Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün şunu fark ettim.. (gerçi siz zaten biliyorsunuzdur)

hafıza kartı dolunca ilk kaydın yerine değil, o günkü ilk kaydın yerine kayıt yapıyor..

her gün için farklı klasör oluşturuyor ve önceki günlerin kaydını silmiyor, o günün ilk kaydını siliyor...

bugün gürcistana gittim ve kartın %90 ı doluydu... eve gelince çekimlere bakmak istedim sadece tr gümrük kapısından benim eve kadar olan kısım kalmış.. ilk çekimleri silmiş...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim kamera da geldi. İlk deneme çekimlerimi yaptım. Tarih konusunda sadece yıl da değişiklik yapabiliyorum. Gün ay da bir değişiklik yok. Bir arkadaş kartı çıkarıp format attığını sonra düzeldiğini söylemiş. Bunu ilk fırsat da deneyeceğim.

Olgu hocamıza desteklerinden dolayıda teşekkür ediyorum.
    Ayrıca video kesme biçme vs. programını mesaj olarak bekliyorum. Teşekkürler.
  • zenozenalis Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sorun var ilk once siralamayi degistiriyorum yil gun ay sonra giriyorum tarihi tekrardan siralamayi gun ay yil yapiyorum.Formattan sonra olmazsa bunu deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G1W-CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 5.0MP Resolution 4X Digital Zoom Video Recorder 120 Degree Wide Angle Lens with Charger (Capacitor Battery) - BLACK

Bu da kapasitörlü değil mi arkadaşlar, li-on denmiş önceki mesajlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakank

G1W-CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR 5.0MP Resolution 4X Digital Zoom Video Recorder 120 Degree Wide Angle Lens with Charger (Capacitor Battery) - BLACK

Bu da kapasitörlü değil mi arkadaşlar, li-on denmiş önceki mesajlarda.

Kapasitörlü
  • G1Wcb modeli indirime girmiş 37 $

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

G1Wcb modeli indirime girmiş 37 $

Olgu hocam Bim'e de bi tane cihaz gelmiş habern var mı bilmiyorum modeli hakkında bilgim yok ancak biliyorsanız nedir onun durumu ? Bu konudakine göre iyi midir ?

Birde birisi yorumlarda 64 gb desteği olduğunu söylemiş ancak özellikleri sayfasında 32 gb diyor. Hangisi doğru acaba 64 gb deneyen oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 27 Haziran 2016; 4:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

G1Wcb modeli indirime girmiş 37 $

Olgu hocam Bim'e de bi tane cihaz gelmiş habern var mı bilmiyorum modeli hakkında bilgim yok ancak biliyorsanız nedir onun durumu ? Bu konudakine göre iyi midir ?

Birde birisi yorumlarda 64 gb desteği olduğunu söylemiş ancak özellikleri sayfasında 32 gb diyor. Hangisi doğru acaba 64 gb deneyen oldu mu ?

Çöp cihazlar için yazı yazıp vaktimi bile harcamayacağım zaten bu konuları ana araç kamerası konusunda son 2.5 senedir çok konuştuk. Ama bütçeniz 40 tl ve ben paramı çöpe atmak istiyorum derseniz tercih edebilirsiniz.

• benim kamera hafıza kartı dolunca ilk çekimin yerine değil o gün oluşturulan klasördeki ilk çekimin yerine kayıt yapıyor...

önceki klasörlere dokunmuyor...

bu normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

benim kamera hafıza kartı dolunca ilk çekimin yerine değil o gün oluşturulan klasördeki ilk çekimin yerine kayıt yapıyor...

önceki klasörlere dokunmuyor...

bu normal midir?

G1wc de kronik sıkıntı bu, belki yeni sürümle düzelebilir.
  • yazılım nerede yayınlanıyor? sitesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

yazılım nerede yayınlanıyor? sitesi var mı?

Bu konuda geçen sayfalarda güncelleyen arkadaşlar link eklemişlerdi

• Tamam, buldum linki...

