çoklu ve anahtarlı çakmak çoklayıcı ile çözebilirdiniz aslında. En azından Cesc_ arkadaşımız aynı sorun varsa bu yolla aşabilir.

ege hocam.araci babamda kullaniyor.o bilemez bu tarz bi aleti calistirip takmayi.aracta gece unutur.akü sabaha kadar boşalır.bide akü masrafi.bide kişisel olarak fikrim araca çin mali elektrik elektronik aksam pek fazla takmak istemiyorum.aracta multimedya cihazi +navigasyon +bide kamera olursa ben ekranlara bakmaktan bi ucurumdan aşağı ucarim:D

Akü koruma devreside bir çözüm güzel cihazlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu kamera olayına neden önceden girmedim bilmiyorum. O kadar harika yerler vardı ki. Daha doğrusu Ankara'da oturup da kimsenin bilmediği bir ton yer. Neyse yarın Gonya yolunu çekerim neresiymiş bilir herkes

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen cihazı beğenmedi :) o yüzden ne desen boş bence :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Beyler 2012 beetle var bende ön ve arka cama olmak üzere 2 tane almak istiyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var..

Kabloların gizlenmesi zor oluyor mu
    Gece araba çalışmıyor kayıt yapıyor mu
    Arka camdan kameraya bağlantı nasıl olacak

Yetkili servis yada elektronikçi montaj yapar mı
    Hiç uğraşmasak..

Şimdi size ekonomik olması açısından şu an kullandığım kameranın aynısı ( kopya taklit değil klon ) olan bu cihazı önerebilirim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103986087&p=1

Bendekihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102635979&p=1 ürünün aynısı ama yarı fiyatı çift kanal özelliklerini videoları izleyerek dinleyin bir bir anlattım

Kablo durumu için izleyin :http://youtu.be/k9fG_rVW-Rw

180 $ beni aşar diyorsanız ( Adam Kawasaki motora binio abi 180 $ ne )

Farklı çözümler üretelim

Hocam ilginiz için teşekkür ederim videolarınızı izledim harika olmuş emeğinize sağlık.

Motordan bahsetmişken havalar soğuk binemiyorum. Para ile sıkıntım yokta sizin önerdiğiniz ile G1W arasında ne fark var

O kadar kabloyu görünce gözüm korktu aracımın arkasında çakmak şarjı mevcut oradan arka cama kablo çekerim diye düşündüm.

• Kamera benimde elime geçti kullanmaya başladım yalnız ürün açıklamasında micro sd için 32 GBen fazla desteklediği yazıyor yanılmıyorsam fakat bens 64 GB Samsung taktım takır takır çalışıyor bilginize ..
  • quote:

quote:

quote:

Beyler 2012 beetle var bende ön ve arka cama olmak üzere 2 tane almak istiyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var..

Hiç uğraşmasak..

Şimdi size ekonomik olması açısından şu an kullandığım kameranın aynısı ( kopya taklit değil klon ) olan bu cihazı önerebilirim

Bendekihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102635979&p=1 ürünün aynısı ama yarı fiyatı çift kanal özelliklerini videoları izleyerek dinleyin bir bir anlattım

Farklı çözümler üretelim

Hocam ilginiz için teşekkür ederim videolarınızı izledim harika olmuş emeğinize sağlık.

Motordan bahsetmişken havalar soğuk binemiyorum. Para ile sıkıntım yokta sizin önerdiğiniz ile G1W arasında ne fark var

O kadar kabloyu görünce gözüm korktu aracımın arkasında çakmak şarjı mevcut oradan arka cama kablo çekerim diye düşündüm.

Şimdi bu 180 $ lık cihazda park modu özellikleri çok gelişmiş, akü koruma devreside cihazın içinde dokunmatik ekrandan ayarlanıyor. G1 park modu özellikleri yok ayrıca tek kamera. Netlik anlamında da farklar var. Çift kamera ve park modu yazınca bu ürünü önerdim. Ayrı ayrı farklı kameralarda önerebilirim fakat fiyatları 2 ile çarptığınızda 160 $ ları bulur. Üstüne 20 - 30 $ arası park modu için akü koruma devresi masrafı da çıkacaktır daha pahallıya gelir.

Yok ekonomik olan arka ön bir sistem derseniz oda var iyi kameralar çıkartırız ama fiyatı düşürdükçe kalite ve park özellikleri düşecektir.

• Perosma kullanıcısına yanıt
    Wow bu güzel bir haber işte
  • Dün aliexpress sitesinden 47 dolara blueskysea marka g1w-c modelini sipariş verdim, bir aksilik çıkmazsa aranıza katılmak üzereyim :) Daha önceden aynı siteden 720p kayıt yapan tek kameralı çakma i1000 modelinden almıştım 16 dolara. Gündüz çekimlerinden memnundum fakat gece çekimlerinde kare hızı oldukça yavaştı. Görüş açısı dardı ve saat tarih ayarları resetleniyordu bir süre sonra.

