Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, kamerayı xiaomi ile destekliyorum ancak gece çekim yapmasını istemiyorum. kamera kapanınca xiaomi elektriği kesiyor. bendeki 20000 lik xiaomi de çift usba çıkışı var. ikinci çıkışa çok az elektrik harcayacak olan bluetooth kulaklık şarjı gibi yada mp3 player gibi ucuz ve az enerji harcayacak ürün lazım.
    xiaomi kapanınca elektrik kesiliyor ve tarih siliniyor. kamera kaydını kapatacağım ancak diğer porttan elektrik çıkışı olacağı için kamera tarihi silinmeecek.

yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

merhabalar, kamerayı xiaomi ile destekliyorum ancak gece çekim yapmasını istemiyorum. kamera kapanınca xiaomi elektriği kesiyor. bendeki 20000 lik xiaomi de çift usba çıkışı var. ikinci çıkışa çok az elektrik harcayacak olan bluetooth kulaklık şarjı gibi yada mp3 player gibi ucuz ve az enerji harcayacak ürün lazım.
    xiaomi kapanınca elektrik kesiliyor ve tarih siliniyor. kamera kaydını kapatacağım ancak diğer porttan elektrik çıkışı olacağı için kamera tarihi silinmeecek.

yardım lütfen.

Minik mp3 player bağlanabilir belki.
  • merhaba arkadaşlar çok fazla mesaj olduğundan hepsini okuyamadım çözümü yazılmışsa da şimdiden kusuruma bakmayın lütfen.

benim sorunum kontağı açıp marşa basmayınca kamera çalışmaya başlıyor. aradan 2-3 saniye geçip marşa basınca kamera kapanıyor ve manuel olarak başlatılması gerekiyor. eğer direk anahtarı çevirir çevirmez marşa basarsam kamera çalışıyor. bunun çözümü varsa bri yazabilir mi lütfen.

şimdiden teşekkürler
  • mikaback kullanıcısına yanıt
    +1 aynı soruyu sormak için geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikaback

merhaba arkadaşlar çok fazla mesaj olduğundan hepsini okuyamadım çözümü yazılmışsa da şimdiden kusuruma bakmayın lütfen.

benim sorunum kontağı açıp marşa basmayınca kamera çalışmaya başlıyor. aradan 2-3 saniye geçip marşa basınca kamera kapanıyor ve manuel olarak başlatılması gerekiyor. eğer direk anahtarı çevirir çevirmez marşa basarsam kamera çalışıyor. bunun çözümü varsa bri yazabilir mi lütfen.

şimdiden teşekkürler

Enerji gitgel çözüm

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/270491-focus-3-e-araç-kamerası-elektriği-çekimi/

Yada şu parça ile :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Mayıs 2016; 16:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Butonlu zımbırtıdan almak mantıklı geldi aldım bakalım 1 ay böyle idare edelim.
  • Arkadaşlar bir şerefsizin videosunu burada yayınlıyorum gerekli suç duyurusunda bulunacam

Pazar günü Büyükçekmece S rampasından inerken kendini bilmez birini beni sıkıştırmasına tanık oldum arabamda 6 aylık bebeğim ve karım vardı araba üzerinden Arabada Bebek var yazısı olduğu halde beni yolda çıkarmaya çalışan bir trafik magandasını vardı frene ve gerekli manevra yapmasam adam beni öldürecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehramX -- 18 Mayıs 2016; 13:06:19 >

• süraka kullanıcısına yanıt
    Hocam montajı yaptınız mı?Bende almak istiyorum fakat bu sigortaların çeşitleri varmış bizim arabaya bu olur mu olmaz mı nasıl anlarız?Benim sigortanın üstünde MTA yazıyor.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    evet montajı yaptım sorun yok,sigorta ü bildiğim kadarıyla üç boy aracınızdaki sigortalardan birinin fotosunu yükleyebilirseniz yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehramX

Arkadaşlar bir şerefsizin videosunu burada yayınlıyorum gerekli suç duyurusunda bulunacam

Pazar günü Büyükçekmece S rampasından inerken kendini bilmez birini beni sıkıştırmasına tanık oldum arabamda 6 aylık bebeğim ve karım vardı araba üzerinden Arabada Bebek var yazısı olduğu halde beni yolda çıkarmaya çalışan bir trafik magandasını vardı frene ve gerekli manevra yapmasam adam beni öldürecekti.

