Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhancho

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Sn. Erhan Bey bende Ebay'den sipariş verdiğim kamera bugün geldi teslim aldım da kablo uzun gerçi kablo gizleme videosu mevcut ama pek ayrıntılı göremedim sağ kapı yanına gizleyeceğim fakat aracım Vw Polo contaların altı pek derin değil kablo gizlenmiyor varmı alternatif yolu

Ya sonrası sizin artık yaratıcılığınıza kalmış

Kapak gibi cevap olmuş :) Neyse forum sayesinde cozdum sorunu

Hayatımda hiç Polo arabam olmadı ki yardımcı olabileyim :(

Ah ah benimde bir woswagenim olsa, benimde bir Polom olsa Baba bana niye almıyorsun bir Polo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sn. Erhan Bey bende Ebay'den sipariş verdiğim kamera bugün geldi teslim aldım da kablo uzun gerçi kablo gizleme videosu mevcut ama pek ayrıntılı göremedim sağ kapı yanına gizleyeceğim fakat aracım Vw Polo contaların altı pek derin değil kablo gizlenmiyor varmı alternatif yolu

Ya sonrası sizin artık yaratıcılığınıza kalmış

Kapak gibi cevap olmuş :) Neyse forum sayesinde cozdum sorunu

Hayatımda hiç Polo arabam olmadı ki yardımcı olabileyim :(

Ah ah benimde bir woswagenim olsa, benimde bir Polom olsa Baba bana niye almıyorsun bir Polo

Marka vermekle yanlış yaptım galiba :)Her marka modelin iç tasarımı farklı o sebepten yazmıştım neyse Erhan bey ön kısım tamam şimdi arka kısma lazım bir dashcam öneriniz İstanbul ve Kocaeli'nde katil sürücü çok lütfen kimse alınmasın ben tedbirimi alayım en azından kanıtım olmuş olur.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Telefonları açmadılar bir türlü Olgu bey. Bugün tekrar deneyeceğim. Olmazsa pazartesi şubeye gidip alacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Telefonları açmadılar bir türlü Olgu bey. Bugün tekrar deneyeceğim. Olmazsa pazartesi şubeye gidip alacağım artık.

Karşıyaka ptt telefonlarını bulmak lazım. Peki Ptt kargo müşteri hizmetleri telefonundan birşey çıkarmı acaba ?

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Ptt
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sorgu sayfasında Karşıyaka PTT diyor ama birim adından baktım bu Bayraklı adliyenin yanındaki gümrüklü şubeymiş benim alet bulunduğu yer. Şimdi işte ihbar mektubu göndermişler. O ulaşınca 3 gün içerisinde gitmem gerekiyormuş. Ama PTT bu gelmeye de biliyormuş. Bu yüzden pazartesi gidecem ben ihbar gelmezse bile. Muhtemelen ödemeyi ispatlamamı isteyecekler 75 euro'dan az olduğunu. Herkesinki direkt geçerken buna niye takıldılar bu kadar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Sorgu sayfasında Karşıyaka PTT diyor ama birim adından baktım bu Bayraklı adliyenin yanındaki gümrüklü şubeymiş benim alet bulunduğu yer. Şimdi işte ihbar mektubu göndermişler. O ulaşınca 3 gün içerisinde gitmem gerekiyormuş. Ama PTT bu gelmeye de biliyormuş. Bu yüzden pazartesi gidecem ben ihbar gelmezse bile. Muhtemelen ödemeyi ispatlamamı isteyecekler 75 euro'dan az olduğunu. Herkesinki direkt geçerken buna niye takıldılar bu kadar anlamadım.

Bende o merkezden acele edip dağıtıma çıkmadan önce en az 4-5 kamera teslim aldım.

