Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam g1wc den ne farkı var , özetle yormazsak sizi ?

ya da bir seferden daha kaliteli bir ürün mü alsak aynı sorunu başka yaşayanlar da olmuş , g1wcb de de olma ihtimali vardır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

hocam g1wc den ne farkı var , özetle yormazsak sizi ?

ya da bir seferden daha kaliteli bir ürün mü alsak aynı sorunu başka yaşayanlar da olmuş , g1wcb de de olma ihtimali vardır muhtemelen.

B modeli lens çerçevesi siyah, sizinki şanssızlık dedim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı forumdan görüp bende aldım Ocak ayından beri kullanmaktayım Çok şükür bir kazaya denk gelmedim Arada ilginç görüntüler yakalıyorum Montajı yaparken farklı bir yol seçtim Aracın tavan lambasından elektrik çektim Tavan döşemesinden cama doğru arada bir boşluk oluyor sert kılavuz teli kullanabikirsiniz Kapı kilidini acınca kamera kayda başlıyor Kilitlendikten sonra 1 dakika daha kayda devam ediyor Kablo kirliliği sıfır Forumdaki arkadaşların tırtıklı yere yapışmama sorunu cam içeriden tırtıklı olduğu için bende olmadı Sürücü tarafından kamera gözükmüyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde KapasitörlüG1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• arkadaşlar yaklasık 1 senedir kullandıgım cıhaz bugun ıtıbarıyle hıc acılmıyor ısık dahı yanmıyor, bilgisayar taktım ordada gormuyor. Acaba böyle bir durumla karşılaşığ çözüm üretebilecek var mı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

arkadaşlar yaklasık 1 senedir kullandıgım cıhaz bugun ıtıbarıyle hıc acılmıyor ısık dahı yanmıyor, bilgisayar taktım ordada gormuyor. Acaba böyle bir durumla karşılaşığ çözüm üretebilecek var mı,

C modelimi acaba yoksa pill olan mı ?

Acaba içinde kapasitörlerden aldığı enerji kablolarından bir lehim atmış olabilir mi.

Telefon şarj adaptörü ile denedinizmi

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam sımdı sarj cıhazı ıle bağladım acıldı, ancak son zamanlarda performansında bır sorun var. 5-10 dakıka calısıp sonra hıc acılmama yada beyaz- yesıl ekranda takılma gıbı. araba değiştikten sonra oldu oncekı araba punto ıdı sımdı suzukı sx4 e gectım.
    Model kapasitörlü olan modelden, bu aletın yazılım davası falan var mı acaba.
    Yardımınız ve verdıgınız bılgı ıcın sagolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

Hocam sımdı sarj cıhazı ıle bağladım acıldı, ancak son zamanlarda performansında bır sorun var. 5-10 dakıka calısıp sonra hıc acılmama yada beyaz- yesıl ekranda takılma gıbı. araba değiştikten sonra oldu oncekı araba punto ıdı sımdı suzukı sx4 e gectım.
    Model kapasitörlü olan modelden, bu aletın yazılım davası falan var mı acaba.
    Yardımınız ve verdıgınız bılgı ıcın sagolun.

Adaptörü arıza yapmış olabilir, en az 1.5 mah çıkışlı bir 5volt çakmak şarj cihazı ile kullanmayı deneyin.

Hafıza kartı olarak class 4 kingston 32 gb kullanın ve içine takınca menüden bir format atın. Yazılım var ama başka sorunlardan kaynaklı problem varsa bunu yazılım çözmez.