Abdurrahman bey büyük geçmiş olsun, bence daha sakin olmalısınız hep izliyoruz bu gibi durumlarda anlık sinir yüzünden insanlar birbirini öldürüyor. Yapmanız gereken doğru şey olay gerçekleştikten sonra kenara çekip 155 e haber vermekti. Polisler gelince kayıtları izletip şikayet edebilirdiniz. Allah kaza bela vermesin başka.

• Bir trafik canavarı da ben paylaşayım. Akşam 22:35 sıraları. 3 şeritli yol ve azami hızın 110 km olduğu benim 95 km civarında gittiğim ama milletin genelde 120-130 km lerde gittiği bir yol.

Adam en sol şeritte ve 60 km civarında gidiyor ve sellektör yapıldığında ise frene basıp 20-30 km lere kadar düşüyor. Allah korudu da kaza olmadı. Böyle şoförlere insan diyebilirmiyiz acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 30 Mayıs 2016; 10:44:24 >

• Sinirlerime hakim olamasaydım sizinle şöyle bir video paylaşabilirdim. Az kaldı buna yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Bir trafik canavarı da ben paylaşayım. Akşam 22:35 sıraları. 3 şeritli yol ve azami hızın 110 km olduğu benim 95 km civarında gittiğim ama milletin genelde 120-130 km lerde gittiği bir yol.

Adam en sol şeritte ve 60 km civarında gidiyor ve sellektör yapıldığında ise frene basıp 20-30 km lere kadar düşüyor. Allah korudu da kaza olmadı. Böyle şoförlere insan diyebilirmiyiz acaba..

yuh yaaaaa banada bazen böyleleri denk geliyor

• Arkadaşlar bugün kamerama yansıyan olaylar.

Edirne girişinde kimlik kontrolü vardı mülteciler için sınıra giden yollarda orada polisle biraz muhabbet ettik onuda atmak isterdim fakat upload hızı malum gözüm almıyor.Arka emniyet kemerlerinin önemini anlattı kaza olmuş pert araçtan canlı olarak sadece arka tarafta kemeri takılı olan ufak bir çocuk çıkmış diğerleri hayatını kaybetmiş malesef.

• indirim kodu artık geçersiz galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 1 Haziran 2016; 17:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

indirim kodu artık geçersiz galiba...

G1wcb modeli ( 1. Msjda linki var ) bu ara kampanyada olacaktı

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu 2015de acmissin, hala f/p midir? ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam konuyu 2015de acmissin, hala f/p midir? ))

Doğrudur,

OlguG1WCB indirim kodu aktif

• bugün araç kamerasının ne kadar lüzumlu olduğunu bizzat yaşadım. ana caddede seyir halindeyken yaşlı bir teyze yol ortasındaki refüjden bir anda koşarak önüme atladı. fren ve kaçma manevrası yapmama rağmen, sadece sol aynam teyzeye çarptı. şükürler olsun ki şu mübarek günlerde Allah yardımcı oldu. ufak bir iki morluk dışında teyzeye birşey olmadı, benimde sol aynam kırıldı sadece. ambulans hastane polis falan derken en son karakolda teyze ifadesinde kendinin kusurlu olduğunu Şikayetçi olmadığını söyledi. adli kısım bitince videoyu paylaşırım buradan. hepinize kazasız belasız günler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

bugün araç kamerasının ne kadar lüzumlu olduğunu bizzat yaşadım. ana caddede seyir halindeyken yaşlı bir teyze yol ortasındaki refüjden bir anda koşarak önüme atladı. fren ve kaçma manevrası yapmama rağmen, sadece sol aynam teyzeye çarptı. şükürler olsun ki şu mübarek günlerde Allah yardımcı oldu. ufak bir iki morluk dışında teyzeye birşey olmadı, benimde sol aynam kırıldı sadece. ambulans hastane polis falan derken en son karakolda teyze ifadesinde kendinin kusurlu olduğunu Şikayetçi olmadığını söyledi. adli kısım bitince videoyu paylaşırım buradan. hepinize kazasız belasız günler diliyorum.

Kameranız olması çok iyi olmuş, Allah korusun daha kötü olabilirdi. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.