Şimdi Ara

G2-HTC ONE- S4 HANGISINI ALMALI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefon piyasasi malum butun sirketler rekabet icerisinde oldugundan surekli uzerine koyarak gelisiyolar. Su aralar telefon almayi dusunuyorum fakat bu kadar secenek icinden telefon secmek zor
    soze soyle baslayayim,androidin 64bite gececegi soyleniyor ve 64 bite gecis durumunda suanki G2 s4 nexus5 tarzi telefonlar yavaslayacak mi ? Yoksa 64bit cok daha hizli hale mi getirecek bu telefonlari?
    daha sonra g2 mi almali s4 mu nexus5 mi?
    g2yi cok ovuyolar fakat nedense ben LG ye guvenemiyorum hic bi telefonunu kullanmadim ne dusunuyorsunuz G2 hakkinda? Alternatifi ne olabilir.
    s4 ise samsungun rehber ve galeri vs. En iyi ozelliklerde bile kasiyor. Telefonun kasmasini istemiyorum.
    note2 de donuyor cok sarj yiyor gibi rivayetler var kullanan biri aciklik getirirse telefona sevinicem gercekten.
    HTC one'in kusursuz tasarim ve malzeme kalitesine tek bi sozum yok. Kesinlikle cok kaliteli fakat android tarafindan guncellenmiyormus sanirim. Guncellenmeyen telefon bi halta yarar mi bilmiyorum.
    nexus5 alirsam en guncel sekilde ilk olarak nexuslara geliyor uygulamalar vs. Fakat telefona kotu yorumlarda yapilmis. Cabuk gecer modasi gibi.

sizce suanda bi tercih yapmali miyim yoksa 5 6 ay kadar nokia 925 ile idare edip Iphone 6 - LG G3 - Nexus 6 gibi onumuzdeki aylarda cikicak telefonlari beklemeli miyim?
    Su telefonlar hakkinda saglam bilgisi olan arkadaslar bana ve bu konulari merak eden diger arkadaslarada yardimci olursa cok iyi olucak yoksa ben bu isin icinden cikamayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• g2 32 gb
  • Kullanici iseniz; Sarj durumu, cozunurlugu, donma-kasma durumu hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: falcoon12

Kullanici iseniz; Sarj durumu, cozunurlugu, donma-kasma durumu hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz

G2 kullanıyorum cok da memlunum ekran renk doygunluk parlaklik netlik cok iyi batarya yogun kulanimda cok basarili kitkat dan sonra kesinlikle daha uzun gidiyor.boyut gayet ideal.güncellemeyi lg cözmüs kamera gayet basarili videoda sadece fps dusumu var oda gece cwkimlerinde cok da dert etmiyorum saglamlik samsungdan 10 kat daya iyi dandik plastik degil saglamlik hissi cok kuvetli cihazda donma takilma kesinlikle yok var diyen yalan söyler.cihazi zorladim 42 dereceye cikti resetlicek diye bekledim resetlemedi takilmada yok arayüz cok basarili akici rehber tek tikta icerdesin.samsungda bekle babam acilsin.android bu kadar hantal ve ağır. İken lg htc sony android de cag atlatmıs bir eksi yani sd 800 kulaniyor bazi yogun kulanimda isinma mevcut taki hepsinde var.tablet lee icin üretilen islemciyi tlfnda kulanirsan olucagi bu taki 1100 tl alinan bu cihaz tek kelime ile harika 2200 aldigin cihazlarda kafa kafaya farki yok yari parasina ayni performans son olarak knok code de g2 icin kulanima sunuldu guncellemeyi dagitmaya basladilar.eskiden lg guncelleme konusunda sorunluydu artik sona erdi.samsung iphone dan sonra cag atladim.

• kardeş nereden aldın acaba internetten baya baktım paralel ithalat gitti gidiyorda 32 gb 1229 n11 de 1279 gibi fiyatlar güvenlirmi bu sitelere senn düşüncen nedir?
  • Tam olarak aradığım cevap detaylı bilgi ve zaman ayırdığın için teşşekkür ederim. Bende G2 de karar kıldım. Boyutuda oldukça uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcoon12

Tam olarak aradığım cevap detaylı bilgi ve zaman ayırdığın için teşşekkür ederim. Bende G2 de karar kıldım. Boyutuda oldukça uygun.

Rica ederim hayirli olsun pişman olmazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Tab ve Note Farkı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farukhkk

kardeş nereden aldın acaba internetten baya baktım paralel ithalat gitti gidiyorda 32 gb 1229 n11 de 1279 gibi fiyatlar güvenlirmi bu sitelere senn düşüncen nedir?

Kardeş gittigidiyor ve n11 deki magza yorumlari cok önemli onlari dikkat lice arastır paralel alirsaniz delta garanti iyi diyorlar forumda konusuda mevcut arastir derim.magzaya soru sorun sorunlarinizi teyit edin ondan sonra islemi gerceklestirin ben kliksadan almistim puan ile 1349 tl ydi hic bir sorunda yok.

• tam bi g2 dusmaniydim z2 yi bekliyodum ama artik sony nin bu gecikmesi biktirdi ses seda cikmiyo
    uygun fiyata saglam telefon olarak galiba g2 alicaz en sonunda

• lg g2 . ne donma ne kasma ne batarya problemi var
  • kısa ve net cevap belli : G2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.