Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: htepeli

Ss atsam gösterir misiniz hangisi olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axib0y kullanıcısına yanıt
    Kameranızı aracınızdaki USB ye bağladıysanız , arabanız bu kamerayı usb bellek olarak mı yoksa kamera olarak mı görsün bunu soruyor.Yapmanız gereken, eğer amacınız kayıda devam etmekse PC Camera yı seçin. Muhtemelen kayıt işlemine başlayacaktır. MAss storage seçerseniz kameranın belleğinde müzik film dosyası varsa onları araçta oynatmaya çalışacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 31 Mart 2016; 8:13:01 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Burada pil göremedim ama acaba ekran tarafında mı? Mavi şeyler kapasitör olsa gerek?
    Bu mesaja eklenen görseller:

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• melihcelik M kullanıcısına yanıt
    Çakmaklık ile çalıştırıyorum usb den denemedim bile hiç. Son zamanlarda böyle yapmaya başladı nedense Sandisk 32gb class 10 var, onla ilgili olabilir mi acaba ?
  • Axib0y kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan o zaman. Misal evde bir usb telefon şlarj cihzına kablosunu takarak baksanız aynı menü gelecek mi kontrol edebilir misiniz? Belki kamerada direkt bir ayar da var devamlı PC camera da tanınsın diye onu da aktifleştirmek gerekebilir ama ben hiç hatırlamıyorum.
  • Kamera açılırken welcome yazısında kalıyor, disarinin görüntüsü ekrana gelmiyor, ne yapmam lazım? Düzelir mi? İade mi etmem lazım? Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

Çakmaklık ile çalıştırıyorum usb den denemedim bile hiç. Son zamanlarda böyle yapmaya başladı nedense Sandisk 32gb class 10 var, onla ilgili olabilir mi acaba ?

Adaptörün amperi yetmiyor, başka bir adaptör ihtiyacınız olacak 2mah lık. Demek adaptörde bir sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Kamera açılırken welcome yazısında kalıyor, disarinin görüntüsü ekrana gelmiyor, ne yapmam lazım? Düzelir mi? İade mi etmem lazım? Teşekkür ederim

Gearbeste bir ticket açın, bu durumda güncelleme bile olmuyor diye biliyorum

Video çekip gösterin sorunu. Gelen cevaba göre hareket edelim.

• Açıkcası kameradan çıkan adaptörü takmamıştım ve ilk kamera geldiğinde sıkıntı olur mu diye yazmıştım. Sıkıntısı buymuş demekki boş bi Zaman'ımda kendi kurusundan çıkan adaptörü takayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

Açıkcası kameradan çıkan adaptörü takmamıştım ve ilk kamera geldiğinde sıkıntı olur mu diye yazmıştım. Sıkıntısı buymuş demekki boş bi Zaman'ımda kendi kurusundan çıkan adaptörü takayım

Gelişmeleri bekliyoruz

• Merhaba, Buradaki paylaşımlardan yola çıkarak aldığım ve 1 senedir sorunsuz kullandığım GW1C araç kameram 2 gündür sürekli kendini kapatıp açmaya başladı. İncelemek için yerinden çıkardığımda kasanın şişmiş olduğunu fark ettim. Aldığımdan beri zaten şarja bağlı olmadığında maksimum 2 sn içerisinde kapanıyordu. Şimdi anında gidiyor.

Kasayı elimle oturtmaya çalıştım, ön metalimsi parça hala kabarık. Araç çakmağına bağladığım USB aletinden kullanıyordum. Aynı kabloyu kullanarak, normal cep telefonu şarjına taktım. Bir süre hiç kapanma olmadı ama sonrasında yine arada kapand. Fabrika ayarlarına da sıfırladım bu arada. Şu an arabaya takmadım geri.

