Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam akşam kameraya bakıp cevaplamaya çalışırım. Peki tarih ayarına girdiğinde sadece yıl mı geliyor? Yoksa ay ve günde geliyor bu alanlara geçiş mi yapamıyorsun?
  • nihcet N kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. tüm tarih bilgileri geliyor ama sadece yıl sekmesinde değişiklik yapılıyor.
    bu arada bu sabah hafıza kartını tekrar çıkarıp fabrika ayarlarına dönüş yaptım ve sorun düzeldi.
  • Merhabalar.benim kameraya hangi karti takarsam takayim ( class4- class10) birkac dakika sonra kamera kilitleniyor ekrana parazit seklinde goruntu geliyor.bir turlu cozemedim.acaba sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnysl G kullanıcısına yanıt
    Kullandy?ynyz kartlaryn kapasiteleri nedir? Kullanmadan önce cihaz üzerinden kartlara format atmayy denediniz mi?
  • 4Gb 8gb 16 gb class4 32 gb class10 kamera uzerinde formatladim,bilgisayarda fat32 denedim ama olmuyor.kilitleniyor.sadece en dusuk cozunurlukte 15-20 dk calisiyor.kartsiz hic kilitlenmiyor.sorunu bir turlu cozemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: gnysl

4Gb 8gb 16 gb class4 32 gb class10 kamera uzerinde formatladim,bilgisayarda fat32 denedim ama olmuyor.kilitleniyor.sadece en dusuk cozunurlukte 15-20 dk calisiyor.kartsiz hic kilitlenmiyor.sorunu bir turlu cozemedim

Kingston class 4 denediniz mi ? Bu model icin hep class 4 kingston oneriyorum. Karti taktiktan sonra menuden kamera icinden bir format atmalisiniz. Eger sorun devam ederse yeni firmware yuklemelisiniz yada ticket acabiliriz.
  • Butun kartlarim kingston class4.sadece 32gb olan class10.yardimci olursaniz cok sevinirim

• 23.09.2015 tarihli yazilim yuklu

• güncelleme yaptım bu seferde kamera hiç açılmıyor.sorunu bir türlü çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnysl

güncelleme yaptım bu seferde kamera hiç açılmıyor.sorunu bir türlü çözemedim.

Reset tuşunu denediniz mi ? Yanlış firmware yüklemiş olabilirsiniz.
  • Kamera 18 gunde elime ulasti. Kurulumunu yaptim 32 gb kart taktim. Ama sanki videolardaki gibi net dgl gibi. Sanirim gunes isiginin cok olmasindan kaynaklaniyor. Dogal isikta daha net olabilir.

Kablolarida gizledim. Sadece cakmaklik gozukuyor. Simdilik memnunum ama su aliexpressteki yapiskanli aparati alicam, cunku ayna altindan sarkti biraz. Gozuksun istemiyorum.

• osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz kucuk vantuz geldimi acaba?

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    malesef henüz gelmedi. takipsiz kargo olduğundan uzun sürebiliyor.
    27 şubatta vermişim siparişi. en son takipsiz kargolu ürünüm 60 günde geldi çünkü.
  • osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Bende aliexpressten aldim 1.5 dolara ayni urunu. Gelirse paylasirim. Ama gelince bence vantuz ustundeki naylonu cikarmayin cunku onunla puturlu alanlara tutunabiliyor, cok saglam duruyor.

• Bu üründen kendime ve arkadaşıma aldık, memnunuz.
    1 tane daha almayı düşünüyoruz(akrabam için, gece aracına çarpıp kaçmışlar)
    Hala fiyat/performans ürünü müdür?
    2 tane ürün aldık, gümrüktekiler üçüncü ürün için, len bunun ticaretini mi yapıyo bu adam der mi? :))
    Akrabalara iyilik yapalım derken sakata gelmeyelim?

Selamlar.
  • sseker S kullanıcısına yanıt
    aynı pakette gelmiyorsa sorun olmaz. genelde 1-2 gün arayla vermeye bakın siparişleri tek tek gelsinler.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yeni bir video ile karşınızdayım Büyükçekmece S rampasında bir araç bana az daha çarpıyordu refleksim sayesinde sağa kaçarak kurtuldum ancak arkadaş sol şeritte durup arkadan gelen araçların kaza yapmasına neden oldu benim son gördüğüm mersedes audi arkadan çarparak mersedes önünü dağıldı yakın takip sonucu ve 50 gidilen yolda 80 100 gitmek kaynaklanıyor babamı okmeydanı memorial hastahanede büyükçekmecedeki eve götürdüğümden ve babamım korktuğunda durup beklemedim yola devam ettim kaza karışan araç kaçıp gitti. ne deyim + bende cihazın tarihi sıfırlandığında hep tarih kısmı bozuk çıkıyor

• BehramX B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kör noktada kaldığınızdan sizi fark etmedi. Tabi araca bakıldığında donanımı yüksek seviyede bir araca benziyor. Buna rağmen ya kör nokta uyarı sistemi yok veya bunun bile farkında değil. Sizi sıkıştırmasına rağmen şükürki kaza olmamış ancak yine sol şeritte durmasına anlam vermek zor. Arkadan gelen ise takip mesafesini kourusaydı muhtemelen kazasız atlatılırdı. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehramX

Yeni bir video ile karşınızdayım Büyükçekmece S rampasında bir araç bana az daha çarpıyordu refleksim sayesinde sağa kaçarak kurtuldum ancak arkadaş sol şeritte durup arkadan gelen araçların kaza yapmasına neden oldu benim son gördüğüm mersedes audi arkadan çarparak mersedes önünü dağıldı yakın takip sonucu ve 50 gidilen yolda 80 100 gitmek kaynaklanıyor babamı okmeydanı memorial hastahanede büyükçekmecedeki eve götürdüğümden ve babamım korktuğunda durup beklemedim yola devam ettim kaza karışan araç kaçıp gitti. ne deyim + bende cihazın tarihi sıfırlandığında hep tarih kısmı bozuk çıkıyor

Geçmiş olsun
    Elinizdeki kaydı emniyete trafige verirseniz belki birine yardımcı olmuş olursunuz

Takip mesafesini korumalıydı arkadan gelenler ama sol şeritte ustelik de ortada acil bir durum olmamasına rağmen duruyor ve trafik akışını tehlikeye atıyor.

Sizin durmaniz hizla gelen araçların size çarpmasına neden olabilirdi. O sola durdu siz de saga dursaydınız yolu komple trafiğe kapatırdınız. Belki soldaki arkadan gelen arac saga manevra yaparak kurtulabilir sizin sag şeridi kapatmamaniz sayesinde.

Öndeki otobus de ne gidiyor ne sag seride geçiyor sol seridi gereksiz isgal ediyor izlenimi verdi

Acemi makascı önce öne yaklaşıp sonra saga kırsa belki geçebilirdi direk saga kırması tuhaf olmuş kör nokta meselesi olabilir arkadaşın dedigi gibi
    Steyşın araçla ne makasıysa artık

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.