Şimdi Ara

G2 Aliyorum Yorum ve Düsünceleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yorucu bir hangisini alsam arastirmasindan sonra G2 de karar kildim.Bütçem 1000 tl idi, hepsiburada.com'da 16GB 1000 tl ye satiliyor suanda G2 ye alternatif yok bu fiyata sanirim.Birde yaninda söyle bir cover aldim mi tadindan yenmez diye düsünüyorum.
    http://www.mobilcadde.com/eiroo-lg-g2-pencereli-uyku-modlu-ince-yan-kapakli-siyah-kilif-12298

Kullanan, kullanmayan herkes yorumlarinizi esirgemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 20 Ekim 2014; 21:59:46 >

• O fiyata bu telefondan daha iyisi alınamaz, tam bir f/p canavarı, güle güle kullanın hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat ettirir kardeşim güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops2

O fiyata bu telefondan daha iyisi alınamaz, tam bir f/p canavarı, güle güle kullanın hayırlı olsun.

Bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun gmd elite aldirmaya calisan cinli telefon bayisi arkadaslarin hosuna gitmeyecek ama,aman dusurme haa 3 cm den bile dusse tuz buz oluyo g2 ler oyleymis.

• hayırlı olsun doğru tercih
  • Ithal olup olmamasını ciddi gözden geçir bence benim içime simiyor ithalatçı garantili telefon almak şahsen o yüzden biraz daha verip resmi garantili almıştım

• 32 al oyun boyutları git gide yükseliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

32 al oyun boyutları git gide yükseliyor

bende 16 düşünüyordum ama içine süreklide dizi film atacam 16 çok sıkıntı yaşatir mi
    bir de bilgisayardan usb ile veri aktarimi nasildir :?
    Arada 200tl fark var 32 ile deger mi bilmiyorum.
  • Iyi tercih. Tek tavsiyem yere düşürmeyin.

• g2 alacaksan armour case ve kırılmaz ekran jelatini taktır bence dış cam çerceve belirgin olduğu için kırılma payı yüksek...

kasa biraz zayıf o konuda

bende bu şekilde kullanıyorum
  • 1-2 ay sonra telefonu yere düşürüp ekranı kırdığında, alttaki konuya girersin :)

http://forum.donanimhaber.com/m_85610249/tm.htm
  • Yok yok simdiden yazsin elinden cebine koyarken kiriliyor G2..elite alsin elite cok.iyi z3ten bile iyi dimi ahahaa hangi taklayi atcaginizi sasirmizsiniz g2ye gomucem diye

• revision kullanıcısına yanıt
    Napalim kardesim kirilicak diye almayalim mi?
    Hangi telefon olursa olsun, istedigin kadar koru kirilma payi her zaman vardir.

• 1- kullandığım telefon htc one. hiçbiryerde önermediğim elite üzerinden laf sokmaya çalışmak tam bir acizlik. ha konu discovery 2yse evet hala xperia sp denen çöp yerine bunun daha kaliteli olduğunu söylüyorum. yazmadan önce düşünmeye çalışın.

2- ayrıca htc one2ı da savunmam. ben telefon alıp imzasına o telefonu koyacak kadar aciz fanboy olmam :)

3- her telefonun kırılma değeri vardır. benim htc one ne kadar kamerası falan dandik de olsa, yüz üste dahil olmak üzere defalarca düştü ve hiç kırılmadı, eğer lg g2'yi bu kadar savunuyorsanız telefonu kılıfsız olarak bel hizasından bi ön yüze denk gelecek şekilde yere atın :)

4- iki yüzlülük acı bir şey. yıllarca samsung'u leğen plastiği, dayanıksız hede hödö diye eleştirenler, aynı hatta daha kötü yapıya sahip lg g2'ye gelince hiçbir şey diyemiyor... forumda resmen lg g2 kullananların faşizme vuran bir kabadayılığı var. adam 600 tllik telefon istiyor lg g2 diyorlar. adam 1800 tllik telefon isityor yine lg g2 diyorlar. lg g2 kötüdür diyene de hakaret ediyorlar. bıktırdınız resmen fanboylar.

• G2 iyi bir cihaz yani z1 ve bunun arasında kalmıştım g2 aldım sony ekranı kötüydü ayrıca g2 çerçeveleri daha ince

• quote:

Orijinalden alıntı: revision

1- kullandığım telefon htc one. hiçbiryerde önermediğim elite üzerinden laf sokmaya çalışmak tam bir acizlik. ha konu discovery 2yse evet hala xperia sp denen çöp yerine bunun daha kaliteli olduğunu söylüyorum. yazmadan önce düşünmeye çalışın.

2- ayrıca htc one2ı da savunmam. ben telefon alıp imzasına o telefonu koyacak kadar aciz fanboy olmam :)

3- her telefonun kırılma değeri vardır. benim htc one ne kadar kamerası falan dandik de olsa, yüz üste dahil olmak üzere defalarca düştü ve hiç kırılmadı, eğer lg g2'yi bu kadar savunuyorsanız telefonu kılıfsız olarak bel hizasından bi ön yüze denk gelecek şekilde yere atın :)

4- iki yüzlülük acı bir şey. yıllarca samsung'u leğen plastiği, dayanıksız hede hödö diye eleştirenler, aynı hatta daha kötü yapıya sahip lg g2'ye gelince hiçbir şey diyemiyor... forumda resmen lg g2 kullananların faşizme vuran bir kabadayılığı var. adam 600 tllik telefon istiyor lg g2 diyorlar. adam 1800 tllik telefon isityor yine lg g2 diyorlar. lg g2 kötüdür diyene de hakaret ediyorlar. bıktırdınız resmen fanboylar.

telefon tavsiye konusu açmaya gerek yok cevap g2 olcak çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: revision

1- kullandığım telefon htc one. hiçbiryerde önermediğim elite üzerinden laf sokmaya çalışmak tam bir acizlik. ha konu discovery 2yse evet hala xperia sp denen çöp yerine bunun daha kaliteli olduğunu söylüyorum. yazmadan önce düşünmeye çalışın.

4. Madde cep telefonu tavsiye bolumunu ozetlemis.

Digerlerininde istinasız hepsi doğru

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wkb5Qe_-0k0#t=143 her telefon ön yüzü üzerine belli bir mesafeden düşünce hasar görür. aynı youtube kanalının g2 için yaptığı test de var onu da inceleyebilirsin ki o zaman g2 nin daha az hasar aldığını görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wkb5Qe_-0k0#t=143 her telefon ön yüzü üzerine belli bir mesafeden düşünce hasar görür. aynı youtube kanalının g2 için yaptığı test de var onu da inceleyebilirsin ki o zaman g2 nin daha az hasar aldığını görebilirsin.

Note 3 e sahibim ve 1 metre (belki biraz daha yuksek) mesafeden yuz ustu yere dustu. Hic birsey olmadı. Gerci duserken biraz tirstim cunku arkadasin g2 si oturdugu siradan yere dustu ekrani parcalandi ve suan mouse ile kullaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 22 Ekim 2014; 10:52:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.