Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar aranızda bu ürünü alıp da Adana'da kullanan var mı ?

Yazın ne olur diye düşünüyorum. Bir kaç kişi şiştiğinden bahsetmiş, burada 45 derecede şişmek değil, akar resmen eğer malzemesi yetersizse ..

Kararsız kaldım, var mı fikri olan ?

Araç ici 50 dereceyi buldugu oluyor adanada

Batarya asiri isinmadan yangina sebep olur mu o mesele var işte
    Gomlek cebinize alip tak çıkar yapmanızı oneririm sıcakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G1wcb kameranın güncel firmware dosyasi varsa paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

G1wcb kameranın güncel firmware dosyasi varsa paylaşabilir misiniz?

SAnırım burada ama sorun yok ise güncellemeyin...

https://dashcamtalk.com/forum/threads/tutorial-updating-your-g1w-cs-firmware.11155/
  • bir düredir g1w-c mi deneme amaçlı 64 gb lık team class 10 kart ile kullanmaktaydım. Genel olarak kart sıkıntı çıkartmamıştı fakat şunu farkettim. kart dolup ilk eski kaydı silerken o an kaydedilmekte olan video malesef okunamaz şekilde bozuluyor. Bu sebeble tekrar 32 lik hafıza kartına döndüm. buradan da sizlerle paylaşayım istedim. bu arada ebayda paylaştığım benimde aldığım ayaklar henüz gelmedi. beklemedeyim...
    Bu mesaja eklenen görseller:

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü

• Bugün siparişi verdim. Bakalım ne zaman gelecek. Hafıza kartı konusunda 32 gb lık hafıza kartı kaç saat kayıt yapar acaba ?
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    4 saat

• Batarya yokki icinde

• osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Ben sizden sonra aliexpress uzerinden aldim, 25 gunde elime ulasti. Oldukca kucuk ve kulanisli orjinalinde de daha iyi tutuyor.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    satıcı takipsiz kargo ile yolladığından bazen uzun sürüyor. aliexpress de aynı fiyatmıydı bilemiyorum.
    Geç olsun da güç olmasın ne diyelim. gelir yakında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

bir düredir g1w-c mi deneme amaçlı 64 gb lık team class 10 kart ile kullanmaktaydım. Genel olarak kart sıkıntı çıkartmamıştı fakat şunu farkettim. kart dolup ilk eski kaydı silerken o an kaydedilmekte olan video malesef okunamaz şekilde bozuluyor. Bu sebeble tekrar 32 lik hafıza kartına döndüm. buradan da sizlerle paylaşayım istedim. bu arada ebayda paylaştığım benimde aldığım ayaklar henüz gelmedi. beklemedeyim...

Benim ayaklar geldi ebay linkteki

Bilgi için teşekkürler

• Benimde Dün itibariyle istediğim ayaklar geldi. Montaj sonraaı resim paylaşırım. Gayet küçük görünüyor.

• osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bende almıştım sizin mesajınızdan sonra ama galiba artık benim takipsiz siparişlerin çoğu bundan sonra gelmez bizim kargocu ile tırmıştık trafikte Ebaydan o kadar ürün almıştım genelde 25-30 gün arasında gelmişti bu vantuz ile birlikte bir kaç şey daha aldım ama hiç biri gelmedi büyük ihtimal bilerek getirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

https://dashcamtalk.com/forum/threads/tutorial-updating-your-g1w-cs-firmware.11155/

olgu hocam benim sorunu hatırlarsınız . welcome ekranında kalıyordu , yenisini yolladılar. bozuk olana güncelleme deneyeyim dedim.

3. maddede root folder kısmını anlamadım . .bin uzantılı dosyayı bir klasöre mi atmak lazım kartta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: niger21

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

olgu hocam benim sorunu hatırlarsınız . welcome ekranında kalıyordu , yenisini yolladılar. bozuk olana güncelleme deneyeyim dedim.

3. maddede root folder kısmını anlamadım . .bin uzantılı dosyayı bir klasöre mi atmak lazım kartta ?

Yok klasör olmadan aynen kartın ana dizinine.

• olguerhan öncelikle teşekkürler emeğiniz için, sayenizde bir arkadaş ile beraber g1wc sahibi olduk. gearbest'ten aldık ama indirim kodunu unutunca 49 dolardan almış olduk, yurt içi fiyatları düşününce 10 dolar fazla koymadı. :)

Ayar videonuzda hareket algılayıcısını kapatıyorsunuz acaba neden? Araç park halindeyken meydana gelebilecek bir kazada hiç mi işe yaramaz bu özellik?
  • Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var. Kamera veya vantuzundan sürüş esnasında bazen zırıltı cızırtı sesi geliyor, kamerayı elleyince kesiliyor ama yine yapıyor. Titreşimle alakalı ama niye geliyor çözemedim. Sizde de böyle bir ses geldiyse bi çare bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

olguerhan öncelikle teşekkürler emeğiniz için, sayenizde bir arkadaş ile beraber g1wc sahibi olduk. gearbest'ten aldık ama indirim kodunu unutunca 49 dolardan almış olduk, yurt içi fiyatları düşününce 10 dolar fazla koymadı. :)

Ayar videonuzda hareket algılayıcısını kapatıyorsunuz acaba neden? Araç park halindeyken meydana gelebilecek bir kazada hiç mi işe yaramaz bu özellik?

Enerji almadığı için yaramıyor + devamlı enerji verseniz bile sürüş esnasında o ayarı kapatmak gerekli çok kayıt kestiği oluyor. Giriş seviyesi olan bu kameradan fazla özellik beklememek gerekli .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn50

Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var. Kamera veya vantuzundan sürüş esnasında bazen zırıltı cızırtı sesi geliyor, kamerayı elleyince kesiliyor ama yine yapıyor. Titreşimle alakalı ama niye geliyor çözemedim. Sizde de böyle bir ses geldiyse bi çare bulabildiniz mi?

Seste Cızırtı bazı kameralarda yapıyor. Ticket açıp 3-5 $ iade alabilirsiniz. Şu aparat ile belki geçer :http://www.aliexpress.com/item/T-shade-Single-Buckle-3M-Revolving-Mount-Holder-For-Car-Window-Screen-GPS-Camera-DV-Car/2055122636.html

• Benim kamera surekli yeniden acilir oldu. Goodbye yazmiyor ama kayittayken welcome ekrani gelip tekrar kayda basliyor. Neden olabilir ki?

• Merhabalar, aracım yeni ve garantili olduğundan elektronik aksama dokunmadan arka görüş kamerası almak ve takmak istiyorum. Epey araştırdım ancak doğru dürüst birşey bulamadım. Geri vites bağlamayacağım için herdaim çalışsın diyorum. Çakmak yerinden elektrik alsın ve ekranı olsun. Bana yardımcı olur musunuz

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.