Size verdiğim Telefonlardan zor da olsa hep ulaştım demek açmıyorlar artık

• www.gearbest.com verdiğim sipariş Sonunda G1W-C geldi. Olgu bey hiçbir tarafında G1W-C yazısını göremedim?
    Sipariş tarihi 30.03.2015
    Kargoya veriliş tarihi 03.04.2015
    Teslim tarihi 22.04.2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asege -- 24 Nisan 2015; 15:58:35 >

• asege kullanıcısına yanıt
    gearbest.com dan aldıklarımızın hepsi sizin ki gibi. Sorun yok. Takın kullanın, kapasitörlü ve kayıt bit hızının 12300 civarında olduğunu göreceksiniz. Bu da G1W-C ve orjinal olduğunu göstermiş olacak.
  • asege kullanıcısına yanıt
    öyle bir yazmışsın ki bi de kalın yapmışsın sonunda yazısını, gören de 2 ay sürmüş sanacak. 3 hafta bu tip işlemler için gayet normal.
  • Hocam yurt dışı alışverişlerimin çoğunu ebaydan yaptım konuda ki linkten alıpta sorun yaşayan yoktur umarım.Kargo takipli mi geliyor veya takipli için ayriyetten para ödüyor muyuz?

Onay veriyorsanız pazartesi günü sipariş geçicem hocam

Aylardır erteleyip duruyor babam kamera işini başımıza bir iş gelipte keşke demeden önce almak istiyorum araç içi kamerayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 24 Nisan 2015; 19:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam yurt dışı alışverişlerimin çoğunu ebaydan yaptım konuda ki linkten alıpta sorun yaşayan yoktur umarım.Kargo takipli mi geliyor veya takipli için ayriyetten para ödüyor muyuz?

Onay veriyorsanız pazartesi günü sipariş geçicem hocam

Aylardır erteleyip duruyor babam kamera işini başımıza bir iş gelipte keşke demeden önce almak istiyorum araç içi kamerayı

Sorun yaşayan yok bazen stok durumuna göre geç gelebiliyor Takip numarası veriyorlar ve para ödemiyorsunuz.

• Ford forumdan Fırat bey'in kayıpsız netlik örneği :https://yadi.sk/d/XSkKvXHQgDq3r
  • http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html

Ürün bu değil mi @Olguerhan bundan sipariş verdim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html

Doğrudur indirim kodunu girmeyi unutmayın 40.99 $ a düşüyor.
  • Merhaba,

Bende bir kaç gündür araç içi kamera bakıyorum sizin konuları gördüm sıfır olan bilgim sayenizde baya bir arttı teşekkürler

Kamera almadan önce bir kaç aklıma takılan husus var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Kameralarda gps çok mu önemli yoksa sadece bir kaza anında vs gittiğim hızı belirmesi için mi gerekli
    • F/P olarak G1W-C yi beğendim. Opel astra aracım için almayı düşünüyorum Montaj ve kablo saklama işlemleri çok zormu onunla ilgili bir video göremedim nasıl yapılıyor.
    • Ek olarak ben birde kameranın araç park halinde ikende çalışmaya devam edip herhangi bir vur kaç olayında da kayıt yapmaya devam etmesini istiyorum. G1W-C bunu destekliyor mu ? Desteklese bile araç çalışmadan akü'yü kullanarak sürekli kayıt yapması akü açısından bir sorun oluşturur mu ?

• quote:

quote:

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_67201.html

Doğrudur indirim kodunu girmeyi unutmayın 40.99 $ a düşüyor.

teşekkürler hocam. bir isteğim daha olacak. satıcıya mesaj atmıştım mavisi gelirse ondan gönder diye ama cevaplara nereden bakabilirim. site gearbest

• quote:

Orijinalden alıntı: asege

www.gearbest.com verdiğim sipariş Sonunda G1W-C geldi. Olgu bey hiçbir tarafında G1W-C yazısını göremedim?
    Teslim tarihi 22.04.2015

hocam ürünün şarj kablosu ne kadar. 5m falan var mı?

birde bu ürün için şu kart nasıl class 6 16 gb samsung
    http://www.hizlial.com/samsung-16gb-class-6-microsdhc-kart-bellek-mb-ms16datr/10591333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 26 Nisan 2015; 12:25:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asege

www.gearbest.com verdiğim sipariş Sonunda G1W-C geldi. Olgu bey hiçbir tarafında G1W-C yazısını göremedim?
    Teslim tarihi 22.04.2015

hocam ürünün şarj kablosu ne kadar. 5m falan var mı?

birde bu ürün için şu kart nasıl class 6 16 gb samsung
    http://www.hizlial.com/samsung-16gb-class-6-microsdhc-kart-bellek-mb-ms16datr/10591333

Kablosu yeteri kadar uzun ..hafiza kartida iyimis fiyati kacirma al bende alayim bir iki tane;:)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.