Şimdi Ara

G2 Kamera Camı Lekesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • plastx diye bir cila fakat ürün plastik yüzeyler için. ben olan oldu daha da kötüsü olursa serviste değiştiririm diye bir deneyeyim dedim ve oldu.
  • teşekkürler bulursam bi denerim
  • lg g2'nin malzeme kalitesi çok kötü. ayrıca o safir cam dediğiniz de %5likten fazla değildir. iphone mu sandınız...
  • Ayni dert bendede var islak mendil falan is gormedi olmadi en son care lensi degistirmek olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ugrasmayın bende z3 var aynı sorunu signal diş macunu ile çözdüm tel su geçirmiyo diye iyice yedirip duruladım ilk günkü gibi oldu g2 su geçiriyomu bilmem kullanan arkadas fazla taşırmadan lense yumusak bi şekilde yedirip önce kuru bezle yice ovup sonra ıslak bezle tamamen silip kurulasın sonrada bana bir dua etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerakbas

Arkadaslar ugrasmayın bende z3 var aynı sorunu signal diş macunu ile çözdüm tel su geçirmiyo diye iyice yedirip duruladım ilk günkü gibi oldu g2 su geçiriyomu bilmem kullanan arkadas fazla taşırmadan lense yumusak bi şekilde yedirip önce kuru bezle yice ovup sonra ıslak bezle tamamen silip kurulasın sonrada bana bir dua etsin

Bu macunlar da baya yonlu islemciye bile surenler var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.