Şimdi Ara

G2 Kamera Camı Lekesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar G2 min kamera camında çizik gibi ufak bir leke gördüm. Temizlik kitleriyle camını sildim fakat sildikçe buhar yapmış gibi o leke büyüdü. Sanki gizli bir film var camın üstünde fakat film felan bulamadım kenarlardan tutmama rağmen. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı. Çizik diyecektim safir cam nasıl çizilsin, onu geçtim buhar gibi nasıl büyüsün sildikçe. Lütfen yardım edin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurcHT -- 23 Aralık 2013; 22:49:39 >

• Hocam cam sil varsa onla sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Hocam cam sil varsa onla sil

Sildim hocam fakat leke değil buhar yapıyor büyüyor sanki sildikçe :( anlayamadım neden böyle oldu.
  • FurcHT kullanıcısına yanıt
    Hocam kurutmayı denedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Hocam kurutmayı denedinmi
    Peteğin üzerine koydum bi süre bekliyecem bakalım :(
  • FurcHT kullanıcısına yanıt
    Hocam düzelir sıkma cannı be
  • Hocam düzelme varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Hocam düzelme varmı
    Malesef hava tuttum, kuruttum sildim hala lens etrafı buhar gibi. Mağazaya götürecem sanırsam.
  • Magazaya goturun bide onlar baksin.Gerci pek anlamazlar garantiye gonderelim derler ama sansinizi deneyin genede.
  • Aynı durum dün bende de oldu.Ama ben sadece gözlük temizleme bezi ile sildim.Durum değişmedi.Yarın aldığım mağazaya götüreceğim.#FurcHT sende bir gelişme var mı?
  • Bugün aldığım mağazaya gittim.Garanti kapsamında servise gönderdiler.%60 yenisi ile değişir yada sadece camı değişir dediler.Süre 10-15 gün :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanica

Aynı durum dün bende de oldu.Ama ben sadece gözlük temizleme bezi ile sildim.Durum değişmedi.Yarın aldığım mağazaya götüreceğim.#FurcHT sende bir gelişme var mı?

Yenisi ile değişim yaptılar hemen. Şuankinde bir sorun yok. Sizde de çıkmasına çok üzüldüm umarım daha böyle bir sorun yaşatmaz.
  • hangi mağazadan aldın. çok sağlam ilgilenmişler , bi haftada değişim
  • Hangi mağazaydı? Bende hemen değişime gitmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanica

Hangi mağazaydı? Bende hemen değişime gitmediler.
    Bende aynı sorun var arkadaşlar acaba kameranın fokuslama sorunu ve net çekmemesi bu yüzdenmi ki. Camında yağ gibi bir kir var ve çıkmıyor.
  • Ben ne yaptiysam cikmamisti daha yeni almistim magazaya goturdum ve degisim yaptilar. Size de tavsiyem servis yada satici ile iletisime gecmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurcHT

Ben ne yaptiysam cikmamisti daha yeni almistim magazaya goturdum ve degisim yaptilar. Size de tavsiyem servis yada satici ile iletisime gecmeniz.
    Peki kamera netliğini etkiliyormuydu o kir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtunc52

Peki kamera netliğini etkiliyormuydu o kir

Alıntıları Göster
    Hayır bende lensin önüne gelmemişti ama olsa etkilemesi çok normal olurdu çünkü buğulanmış gibi duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurcHT

Hayır bende lensin önüne gelmemişti ama olsa etkilemesi çok normal olurdu çünkü buğulanmış gibi duruyordu.

Alıntıları Göster
    aynı durum benim telefonda da vardı. başka bir konuda da yazdım ilk başta çizildi sanmıştım görüntü bile net değildi. arabamın farlarındaki çizikleri gidermek için aldığım bir cila ile sildim ve o tabaka kayboldu cam şuan pırıl pırıl. zararı olur mu bilmiyorum. bu tür uygun malzemelerle silmeyi deneyebilirsiniz. tabi ki servisle görüşmek en iyisi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kafter20

aynı durum benim telefonda da vardı. başka bir konuda da yazdım ilk başta çizildi sanmıştım görüntü bile net değildi. arabamın farlarındaki çizikleri gidermek için aldığım bir cila ile sildim ve o tabaka kayboldu cam şuan pırıl pırıl. zararı olur mu bilmiyorum. bu tür uygun malzemelerle silmeyi deneyebilirsiniz. tabi ki servisle görüşmek en iyisi olur.

Alıntıları Göster
    Yani ondan sonra o lekeler gitti ve görüntü netleştimi çok ilginç :)
    O ürünü tam adını yazarmısınız bende denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtunc52 -- 11 Mayıs 2014; 1:47:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.