Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
107
Favori
100.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lowradiation

Kampanya var indirim gelmiş;

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html?wid=21

Fiyat çok iyi
  • Xiamo cakmaklik calismiyor isigi yaniyor ama ne sarj ediyor nede kamera calisiyor ve cok asiri isiniyor
    Ger iade yapabilirmiyim bikgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G1W-CB mi A118C mi? Hangisini almak daha mantıklı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

G1W-CB mi A118C mi? Hangisini almak daha mantıklı olur?

A118c çok daha mantıklı

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Araca ilk defa kamera alacağım. Bu kamera ile beraber 32 gb sd kart ve çakmak çoğaltıcı almam yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Teşekkürler. Araca ilk defa kamera alacağım. Bu kamera ile beraber 32 gb sd kart ve çakmak çoğaltıcı almam yeterli olur mu?

Sd kartı türkiyeden alın

• kamerayı gb den alınca verdikleri bonusla 32 gb lık samsung sd kart 15 liraya geldi...

gelen kart orjinaldi...

2.66 dolarım daha vardı, aynı karttan bir daha alacaktım ama fiyatını 6 küsür dolardan 12.5 dolara çıkarmışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 29 Ağustos 2016; 21:41:24 >
  • arkadaşlar selam.
    g1w-c var bende ama son zamanlarda sıkmaya başladı. 8gb class4 hafıza kartı kullanıyorum uzun zamandır arıza çıkarmıyordu. fakat son zamanlarda format atsamda kısa süre sonra ya memory error veriyor yada kayıt yapmıyor. yokmudur bu durumun tam çözümü çünkü bu şekilde işe yaramıyor
  • Hocam gearbest deki g1w cb 34,99$ lik kameranin lensi AR0330 mu yoksa baska bir lensmi..

Malum biyerden iyi donanim verirken, diger yerden kisabiliyorlar..
    Kendimde su an birtane kamera var, isimi goruyor, bitane musteri cikti illa sat bana kamerani diyor..cuzzi bir karla satacagim.bu kamerayi alasim var..sadece lensinden suphe ettim o yuzden sordum.

Ayrica lensi iyi olan modeller hangileridir..daha dogrusu hangi lensler iyidir..

• Arkadaşlar a1wc veya a118c alacağım, elinde olup satmak isteyen pm atabilir mi lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paypal da sikintimi var.bir bilginiz varmi acaba..gearbest ten kamerayi alacagim odeme olarak paypali seciyorum ulkeler arasi anlasmazlik gibi bir uyari veriyor odeme yapmiyor..
    Acaba benmi paypali kullanmayi bilemedim..ilk defa kullaniyorum..kartimi tanimlattim, onaylattim kullanima hazir su anda..paypal bakiyeme para yuklemedim, bakiyenin oldugu yerde alisveris yapmak icin paypal bakiyesi olmasina gerek yok yaziyor..nasil kullabilir secenegini tikladigimda ulkemizdeki sirketle anlasmasi bitmis su anda hizmet veremiyoruz gibi ibareler var..paypal ulkemizde su anda kullanilamiyormu gercekten..

• isnuerog İ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam paypal suanda kullanılamıyor
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Tuh tamda kamera indirimdeyken paypal yuzunden kaciracaz desenize..peki kredi kartimla normal odeme ile alsam nasil olur sizce..bi aksilik olurmu.yada kur farki normal odemede de olurmu...kisacasi olasi aksilikler nelerdir..ilk defa gearbestten alisveris yapacagimda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

Tuh tamda kamera indirimdeyken paypal yuzunden kaciracaz desenize..peki kredi kartimla normal odeme ile alsam nasil olur sizce..bi aksilik olurmu.yada kur farki normal odemede de olurmu...kisacasi olasi aksilikler nelerdir..ilk defa gearbestten alisveris yapacagimda.

Kredi kartınız ile abilirsiniz sıkıntı yok, paypal mart 2017 de geri gelir diyorlar
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler hocam.
    Yukarida g1w nin lensi hakkinda bir soru sormustum ama..lensi acaba ar0330 mu yoksa birazdaha basitlestirilmis lens olasimidir..aliexpres te 35 dolar civarinda..gene novatek 96650 islemcili ama bazi rus kullanicilarin yaptigi yorumlarda ilk aldiklari g1w serisi gibi cekim yapmadigini felan soylemisler..bu kameradada ayni sekilde lens farkindan kaynakli video kalitesinde kayiplar yasanabilirmi..geneli memnun yorum yapmis ama arada birkac kullanici 1 yildiz vermis..galiba lenste bir degisiklige gidilmis gibi.

• Arkadaslar g1w cb siparisini verdim..almak isteyenler icin bugun son gun..34,99$ iken 45 50 dolarlara firlayacak gibi.elimize bir gecsin olumlu olumsuz yanlarini inceleriz.hayirli alisverisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: isnuerog

Arkadaslar g1w cb siparisini verdim..almak isteyenler icin bugun son gun..34,99$ iken 45 50 dolarlara firlayacak gibi.elimize bir gecsin olumlu olumsuz yanlarini inceleriz.hayirli alisverisler.

Kaç zamandır alacağım bu ürünü. Almadım bir türlü.

Şimdi şu a118c daha yattı sanki aklıma. Hem ufak. Bilemedim (:
  • Kapasitör ne oluyor beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Kapasitör ne oluyor beyler?

Sıcaklara çok dayanıklı ve pil yerine çok daha uzun ömürlü ( kondansitör )

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.