32 gb samsung clas 10 kart aldım, gb den... kamerdan aldığım indirimle 15 tl ye geldi...
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Dün verdim siparişi ama ellerinde yokmuş.

quote:

Sevgili MUSTAFA,
    Siparişinizle ilgili Gearbest iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
    Biz onu işliyoruz.
    Biz madde (132992601 * 1, G1W - CB 2.7 inç 1080P Full HD Araba DVR) sizi bilgilendirmek için üzgünüz şimdi büyük bir talep olduğunu, şimdi öğe için talebe cevap verebilmek mümkün değil.
    Biz tedarikçinin tarafında hiçbir gecikme varsa bunun 5-7 iş günü içinde geri stokta olmasını bekliyoruz.
    Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve size 2 seçenek önermek:
    Seçenek 1 biraz daha bekle
    biz gemi kez bizden bir e-posta alacaksınız.
    2. Seçenek bir yedek seçin
    Bu durumda lütfen bize ürünün bağlantı veriniz.
    herhangi bir fiyat farkı varsa, biz ya cüzdan size iade edeceğiz ya da (onu karşılamak istiyoruz eğer
    ) Daha pahalı bir öğe seçin.
    Bana kararınızı bildirin lütfen miyim?
    Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
    Anlayışın için teşekkürler.
    Biz hizmetinizdeyiz, zaman bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin vardır.
    Saygılarımla
    Ennie
    Gearbest Müşteri Hizmetleri
    http://www.gearbest.com/

Acaba G1W mi istesen Olgu hocam. Aradaki farkı nedir acaba, bunun fiyatı daha yüksek.

Yada başka öneriniz var mı ?

MINI 0826 70 USD ye düşmüş.
    F600 çift kameralı işe yarar mı ?

Yada A118C mi alsam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

Dün verdim siparişi ama ellerinde yokmuş.

quote:

Sevgili MUSTAFA,
    Siparişinizle ilgili Gearbest iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
    Biz onu işliyoruz.
    Biz madde (132992601 * 1, G1W - CB 2.7 inç 1080P Full HD Araba DVR) sizi bilgilendirmek için üzgünüz şimdi büyük bir talep olduğunu, şimdi öğe için talebe cevap verebilmek mümkün değil.
    Biz tedarikçinin tarafında hiçbir gecikme varsa bunun 5-7 iş günü içinde geri stokta olmasını bekliyoruz.
    Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve size 2 seçenek önermek:
    Seçenek 1 biraz daha bekle
    biz gemi kez bizden bir e-posta alacaksınız.
    2. Seçenek bir yedek seçin
    Bu durumda lütfen bize ürünün bağlantı veriniz.
    herhangi bir fiyat farkı varsa, biz ya cüzdan size iade edeceğiz ya da (onu karşılamak istiyoruz eğer
    ) Daha pahalı bir öğe seçin.
    Bana kararınızı bildirin lütfen miyim?
    Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
    Anlayışın için teşekkürler.
    Biz hizmetinizdeyiz, zaman bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin vardır.
    Saygılarımla
    Ennie
    Gearbest Müşteri Hizmetleri
    http://www.gearbest.com/

Acaba G1W mi istesen Olgu hocam. Aradaki farkı nedir acaba, bunun fiyatı daha yüksek.

Yada başka öneriniz var mı ?

MINI 0826 70 USD ye düşmüş.
    F600 çift kameralı işe yarar mı ?

Yada A118C mi alsam...

A118c candır

• bende sıparıs verdım bır paket resmı yollamıslar maılden bırde takıp nosu ama takıp nosunu aratıyorum urun yok yazıyor bekleyeleım bakalım bu arada 108 tl kart odeme kesmıs
    RS567582814NL Hollanda Post Kayıtlı
    sımdı bu cıhaz ıcın hafıza kartı ne alayım marka olarak vede buyukluk olarak 16 yetermı yada 16 ne kadar cekım yapar sureklı ?
    bırde cakmaklık enerjı kesıyor uste tavan lambasına baglasam nasıl olur acaba deneyen varmı hem kablo gozukmez :)
  • Merhaba,

A118C, MINI 0826 ve G1W-CB arasında kaldım. Daha ucuz olduğu için G1W-CB ilgimi çekti ama aradaki farka değecekse diğerlerini seçebilirim. Kapasitörlü ürünler daha mı mantıklıdır pilli olanlara göre? Yardımınıza ihtiyacım var.

EDIT: Ufak bir aracım olduğu için yer kaplamaması da önemli. GPS'e hayır demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 4 Temmuz 2016; 0:33:55 >
  • Bunu paylaşmazsam olmaz resmen G1W-C ile gittiğim en güzel yol şöyle bırakayım

• Arkadaşlar bende araç içi kamera arayışındayım, şu anda kullandığım fena değil ama netlik konusunda çok memnun değilim.

G1W modelinde kayıt sorunundan bahsedilmiş, hafıza kartı dolunca cihaz ne yapıyor? Şu anda kullandığımda 16 GB hafıza kartına 10 dk'lık videolar halinde kayıt yapıyor (klasör falan yok) ve en eski video'yu silerek devam ediyor
  • Faheka_ kullanıcısına yanıt
    Manzara çok güzelmiş

Akdeniz'mi, Karadeniz'mi?
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.