Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 martta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.

yalnız cihazın montajını nasıl yapıcaz. olgu hocam ilk mesajda arabanın sağ alt tarafına çakmak çoklayıcı filan kurmuşsun. bunu yapmadan kabloları saklamanın yolu yok mudur ? aracım honda civic 2007 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

28 martta verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.

yalnız cihazın montajını nasıl yapıcaz. olgu hocam ilk mesajda arabanın sağ alt tarafına çakmak çoklayıcı filan kurmuşsun. bunu yapmadan kabloları saklamanın yolu yok mudur ? aracım honda civic 2007 model.

Çakmak çoklayıcı takmadan takın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim alet hala gelmedi. İstanbul'da 10 gün kaldıktan sonra İzmir'e gelmiş ama 4 gündür Karşıyaka'da bu sefer. GearBest mail atmış, siparişiniz hala ulaşmamış size, çok üzgünüz vs. Siparişi iptal ederseniz anlayışla karşılar ve paranızı iade ederiz diyorlar. 47 gündür beklediğim alet bu kadar yakına gelmişken iptal etmek istemiyorum. Zaten 47 günün 18 günü GearBest'in ürünü tedarik edememesi yüzünden, 20 günü PTT'nin iş bilmezliğinden dolayı kaynaklandı. 8 gün Çin'den Hollanda ve 1 gün de Hollanda süreci ile 47 gün yaptı. Zincirin en temiz halkası Hollanda. En leşi ise malesef yaşamakta olduğumuz ülke.

PTT'den takip dalgasına baktım son işlem: "Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor". İzmir'de gümrükte takılmış sanırım bu alet?

11	21/04/2015	16:12:42		Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor	İZMİR KARGO İŞL.MRK./İZMİR KARGO İŞL.MRK.	KARŞIYAKA	İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 22 Nisan 2015; 8:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Benim alet hala gelmedi. İstanbul'da 10 gün kaldıktan sonra İzmir'e gelmiş ama 4 gündür Karşıyaka'da bu sefer. GearBest mail atmış, siparişiniz hala ulaşmamış size, çok üzgünüz vs. Siparişi iptal ederseniz anlayışla karşılar ve paranızı iade ederiz diyorlar. 47 gündür beklediğim alet bu kadar yakına gelmişken iptal etmek istemiyorum. Zaten 47 günün 18 günü GearBest'in ürünü tedarik edememesi yüzünden, 20 günü PTT'nin iş bilmezliğinden dolayı kaynaklandı. 8 gün Çin'den Hollanda ve 1 gün de Hollanda süreci ile 47 gün yaptı. Zincirin en temiz halkası Hollanda. En leşi ise malesef yaşamakta olduğumuz ülke.

PTT'den takip dalgasına baktım son işlem: "Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor". İzmir'de gümrükte takılmış sanırım bu alet?

11	21/04/2015	16:12:42		Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor	İZMİR KARGO İŞL.MRK./İZMİR KARGO İŞL.MRK.	KARŞIYAKA	İZMİR

Israrla arayıp nerede olduğunu öğrenin kargonun. Size bildiğim izmir numaralarını veriyorum. Ne adamlar ya sanki hayatlarında ilk defa kamera görüyorlar.

Bir kere şu olmuştu, tecrübesiz bir Ptt çalışanı kamerayı cep telefonu zannedip çine iade etmeye kalktı. Kargo sahibi güzel güzel yazışıp, ptt ye mail atıp, telefonla izah edince teslim aldı.

461 13 36 dağıtım servsi paketlerin yeni geldiği ilk ayırma yaptıkları yer

435 10 20 2. Kat

462 00 66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Nisan 2015; 8:41:51 >

• merhaba elinde G1W-C kamerası olupta satmak isteyen arkadaş varsa iletişime gecebiliriz .saygılar
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Olgu bey. Adamlar kurban seçti resmen beni :)
  • Hocam merhaba,
    Abim gece mesaj atmış konunun linkini buna bakta alalım diye.. konunun tamamini okuyamadım.geçtiğimiz ayda alıp da tedarik sürecinde sorun yaşayanlar olmuş. Bizde almak istiyoruz. Stoklarında ürün varmı acaba.yardımcı olursanız bugün yarın alalım diyoruz.