1- Bu sorun neden kaynaklanabilir?
    2- Bu ürünün pili değiştirilebiliyormu anlık güç kesintilerinde fayda sağlarmı?
    3- Versiyon olarak W2015.0316.11 görünüyor. Yeni versiyonlarda bir iyileşme varmı ve versiyon nasıl güncelletiliyor?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtakyol -- 4 Nisan 2016; 11:46:04 >

• bu linkteki tutucuyu aldım 1 ay oldu ama hala elime ulaşmadı.

http://www.ebay.com/itm/381527266490?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Tracking number: 70586974637 yazıyo ama takip edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

bu linkteki tutucuyu aldım 1 ay oldu ama hala elime ulaşmadı.

http://www.ebay.com/itm/381527266490?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Tracking number: 70586974637 yazıyo ama takip edemiyorum.

45-60 gün arası gelir satıcı sağlam Takip nosuz geliyor o yüzden geç gelir ( malzeme çok ucuz ) herşey normal seyrinde panik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtakyol

Merhaba, Buradaki paylaşımlardan yola çıkarak aldığım ve 1 senedir sorunsuz kullandığım GW1C araç kameram 2 gündür sürekli kendini kapatıp açmaya başladı. İncelemek için yerinden çıkardığımda kasanın şişmiş olduğunu fark ettim. Aldığımdan beri zaten şarja bağlı olmadığında maksimum 2 sn içerisinde kapanıyordu. Şimdi anında gidiyor.

Kasayı elimle oturtmaya çalıştım, ön metalimsi parça hala kabarık. Araç çakmağına bağladığım USB aletinden kullanıyordum. Aynı kabloyu kullanarak, normal cep telefonu şarjına taktım. Bir süre hiç kapanma olmadı ama sonrasında yine arada kapand. Fabrika ayarlarına da sıfırladım bu arada. Şu an arabaya takmadım geri.

1- Bu sorun neden kaynaklanabilir?
    2- Bu ürünün pili değiştirilebiliyormu anlık güç kesintilerinde fayda sağlarmı?
    3- Versiyon olarak W2015.0316.11 görünüyor. Yeni versiyonlarda bir iyileşme varmı ve versiyon nasıl güncelletiliyor?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Resim varmı ?içindeki pil mi kapasitörmü.

• hukukadami H kullanıcısına yanıt
    Reset yeri var aklıma gelmişken orayı da deneyin .
    Erhan Bey, öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Sipariş verirken, sizin paylaştığınız GearBest linkinden kapasitörlü diye aldım. Dediğim gibi aldığım günden beri şarja takmadan çalışmıyor.

Ana kasa da, kameranın üstü hizasından kabarıp ayrılmıştı. Elimle bastırıp oturtturdum. Resimleri de ekliyorum.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtakyol -- 4 Nisan 2016; 12:19:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtakyol

Erhan Bey, öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Sipariş verirken, sizin paylaştığınız GearBest linkinden kapasitörlü diye aldım. Dediğim gibi aldığım günden beri şarja takmadan çalışmıyor.

Ana kasa da, kameranın üstü hizasından kabarıp ayrılmıştı. Elimle bastırıp oturtturdum. Resimleri de ekliyorum.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü
    G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

Tmm şişme bir problem değil kasa sıcaktan etkilenmiş. Acaba evde telefon şarjı ile 5 volt verip denermisiniz. Adaptöründen mi onu kontrol edelim.

• işyerimde denedim telefon şarjı ile bir müddet çalıştı sonra tekrar kapatıp açtı. Olmadı kabloyu değiştirip, öyle deneyeceğim. Acaba kablonun içinde bir temassızlık olurmu diye!

Bu arada bu cihaz için son sürüm nedir?

Birde bu cihazda zoom u 1.3, 1.4 gibi sabit tutma opsiyonu sağlanabilirmi?

İlgi ve yardımınız için tekrar teşekkür ederim bu arada.
    Hocam resetleme yaptım ancak hata aynen devam ediyor, ticket açayım o zaman, cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Hocam resetleme yaptım ancak hata aynen devam ediyor, ticket açayım o zaman, cevap için teşekkür ederim.

ben de kurulumu yaptım , ilk açtıgımda welcome da kaldı. aracı kapatıp açtım düzeldi.

bugün sabah ilk kaydı yapacaktım , sorunsuz açıldı. işten dönerken welcome da kaldı durdu , 5 kere kapadım açtım düzelmedi. tam hata konusunda danışacaktım , yalnız değilmişim.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.