Sağolsun olgu hocamın verdiği bilgiler baya işime yaradı ve uzun bir arayıştan sonra bu modelde karar kıldım :) video kalitesinden şüphem yok ama umarım tarih saat resetleme olayı bu modelde yaşanmıyordur kapasitörün kısıtlı kapasitesinden dolayı.

Bu arada g sensörü cihazda mevcut sanırım. Siz denediniz mi? Gerekli midir, nasıl çalışır?

Neyse çok konuştum sanırım herkese iyi akşamlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Dün aliexpress sitesinden 47 dolara blueskysea marka g1w-c modelini sipariş verdim, bir aksilik çıkmazsa aranıza katılmak üzereyim :) Daha önceden aynı siteden 720p kayıt yapan tek kameralı çakma i1000 modelinden almıştım 16 dolara. Gündüz çekimlerinden memnundum fakat gece çekimlerinde kare hızı oldukça yavaştı. Görüş açısı dardı ve saat tarih ayarları resetleniyordu bir süre sonra.

Sağolsun olgu hocamın verdiği bilgiler baya işime yaradı ve uzun bir arayıştan sonra bu modelde karar kıldım :) video kalitesinden şüphem yok ama umarım tarih saat resetleme olayı bu modelde yaşanmıyordur kapasitörün kısıtlı kapasitesinden dolayı.

Bu arada g sensörü cihazda mevcut sanırım. Siz denediniz mi? Gerekli midir, nasıl çalışır?

Neyse çok konuştum sanırım herkese iyi akşamlar :)

Merhaba aynı ürüne neden 41 $ ödemediniz anlamadım :) Blueskysee sadece üstüne baslmış bir yazıdan ibaret hiç bir fark yok

Gsensör var kullanımını asla tavsiye etmiyorum. Sarsıntı oluştukça video dosyalarını salt okunur hale getirir. Bu dosyalar maximum boyuta gelince normal çekimleri hatta bir kaza anını kayıt altına almama riski mevcut. Tecrübe ile denenmiştir, başıma gelmiştir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Kamera benimde elime geçti kullanmaya başladım yalnız ürün açıklamasında micro sd için 32 GBen fazla desteklediği yazıyor yanılmıyorsam fakat bens 64 GB Samsung taktım takır takır çalışıyor bilginize ..

Walla kameradan pahallıdır o kart ama çalışıyor olması süper bir haber teşekkürler 64 lük micro sd kart sahipleri denemelere başlar artık

Gearbest sitesinden daha once hic alisveris yapmadim, üye değilim o yüzden pek riske atmak istemedim hocam. Aldığım satıcı 3000den fazla satış yapmış ve puanı yüksek bir satıcı o yüzden fiyat farkını bilerek göze aldım

G sensörü bilgilendirmesi için teşekkürler. Cihazı aldığım zaman lens bölümündeki metalik gümüş halkalı bölümü siyaha boyamak istiyorum dışarıdan dikkat çekmemesi için, bir sorun olmaz sanırım.

• dolar bu kadar uçmasa alırdık
  • Evet başladım canavarları çekmeye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Kamera benimde elime geçti kullanmaya başladım yalnız ürün açıklamasında micro sd için 32 GBen fazla desteklediği yazıyor yanılmıyorsam fakat bens 64 GB Samsung taktım takır takır çalışıyor bilginize ..

Walla kameradan pahallıdır o kart ama çalışıyor olması süper bir haber teşekkürler 64 lük micro sd kart sahipleri denemelere başlar artık

Kameranın kendisi ile tam aynı fiyat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Evet başladım canavarları çekmeye.

Hereke Halı koltuk Yıkama sol Kulvardan kopmuş gelmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç uğraşmasak..

Farklı çözümler üretelim

Şimdi bu 180 $ lık cihazda park modu özellikleri çok gelişmiş, akü koruma devreside cihazın içinde dokunmatik ekrandan ayarlanıyor. G1 park modu özellikleri yok ayrıca tek kamera. Netlik anlamında da farklar var. Çift kamera ve park modu yazınca bu ürünü önerdim. Ayrı ayrı farklı kameralarda önerebilirim fakat fiyatları 2 ile çarptığınızda 160 $ ları bulur. Üstüne 20 - 30 $ arası park modu için akü koruma devresi masrafı da çıkacaktır daha pahallıya gelir.

Yok ekonomik olan arka ön bir sistem derseniz oda var iyi kameralar çıkartırız ama fiyatı düşürdükçe kalite ve park özellikleri düşecektir.

Hocam şimdi kamera bakıyorum ama yeni aldığım arabaya talip var daha 1 ay olmadı.

Elektronikçi ile görüşücem montajını yaparsa alıcam 2 tane hocam haber veririm

Videonun devamı varda kestim o kısımları Güzel bir Ankara manzarası size

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Videonun devamı varda kestim o kısımları Güzel bir Ankara manzarası size

Walla bir izmirli olarak sonbaharda ankaraya gelip, soğuktan donduğum günler geldi aklıma :) O caddenin sonunda Kızılay meydanımı geliyordu ?

Yaw Ankara da ankara havası çalınmazmı seymen fm fln

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.