• G1W-C kameramda Kingston 32 GB Class 10 sd kart kullanıyorum. Döngüsel kayıtta sıkıntı olurmu diye tedirgindim ama gördüğüm kadarıyla hiçbir sıkıntı yok. Yer kalmadığında en baştaki kayıtları silip kayıda sorunsuz devam ediyor. Bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

G1W-C kameramda Kingston 32 GB Class 10 sd kart kullanıyorum. Döngüsel kayıtta sıkıntı olurmu diye tedirgindim ama gördüğüm kadarıyla hiçbir sıkıntı yok. Yer kalmadığında en baştaki kayıtları silip kayıda sorunsuz devam ediyor. Bilgilerinize.

Kingston Forever

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Hocam merhaba,
    Abim gece mesaj atmış konunun linkini buna bakta alalım diye.. konunun tamamini okuyamadım.geçtiğimiz ayda alıp da tedarik sürecinde sorun yaşayanlar olmuş. Bizde almak istiyoruz. Stoklarında ürün varmı acaba.yardımcı olursanız bugün yarın alalım diyoruz.

Satın alıp beklemeye başlayın sıkıntı yok Er - geç geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Teşekkürler Olgu bey. Adamlar kurban seçti resmen beni :)

Telefonla ulaşıp gelişmeleri bildirin lütfen

İzmir Ptt beni hiç sıkıntıya uğratmamıştı fakat Karşıyaka Ptt çalışanları acaba ilk defamı kamera görüyorlar

• Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    Hani kutu-kargo-kamera resimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Nihayet kameram biraz önce geldi.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

olgu hocam bana gelen kamera bununla aynı. kutu resimlerini paylaşacaktım ama arkadaşların paylaştıklarının aynısı olduğunu görünce vazgeçtim. yine de istiyosanız akşam paylaşırım :)

• Maktoyu M kullanıcısına yanıt
    Olsun paylaşın siz, renklensin forum

• Sn. Erhan Bey bende Ebay'den sipariş verdiğim kamera bugün geldi teslim aldım da kablo uzun gerçi kablo gizleme videosu mevcut ama pek ayrıntılı göremedim sağ kapı yanına gizleyeceğim fakat aracım Vw Polo contaların altı pek derin değil kablo gizlenmiyor varmı alternatif yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhancho

Sn. Erhan Bey bende Ebay'den sipariş verdiğim kamera bugün geldi teslim aldım da kablo uzun gerçi kablo gizleme videosu mevcut ama pek ayrıntılı göremedim sağ kapı yanına gizleyeceğim fakat aracım Vw Polo contaların altı pek derin değil kablo gizlenmiyor varmı alternatif yolu

Ya sonrası sizin artık yaratıcılığınıza kalmış

• quote:

Sn. Erhan Bey bende Ebay'den sipariş verdiğim kamera bugün geldi teslim aldım da kablo uzun gerçi kablo gizleme videosu mevcut ama pek ayrıntılı göremedim sağ kapı yanına gizleyeceğim fakat aracım Vw Polo contaların altı pek derin değil kablo gizlenmiyor varmı alternatif yolu

Bende de polo var. Şuan mevcutta bir kamera var. Kablolarını kendim monte etmiştim. Ön camın üzerinde döşemenin bittiği yeri hafifçe çekip kabloyu altına tornavida ile iterek kabloyu sağ yada sol direğe kadar getirin. (ben de solda) Direği söküp oradan aşağı indirin. Solda kapıyı açınca görebileceğiniz büyük bir kapak var onu çıkarıp sigorta kutusunun arkasından kabloyu rahatlıkla götürebilirsiniz. O kısımda 12V'tan 5V'a çevirici vb. koymak için de yer var. Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada bendeki polo 6R 2012

• quote:

Orijinalden alıntı: eight

quote:

Bende de polo var. Şuan mevcutta bir kamera var. Kablolarını kendim monte etmiştim. Ön camın üzerinde döşemenin bittiği yeri hafifçe çekip kabloyu altına tornavida ile iterek kabloyu sağ yada sol direğe kadar getirin. (ben de solda) Direği söküp oradan aşağı indirin. Solda kapıyı açınca görebileceğiniz büyük bir kapak var onu çıkarıp sigorta kutusunun arkasından kabloyu rahatlıkla götürebilirsiniz. O kısımda 12V'tan 5V'a çevirici vb. koymak için de yer var. Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada bendeki polo 6R 2012

Bilgi için teşekürler deneyeceğim bende de 6R 2013 var

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Varmı bir gelişme ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Ya sonrası sizin artık yaratıcılığınıza kalmış

Kapak gibi cevap olmuş :) Neyse forum sayesinde cozdum sorunu

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.