Şimdi Ara

G2 Aliyorum Yorum ve Düsünceleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdiden hayırlı olsun G2 iyidir fiyatına göre çok iyi ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmıyorum ama baya bir araştırdım maddi durumum olsa g2 alırdım, hatta şimdiden hayırlı olsun.

• revision kullanıcısına yanıt
    Hiçbir zaman marka fanboyluğu yapmadım, yapmamda en iyi hangisi araştırır onu kullanırım çevremdekilerede kullandırırım bende isterim z1c-z2 ya da 1520 vs almayı 1000 TL'yi zor biriktirmiş biri olarak G2 en ideal seçim benim için tartışmasız.Kırılacağı varsa kırılsın diyebilirim ancak elden birşey gelmez koruyabildiğimiz kadar koruyacağız.
  • Resmen isi gucu g2 yi rlestirmek olanlar var begenmez haklidir dayaniksiz bulur haklidir ama artik.mide bulandiriyor ve suphe uyandiriolar burasi bilgi fikir tecrube aktarim.yeridir forumlar.bende g2 lacagim insallah ama en iyisi diyemem heosinin bir eksigi var cunku

Adam 600liram var lumia525mi moto g ki diye sorsa,ama sakin daha 600daha ekleyip g2 alma diteyek kadar sacmalabiyecek izlenimi verdiler

1200liram var ne aliyim diye sorana atiyorum x marka x modeli var gayet guzel igtiyacina uygun demektense,1200 e g2 onerirler aman alma diyor bilgi fikir yok yardim oneriyok

Tekrar ediyorum tavsiye modeli yazip nedebleri aciklamak hepimize daha yararli olur,bu jadar G2ye karsi eziklik cidden basite indirgiyor veriorn cevabı bence

Saygilar iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: selowan

quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

32 al oyun boyutları git gide yükseliyor

bende 16 düşünüyordum ama içine süreklide dizi film atacam 16 çok sıkıntı yaşatir mi
    bir de bilgisayardan usb ile veri aktarimi nasildir :?
    Arada 200tl fark var 32 ile deger mi bilmiyorum.

kesinlikle değer birde dizi film atacaksın boşuna başın ağrımasın her zaman almıyacaksın telefon bi kere al kafan rahat etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn96

Merhabalar, yorucu bir hangisini alsam arastirmasindan sonra G2 de karar kildim.Bütçem 1000 tl idi, hepsiburada.com'da 16GB 1000 tl ye satiliyor suanda G2 ye alternatif yok bu fiyata sanirim.Birde yaninda söyle bir cover aldim mi tadindan yenmez diye düsünüyorum.
    http://www.mobilcadde.com/eiroo-lg-g2-pencereli-uyku-modlu-ince-yan-kapakli-siyah-kilif-12298

Kullanan, kullanmayan herkes yorumlarinizi esirgemeyin.

Hocam 1000 TL'lik G2'nin linkini verebilir misin ben bulamadım da. Ama sakın aslında 1100 TL ama chip para falan filan 1000'e geliyor deme :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytamal -- 23 Ekim 2014; 9:37:07 >

• Aytamal A kullanıcısına yanıt
    Aslında konuyu açmadan birgün önce Hepsiburadadan baktığımda fiyat 1000 tl idi.Konudan sonra tekrar baktığımda ise fiyat yükselmişti ve benimde tüm planlar battı n11 de 32gb modelini 1100 tl civarı alan arkadaşlar varmış forumdan memnun kaldıklarını yazıyorlar satıcıdan ve üründen biraz oraya kaydı gönlüm ama kafamda deli sorular

Dün vatanbilgisayarda gezinirken zenfone reklamını gördüm, 5 ve 6 stoklara gelmiş çevremde zenfone5 kullanan var.Ürün iyi geldi bana ama pilinden ve diğer özelliklerinden dolayı bugün gittim bir zenfone 6 aldım.Yani anlayacağın g2 yalan oldu maddiyattan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn96

Aslında konuyu açmadan birgün önce Hepsiburadadan baktığımda fiyat 1000 tl idi.Konudan sonra tekrar baktığımda ise fiyat yükselmişti ve benimde tüm planlar battı n11 de 32gb modelini 1100 tl civarı alan arkadaşlar varmış forumdan memnun kaldıklarını yazıyorlar satıcıdan ve üründen biraz oraya kaydı gönlüm ama kafamda deli sorular

Dün vatanbilgisayarda gezinirken zenfone reklamını gördüm, 5 ve 6 stoklara gelmiş çevremde zenfone5 kullanan var.Ürün iyi geldi bana ama pilinden ve diğer özelliklerinden dolayı bugün gittim bir zenfone 6 aldım.Yani anlayacağın g2 yalan oldu maddiyattan dolayı

Walla hocam maddi durumlardan dolayı G2'den vazgeçtim sanırım. Zenfone ailesinden alıcam ama 5 değil. 4 almayı düşünüyorum. Hem ucuz hem güçlü hem de bataryası çıkarılabiliyor. Zen serisinin en önemli problemi batarya biliyorsundur. En azından yedek batarya ile gezebilirim. Kompakt ve güçlü bi telefon bence sen de düşün.

• O fiyata başka paralel telefon alınabilirmi bak z1c g flex falan paralelleri ne kadar araştır.Note 3'ün resmi garantilisi 1500 1600 falan paraleli 1200 e falan bulunursa g2 ye tercih edilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.