Evde telefon adaptörüne takın ve sabaha kadar kayıt yapsın kayıtları kontrol edin, problem araçta yaşanan elektriksel bir durummu onu çözmek adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 9 Nisan 2016; 8:35:43 >

Hocam tesekkur ederım verdıgınız bılgıler ıcın, hafıza kartı olarak class 10 8 gb bır hafıza kartı kullanıyordum, değiştirmeye gerek var dersenız, bir tane edinmeye çalışım.
    Yukarıdakı arkadas gıbı bende tepe ışığına bağlantı yapmayı dusunuyorum, aynı sekılde. Evdekı uygun bir şarj aletini dönüştürüp bağlayabılırmıyız, sorun yasanır mı?
  • Tarih silinme olayı nedeniyle 20000 Mah xiaomi aldım. 7/24 kayıt yapıyor artık. Tam kapasite denemedim henüz. Pazartesinden cumaya yeter heralde. Bu hafta deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Tarih silinme olayı nedeniyle 20000 Mah xiaomi aldım. 7/24 kayıt yapıyor artık. Tam kapasite denemedim henüz. Pazartesinden cumaya yeter heralde. Bu hafta deneyeceğim.

Walla 20.000 ile 1 hafta çeker sanki

bu hafta pazartesi başlayacağım denemeye.
  • Goruntuleri arac icerisinde direkt izleyebilmek, pc bulmakla ugrasmamak icin cinden asagidaki otg kart okuyucuyu siparis ettim. 20 gunde elime ulasti, sorunsuz calisiyor.

http://s.aliexpress.com/63Q777z6

Kutudan çıkan çakmaklığı taktım ve şuanlık sorun ortadan kalktı gibi. Gerek çakmağa giren kısım ağırlığı olsun gerek kablo kalınlığı olsun eski kameramın aparatına göre daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

Kutudan çıkan çakmaklığı taktım ve şuanlık sorun ortadan kalktı gibi. Gerek çakmağa giren kısım ağırlığı olsun gerek kablo kalınlığı olsun eski kameramın aparatına göre daha kaliteli.

Sorunun çözülmesine sevindim

Bu sistemi yapabilirsiniz :http://www.fordclubtr.com/forum/topic/270491-focus-3-e-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-elektri%C4%9Fi-%C3%A7ekimi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Nisan 2016; 8:57:05 >

• Merhabalar bende kapasitörlü olan modeli buradan görüp aldım genel olarak memnunum ancak 2- tane sorum olacak
    1-kontağa anahtarı takip bir yada iki tık çevirdiğim an çalışmaya başlıyor ancak araba çalışınca kapanıyor elle açıyorum neden olabilir??
    Yani Aniden çalıştırırsam aracı o da kayda başlıyor.
    2- uzun yolda seyir esnasında bir olayla karşılaştım kamera da nerelere basarsam o görüntü, silinmez üstüne yazılmaz oluyor.
    İnşallah anlatabilmişimdir derdimi şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: comfortline

Merhabalar bende kapasitörlü olan modeli buradan görüp aldım genel olarak memnunum ancak 2- tane sorum olacak
    1-kontağa anahtarı takip bir yada iki tık çevirdiğim an çalışmaya başlıyor ancak araba çalışınca kapanıyor elle açıyorum neden olabilir??
    2- uzun yolda seyir esnasında bir olayla karşılaştım kamera da nerelere basarsam o görüntü, silinmez üstüne yazılmaz oluyor.

Tuş var ama unuttum walla hangisi :) 32 gb lık karta son 4 saatlik sürüşü kayıt altına alacağı için aslında çok gerek yok gibi.

Çözüm :

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: comfortline

Merhabalar bende kapasitörlü olan modeli buradan görüp aldım genel olarak memnunum ancak 2- tane sorum olacak

Tuş var ama unuttum walla hangisi :) 32 gb lık karta son 4 saatlik sürüşü kayıt altına alacağı için aslında çok gerek yok gibi.

Çözüm :

Allah razı olsun tam aradığım soruma cevap oldu :)

Peki bir soru daha, tarih silinmesi sorunu var onu nasıl halledebilirim
    Tarih arada sırada kendini 2000 lere geri gönderiyor

• comfortline kullanıcısına yanıt
    Ona tam anlamı ile çözüm bulamadık :( yabancı forumları biraz daha araştırayım.

• G1wc için yeni indirim kodumuz 39 $ seviyesine iniyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• Aliexpressten aldigim kucuk vantuz geldi, bekledigimdan daha da kucuk. Sanirim ayna arkasina tamamen saklanabilecek.

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 16 Nisan 2016; 12:57:54 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.